- 19 Mart 2016
- 508
- 883
- 103
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #37.981
Noye oluyoruz ki onu?
Can arkadaslarim. Misafirlikteydik lavobaya gittim bi de ne gorim kilodumda ne acik ne koyu kirmizi kan bir yuvarlak kadar. Rengim falan atti yuzumu yikadim esimi cagirdim gidelim dedim. Gittik acile. Kadin bizde nst yok alttan bakalim dedi. Ben cok uzuldum hic bakabilirmiyiz falan demedi ciktim o hastaneden burada ki ozel hastaneye gittim. Ordada once alttan baktilar. Evet cok acidigi dogruymus. Acilmayla ilgli bisi demedi sadeece rahim agzinda kanama yok dedi ebe. Sonra nst bagladi kasilmalarim cikti. Dogum gibi degil ama yuksek dedi sancin cok dedi. Oyle kivrancak bi sancim yoktu. Sonra serum takti. Serumu son ayara acti biterken tekrar nst ondada kasilma cikti. Ben cikicam hastaneden kanamam yok dedim. Ciktik. Suan iyiyim midem haric iyiyim. Dualariniz icin Allah razi olsun. Cok korktum ama nst de kalp sesini duyunca rahatladim. Insallah sorunsuz 38 39lari gorelim.
Bazı anne adayları, 3. ye gerek yok demiş ya da tarihlerin farklılığı konusunda kafası karışanlara şöyle bir aciklama yapmak isterim nacizane.Yok ben fazladan tetanoz aşısını kastetmiştim canım.. Herkese Şubat denmiş 3.doz bana Ekim dendi de ona şaşırdım
Yok yok yormam ben dersimi aldim misafirlige gitmekte yok kiricam dizimi oturcam evimde.Insallah canimm bizde cok korktuk dikkat et kendine dinlen bi sure yorma kendini
urashaa bu dertten azmi ile kısa zamanda kurtulmasaydı elimde umut için aşı kalmayacaktı bu arada maşallah diyelim Goncamıza
Can arkadaslarim. Misafirlikteydik lavobaya gittim bi de ne gorim kilodumda ne acik ne koyu kirmizi kan bir yuvarlak kadar. Rengim falan atti yuzumu yikadim esimi cagirdim gidelim dedim. Gittik acile. Kadin bizde nst yok alttan bakalim dedi. Ben cok uzuldum hic bakabilirmiyiz falan demedi ciktim o hastaneden burada ki ozel hastaneye gittim. Ordada once alttan baktilar. Evet cok acidigi dogruymus. Acilmayla ilgli bisi demedi sadeece rahim agzinda kanama yok dedi ebe. Sonra nst bagladi kasilmalarim cikti. Dogum gibi degil ama yuksek dedi sancin cok dedi. Oyle kivrancak bi sancim yoktu. Sonra serum takti. Serumu son ayara acti biterken tekrar nst ondada kasilma cikti. Ben cikicam hastaneden kanamam yok dedim. Ciktik. Suan iyiyim midem haric iyiyim. Dualariniz icin Allah razi olsun. Cok korktum ama nst de kalp sesini duyunca rahatladim. Insallah sorunsuz 38 39lari gorelim.
Çok çok geçmiş olsun, şimdi iyi olmana sevindim. Uyuyamıyoruz galiba hiç birimizCan arkadaslarim. Misafirlikteydik lavobaya gittim bi de ne gorim kilodumda ne acik ne koyu kirmizi kan bir yuvarlak kadar. Rengim falan atti yuzumu yikadim esimi cagirdim gidelim dedim. Gittik acile. Kadin bizde nst yok alttan bakalim dedi. Ben cok uzuldum hic bakabilirmiyiz falan demedi ciktim o hastaneden burada ki ozel hastaneye gittim. Ordada once alttan baktilar. Evet cok acidigi dogruymus. Acilmayla ilgli bisi demedi sadeece rahim agzinda kanama yok dedi ebe. Sonra nst bagladi kasilmalarim cikti. Dogum gibi degil ama yuksek dedi sancin cok dedi. Oyle kivrancak bi sancim yoktu. Sonra serum takti. Serumu son ayara acti biterken tekrar nst ondada kasilma cikti. Ben cikicam hastaneden kanamam yok dedim. Ciktik. Suan iyiyim midem haric iyiyim. Dualariniz icin Allah razi olsun. Cok korktum ama nst de kalp sesini duyunca rahatladim. Insallah sorunsuz 38 39lari gorelim.
Eylül 1de bn de rapor alcm tamamen izne ayrılinca az yatıyor sanirm bize tam yatar bn 10 günlük alicam rapor.arkdsm ucretsz izne ayrılmıştı yüzde 75 mi ne almsti tam hatrlamiyrm amaBen eylülde rapor almayı düşünüyorum okula gitmeyeceğim o kırtasiye parası bana yatmayacak dimi gitmediğim için bi bilginiz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?