- 2 Mart 2016
- 1.465
- 3.335
- 53
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #38.001
Simdi azcik sancim var ama kanama olmamis uyurken. Allah razi olsun canim dualariniz sayesinde iyiyim. Herifte kizdi lutfen 2.5-3 ay sabret dedi. Uzmicem kendimi oyle kararlar aldim. Isde yapmicam evi isterse sey gotursun afedersin. Misafirligede gitmicem kimseyi de almicam artik eve misafir. Gelmek isteyen varsa da lutfen arkadaslar bebek dogduktan sonra gelin sizde. Saka bir yana acile giderken yolda omrumden omur gitti. Korkudan tansiyonum 9 5 olmus. Dirayetli durmaya calistim ama aklimdan gecenleri Allah im bilir. Kimseye yasatmasin rabbim.Kuzu yeni gördüm. Yüregim agzımda okudum. Cok sükür ucuz atlatmıssın. Cok sevindim hanım kızının da seninde iyi olmanıza. Cok yoruyosun kendini cok sıkıosun üzüyosun.Lütfen bol dinlen ve takma kafana bişeyleri inşallah hepberaber birbirimizin dualarıyla görücez 39 40 ları
raporda sıkıntı oluyormuş bugunlerde verırler mı kı canımEylül 1de bn de rapor alcm tamamen izne ayrılinca az yatıyor sanirm bize tam yatar bn 10 günlük alicam rapor.arkdsm ucretsz izne ayrılmıştı yüzde 75 mi ne almsti tam hatrlamiyrm ama
Aradim canim once onu aradim. Magnezyum ve kan ilacimi hic aksatmiyorum artik. Amin canim insallah bebeklerimizi saglikli huzurlu alcaz kucaklarimiza ben inaniyorum.Cnm çok geçmiş olsun ya.şimdi okudum Hem üzüldüm Hem sevindim rahatlatan haberi vermssn.Allah m beterindn korusun diyelim.
Magnezyumunu falan icio msn.dikkat et kendine.bende artik dedign gibi daha dikkat etmeye caliscm İnşallah.Son düzlüğe girdik artik.inşallah azıcık sabretcez mutlu sona ulascaz hep birlkte.inşallah.
Gün içinde kendi doktorunu da ariick msn
Sagol bitanem. Allah hepimizin yardimcisi olsun. O zikzaklardan hic anlamadim ama ara ara coook yukari cikmis. Kanama icinde ebecik erken dogum riski olanlarda oluyor bu dedi. Herhalde bu bizimle iletisim oluyor ahnneeee ben erken gelcem al sana sinyal diye. Doktorumu bugun arayacagim tekrar. Ama doktorum arabayla 1 saatlik mesafede ve ben hic okadar yol cekebilecek kadar enerjik hissetmiyorum suan kendimi. Yakinda ki hastaneye mi gitsem ultrasyonla baktirsam diyorum.A Antihindistancevizi o kanama neden olduki.kizima hamikleyken aynisi benim basima da geldi tuvalette farketmistim.sancimda vardi bi dr ye git kanamayla ilgili bisey gozukmuyor demisti.sancilarinin oldugunu kendi dr ne haber et canim.ona gore bi ilac takviyesinde bulunur.prepar nidilat tarzi.
Benimle senin bunye bebekleri fazla iceride tutmak istemiyor insallah vaktine kadar sabreder bunyelerimiz.sancilarin kac cikti bu arada cok fazla degil herhaldeki sen birsey hissetmedin.
Allah yardimcin olsun canim.
canım senın misafirle vs işin olmasın acık acık de kimse gelmesinSimdi azcik sancim var ama kanama olmamis uyurken. Allah razi olsun canim dualariniz sayesinde iyiyim. Herifte kizdi lutfen 2.5-3 ay sabret dedi. Uzmicem kendimi oyle kararlar aldim. Isde yapmicam evi isterse sey gotursun afedersin. Misafirligede gitmicem kimseyi de almicam artik eve misafir. Gelmek isteyen varsa da lutfen arkadaslar bebek dogduktan sonra gelin sizde. Saka bir yana acile giderken yolda omrumden omur gitti. Korkudan tansiyonum 9 5 olmus. Dirayetli durmaya calistim ama aklimdan gecenleri Allah im bilir. Kimseye yasatmasin rabbim.
gelen misafirler sevdiğin kişiler olunca daha farklı oluyo tabii :)) bravo erkek kardeşlerine takdir ediyoruz burdan kendilerini
inş canım inş. benimde kv dem gelecek. hiç gelemedi o da heyecandan ölüyor :) bizde heyecan her seferinde
Simdi azcik sancim var ama kanama olmamis uyurken. Allah razi olsun canim dualariniz sayesinde iyiyim. Herifte kizdi lutfen 2.5-3 ay sabret dedi. Uzmicem kendimi oyle kararlar aldim. Isde yapmicam evi isterse sey gotursun afedersin. Misafirligede gitmicem kimseyi de almicam artik eve misafir. Gelmek isteyen varsa da lutfen arkadaslar bebek dogduktan sonra gelin sizde. Saka bir yana acile giderken yolda omrumden omur gitti. Korkudan tansiyonum 9 5 olmus. Dirayetli durmaya calistim ama aklimdan gecenleri Allah im bilir. Kimseye yasatmasin rabbim.
Hanimkiz dogsun doktoruna dicem at iki saplak poposuna ozamn gorur anneyi uzmek de neymis. Allah razi olsun canim.A Antihindistancevizi canım iyi olmana sevindim. Bu Kasım bebeleri nazlı çıktı anneleri hiç bişi yapmasın yatsın sadece kendileriyle ilgilensin istiyorlarbizde onların isteklerine uyalım bakalım moral bozmakmış stres herşey yasak dediğin gibi evi de şey götürsün yatmana bak.
Bebegin odasina nazar degmesin annesi. Bebegini de seni de Allah im nazarlardan korusun. Esinden mukemmel hareketler masallah. Aman baktin agrin sancin var umursama kimseyi en guzelini yaomissin ayaklarini uzatarak. Allah im size kolaylik versin bu sicaklarda calisiyorsunuz.canım senın misafirle vs işin olmasın acık acık de kimse gelmesin
milletin düşünceli olması lazım işin esasında. dün aksam kaynana ve görümce geldi bana. benım de aksilik acayip bir sancım var geçtim oturdum uzattım ayaklarımı da yastıgın üstüne ne yapabilirim. ben orada acı cekerken. kimse kusura bakmasın gülüp eglenenem. Eşim de ben wc gittiğim an demiş. bu kız sbh 6,30 da kalkıp işe gidiyor. uyuması lazım hadi sizi eve bırakıyım. wc den bi çıktım baktım kapıdalar :) aslan kocam benım
geçenlerde abimin sözü vardı.annemde bir sürü misafir vardı. bende yeni evime tasındım henüz görmedi kimse. annemi peşinen aradım bana gelmek isteyen olursa kesinlikle müsait degildir şimdi de.
sebebi hem o kdr insan en kötü cay vericeksin onla bile ugrasmak istemedim
birde bebegimin odasını yaptıgım için nazar degdirirler diye korktum acıkcası. görenler görmeyenlere anlatır nazar deger
Hanimkiz dogsun doktoruna dicem at iki saplak poposuna ozamn gorur anneyi uzmek de neymis. Allah razi olsun canim.
Geçmiş olsun arkadaşım inş son aylarında gelir bebisin sağlıcakla...Can arkadaslarim. Misafirlikteydik lavobaya gittim bi de ne gorim kilodumda ne acik ne koyu kirmizi kan bir yuvarlak kadar. Rengim falan atti yuzumu yikadim esimi cagirdim gidelim dedim. Gittik acile. Kadin bizde nst yok alttan bakalim dedi. Ben cok uzuldum hic bakabilirmiyiz falan demedi ciktim o hastaneden burada ki ozel hastaneye gittim. Ordada once alttan baktilar. Evet cok acidigi dogruymus. Acilmayla ilgli bisi demedi sadeece rahim agzinda kanama yok dedi ebe. Sonra nst bagladi kasilmalarim cikti. Dogum gibi degil ama yuksek dedi sancin cok dedi. Oyle kivrancak bi sancim yoktu. Sonra serum takti. Serumu son ayara acti biterken tekrar nst ondada kasilma cikti. Ben cikicam hastaneden kanamam yok dedim. Ciktik. Suan iyiyim midem haric iyiyim. Dualariniz icin Allah razi olsun. Cok korktum ama nst de kalp sesini duyunca rahatladim. Insallah sorunsuz 38 39lari gorelim.
Aynen öyle canımcım. Sevdiklerin olunca bambaşka oluyor. O erkek kardeşlerimi ablamla ben yetiştirdim.Orta okuldan sonra hep bizimle kaldılar hastalıkları gereği, o sebeple ellerinden her iş gelir valla onların :) Evlendiklerinde eşleri çok rahat edecek valla
Benim k.v. de detaylı ultrasona gelmişti. Hala daha anlata anlata bitiremez. Yüzünü nasıl saklıyordu, elleri ne güzeldi v.s. diye :) Torun işte çok seviliyor...
Canımmm çok çok geçmiş olsun. İyi olmana çok sevindim. Kesinlikle bu dönemde ne yoracaksın kendini ne de üzeceksin. Unutma önemli olan tek şey minik mucizen
Kizlar bakiyorum.bir suru takviyevermis doktorunuz.bana sadece demir hapi,elevit verdi.sağlık ocagi da d vitamini. MGnezyum.omega kalsiyum falan vermedi.ilk gebeligimde de vermemişti o zamanki doktorum.acaba farkli sikayetleriniz mi vardi
Can arkadaslarim. Misafirlikteydik lavobaya gittim bi de ne gorim kilodumda ne acik ne koyu kirmizi kan bir yuvarlak kadar. Rengim falan atti yuzumu yikadim esimi cagirdim gidelim dedim. Gittik acile. Kadin bizde nst yok alttan bakalim dedi. Ben cok uzuldum hic bakabilirmiyiz falan demedi ciktim o hastaneden burada ki ozel hastaneye gittim. Ordada once alttan baktilar. Evet cok acidigi dogruymus. Acilmayla ilgli bisi demedi sadeece rahim agzinda kanama yok dedi ebe. Sonra nst bagladi kasilmalarim cikti. Dogum gibi degil ama yuksek dedi sancin cok dedi. Oyle kivrancak bi sancim yoktu. Sonra serum takti. Serumu son ayara acti biterken tekrar nst ondada kasilma cikti. Ben cikicam hastaneden kanamam yok dedim. Ciktik. Suan iyiyim midem haric iyiyim. Dualariniz icin Allah razi olsun. Cok korktum ama nst de kalp sesini duyunca rahatladim. Insallah sorunsuz 38 39lari gorelim.
günaydın pambıklar :):) ne güzel bir gün değil mi? cumanız mübarek olsun. bugün nefes almakta zorlansam da cumanın ve akşama kızımın ultrasonunu görmenin de vermiş olduğu mutlulukla çok ta aldırış etmiyorum. bu arada süsler geldi, bakalım beğenecek misiniz? biberonun içine sadece 2 beyaz bir pembe şeker eklenecek. onun dışında yastığı vs geçen atmıştım hepsi hazır.
günaydın pambıklar :):) ne güzel bir gün değil mi? cumanız mübarek olsun. bugün nefes almakta zorlansam da cumanın ve akşama kızımın ultrasonunu görmenin de vermiş olduğu mutlulukla çok ta aldırış etmiyorum. bu arada süsler geldi, bakalım beğenecek misiniz? biberonun içine sadece 2 beyaz bir pembe şeker eklenecek. onun dışında yastığı vs geçen atmıştım hepsi hazır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?