bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Simdi azcik sancim var ama kanama olmamis uyurken. Allah razi olsun canim dualariniz sayesinde iyiyim. Herifte kizdi lutfen 2.5-3 ay sabret dedi. Uzmicem kendimi oyle kararlar aldim. Isde yapmicam evi isterse sey gotursun afedersin. Misafirligede gitmicem kimseyi de almicam artik eve misafir. Gelmek isteyen varsa da lutfen arkadaslar bebek dogduktan sonra gelin sizde. Saka bir yana acile giderken yolda omrumden omur gitti. Korkudan tansiyonum 9 5 olmus. Dirayetli durmaya calistim ama aklimdan gecenleri Allah im bilir. Kimseye yasatmasin rabbim.

Aradim canim once onu aradim. Magnezyum ve kan ilacimi hic aksatmiyorum artik. Amin canim insallah bebeklerimizi saglikli huzurlu alcaz kucaklarimiza ben inaniyorum.

Sagol bitanem. Allah hepimizin yardimcisi olsun. O zikzaklardan hic anlamadim ama ara ara coook yukari cikmis. Kanama icinde ebecik erken dogum riski olanlarda oluyor bu dedi. Herhalde bu bizimle iletisim oluyor ahnneeee ben erken gelcem al sana sinyal diye. Doktorumu bugun arayacagim tekrar. Ama doktorum arabayla 1 saatlik mesafede ve ben hic okadar yol cekebilecek kadar enerjik hissetmiyorum suan kendimi. Yakinda ki hastaneye mi gitsem ultrasyonla baktirsam diyorum.

A Antihindistancevizi canım iyi olmana sevindim. Bu Kasım bebeleri nazlı çıktı anneleri hiç bişi yapmasın yatsın sadece kendileriyle ilgilensin istiyorlar bizde onların isteklerine uyalım bakalım moral bozmakmış stres herşey yasak dediğin gibi evi de şey götürsün yatmana bak.

canım senın misafirle vs işin olmasın acık acık de kimse gelmesin

milletin düşünceli olması lazım işin esasında. dün aksam kaynana ve görümce geldi bana. benım de aksilik acayip bir sancım var geçtim oturdum uzattım ayaklarımı da yastıgın üstüne ne yapabilirim. ben orada acı cekerken. kimse kusura bakmasın gülüp eglenenem. Eşim de ben wc gittiğim an demiş. bu kız sbh 6,30 da kalkıp işe gidiyor. uyuması lazım hadi sizi eve bırakıyım. wc den bi çıktım baktım kapıdalar :) aslan kocam benım

geçenlerde abimin sözü vardı.annemde bir sürü misafir vardı. bende yeni evime tasındım henüz görmedi kimse. annemi peşinen aradım bana gelmek isteyen olursa kesinlikle müsait degildir şimdi de.
sebebi hem o kdr insan en kötü cay vericeksin onla bile ugrasmak istemedim
birde bebegimin odasını yaptıgım için nazar degdirirler diye korktum acıkcası. görenler görmeyenlere anlatır nazar deger

gelen misafirler sevdiğin kişiler olunca daha farklı oluyo tabii :)) bravo erkek kardeşlerine takdir ediyoruz burdan kendilerini

Aynen öyle canımcım. Sevdiklerin olunca bambaşka oluyor. O erkek kardeşlerimi ablamla ben yetiştirdim.Orta okuldan sonra hep bizimle kaldılar hastalıkları gereği, o sebeple ellerinden her iş gelir valla onların :) Evlendiklerinde eşleri çok rahat edecek valla

inş canım inş. benimde kv dem gelecek. hiç gelemedi o da heyecandan ölüyor :) bizde heyecan her seferinde

Benim k.v. de detaylı ultrasona gelmişti. Hala daha anlata anlata bitiremez. Yüzünü nasıl saklıyordu, elleri ne güzeldi v.s. diye :) Torun işte çok seviliyor...

Canımmm çok çok geçmiş olsun. İyi olmana çok sevindim. Kesinlikle bu dönemde ne yoracaksın kendini ne de üzeceksin. Unutma önemli olan tek şey minik mucizen

Hanimkiz dogsun doktoruna dicem at iki saplak poposuna ozamn gorur anneyi uzmek de neymis. Allah razi olsun canim.

Bebegin odasina nazar degmesin annesi. Bebegini de seni de Allah im nazarlardan korusun. Esinden mukemmel hareketler masallah. Aman baktin agrin sancin var umursama kimseyi en guzelini yaomissin ayaklarini uzatarak. Allah im size kolaylik versin bu sicaklarda calisiyorsunuz.

Hanimkiz dogsun doktoruna dicem at iki saplak poposuna ozamn gorur anneyi uzmek de neymis. Allah razi olsun canim.

Bir şaplakta benden dicem  ohh içeri de olmak gibisi var mı canı ne istese babası alıp annesi diyor 3 ay daha tadını çıkarmak varken duyun bizi ufaklıklar hem havalar sıcak isilik olursunuz dışarıda sağlıkla görelim ilerleyen ayları inşallah

Geçmiş olsun arkadaşım inş son aylarında gelir bebisin sağlıcakla...

aynen canım gerçekten kaç numara olursa olsun evlattan daha çok seviliyor bizimki ilk defa gelecek bakalım, bende merak ediyorum nasıl tepki vereceğini. kendi annem gördü daha önce sırada diğer annem var.

günaydın pambıklar :):) ne güzel bir gün değil mi? cumanız mübarek olsun. bugün nefes almakta zorlansam da cumanın ve akşama kızımın ultrasonunu görmenin de vermiş olduğu mutlulukla çok ta aldırış etmiyorum. bu arada süsler geldi, bakalım beğenecek misiniz? biberonun içine sadece 2 beyaz bir pembe şeker eklenecek. onun dışında yastığı vs geçen atmıştım hepsi hazır.

Eklentiler

• image1.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 94
  • image3.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_9789.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 76
A Antihindistancevizi canım gelmiş geçmiş olsun sakın yorma artık kendini bol bol dinlen inşallah hepimiz son haftaları görürüz sağlıkla... Benimde migdem bulanıyor bulantıdan sabah erkenden kalktım üşüttüm herhalde şimdi bir patates haşlayayım diyorum

Kizlar bakiyorum.bir suru takviyevermis doktorunuz.bana sadece demir hapi,elevit verdi.sağlık ocagi da d vitamini. MGnezyum.omega kalsiyum falan vermedi.ilk gebeligimde de vermemişti o zamanki doktorum.acaba farkli sikayetleriniz mi vardi

Cnm ben son gittiğimde kan sonucuma göre demir hapı ve kalsiyum verdi magnezyum zaten iciodm ama onu da üstüne basarak söyledi.tekrar yazdı.magnezyum bu dönemden sonra çok önemli zannediodm.kramp kasilma ve erken doğum riskini de önlüoms.imom omega 3 iciorm ben bi de o da senin ictign elevit tarzında bi vitamin takviyesi zannediorm cnm.iceriklrne bakablrsn.genelde markalr doktorlrn tercihne bağlı oluo ya.ya da senin bünyene ihtiyacına göre veriolar.
Magnezyum u hatırlat bence doktoruna

çok geçmiş olsun canım. Allahın izni ile inş her şey yolunda gider. sen hiç bir iş yapma yat dinlen bol bol.

Günaydın cnm.
Hepsi harika ama ozellikle biberona ba-yıl-dmm :))
Maşallah Allah m sağlıkla huzurla mutlulukla o güzel günleri yaşamamızi nasip etsin inşallah

Günaydın canım. Bayıldım hepsine. Şahane olmuşlar. Bunları nereden sipariş ettin? 3a diye bir yerden bahsetmiştin, oradan mı aldın? Eylül cük sağlıkla, sıhhatle gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…