bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar bakiyorum.bir suru takviyevermis doktorunuz.bana sadece demir hapi,elevit verdi.sağlık ocagi da d vitamini. MGnezyum.omega kalsiyum falan vermedi.ilk gebeligimde de vermemişti o zamanki doktorum.acaba farkli sikayetleriniz mi vardi

Günün her bölümüne bir ilaç var. Tiroid sorunundan dolayı tiroid ilacı. Kanım düşüktü kan ve demir ilacı. Plesanta olayı çıkınca magnezyuma başlamıştık. İlk başta D vitamini kullanıyordum ama şuan D+kalsiyum olan ilaç kullanıyorum süt ve süt ürünleri tüketemediğim için . Kan pıhtılaşmasından dolayı aspirin ve folikasit devam. Bir tek omega3 yok onu da gıdalardan almaya çalışıyorum.
Ama bu haftalarda en önemli olan sanırsam magnezyum kasılmalar erken doğumu önlemek için onu isteyebilirsin doktorundan

Canımmm çok geçmiş olsun Allah korusun senide bebeğinide inş bebeklerimiz zamanında doğacak

günaydın kızlar çalışan arkadaşlar bugün son gün inşallah haftasonu siz de dinleniceksiniz bol bol
A Antihindistancevizi canım çok sevindim iyi olmana yalnız bu kanama öncesi en ufak bi ağrın sancın bi şikayetin olmadı mı??
gonulll canım bu sabah yanlışlıkla forumun ilk sayfasına tıklayınca listeye bi daha baktım da sen benden küçüksün ama bana 2 fark atmışsın şoktayım hemen ikinciyi yapmalıyım 40ım çıkmadan :))) tmm @Aydede88 cim de benden küçük ama en azından 1 tane yapmış çok üzdün beni çoooookk geç kalmışlığımı yüzüme vurdun sabah sabah

Aynı ilaçları iciorz sanırım :)
Tiroit ilacı
Demir
Kalsiyum
Magnezyum
Imom
Aspirin.ecopirin
Bi imom eksik onu da al vitamin takviyesi

Kuzum sadece giderken arabada oldu ama arabaya ne zman binsem oluyor o sanci sarsildigimda. Ama misafirlikte hic sancim olmadi tuvalete gitme nedenim de islaklik hissettim kacirdim sandim.

Kuzum sadece giderken arabada oldu ama arabaya ne zman binsem oluyor o sanci sarsildigimda. Ama misafirlikte hic sancim olmadi tuvalete gitme nedenim de islaklik hissettim kacirdim sandim.
anladım canım ben de çok korkuyorum böyle hiç belirtisiz olunca çok çok geçmiş olsun kendi doktoruna da bi git mutlaka bilgisi olsun yine de..

Aynı ilaçları iciorz sanırım :)
Tiroit ilacı
Demir
Kalsiyum
Magnezyum
Imom
Aspirin.ecopirin
Bi imom eksik onu da al vitamin takviyesi

İlaç yarışı gibi bende folbiol de var he birde enfeksiyondan dolayı +2 var imom suz kaldım doktora çıtlattım emme cevize devam balık semiz didi yoksa eksik kalmazdım

Günaydın kızlarr evet bugün sonn günn çok mutluyumm :)
A Antihindistancevizi çok geçmiş olsunn arada heycan yaratıyo bebişlerimiz zamanında gelecekler inşş

because of you bende 86 yım ilk bebiş panik olma rahatla beni örnek al :):) arayı çok açamıycaz artık biz 2. ler için :)

Canim guvendigin dr ye git.bende yakidakine gittim kizimda nst ye bile sokmadi yok senin biseyin dedi gonderdi ozel hastaneydi hemde.sonra devlete gittim o nst ye sokunca anlasildi.hemen kendi doktoruma gittim hastaneye yatirip serumlarla sancilarim hafiflemisti ardindan ilaca baslamistim.sakin ihmal etme daha haftan kucuk cunku.bugun hemenn doktorunla gorus canim.

Bu kasılma denilen şey gerçekten ayırt edilemiyor. Ben nst de yatarken makina 20lerden 60 ları gösterdi ama bi fark yoktu bende.. Sonra bebek bi yere toplandı ayak diredi bilmem neler yaptı ama 20 lerde idi bu kasılmayı ayırt etmek zor anlaşılan şiddetli olmadıkça

Günaydın kisslar
Hayırlı cumalar cümleten
Bir haftayı daha bitiriyrz.geçen kontrolde Son adetin neydi diyince doktorum cvp veremedm 7 Şubat mydi dedim.sekreteri 8 Şubat dedi.doktorum güldü.Artık ileriye bakiorm dedim unuttum son adeti dedim :) bir hafta daha bitio ve İnşallah sağlıkla bebislrmze Doğru gidiorz İnşallah.

Kısslar ben artık düzenli beslenmek istiorm.biraz geç oldu galiba ama bi liste buldum kendime int.ten.tamamen uyanan belki de benzer şeyler o öğünde tuketmeyi dusunuyrm.Ama saatlerde takıldım.Saat belirtmemslr.benzer düzeni olan arkadslr varsa bana saat konusunda yardmci olablrler mi.yani kahvaltı saati öğle yemeği saati kaçta oluo.listeyi de atiorm.belki fikir sahibi olmak isteyen arkadslr vardır

Sabah Kahvaltısı

1 Su bardağı Portakal suyu
1 yumurta (Süt ve yumurta bir arada yenmemelidir.)
1-2 kibrit kutusu b.peynir
5 adet zeytin
1 tatlı kaşığıbal / pekmez
2-3 ince dilim ekmek
söğüş salata

Kuşluk

1-2 porsiyon meyve
1 su bardağı süt

Öğle

1 kase çorba
1 tabak etli sebze yemeği
3-4 yemek kaşığı pilav / makarna
salata
1 kase toğurt
1-2 ince dilim ekmek

İkindi

1-2 porsiyon meyve
1 su bardağı süt

Akşam

1 kase çorba
2-3 köfte kadar et / tavuk / balık
1 tabak sebze yemeği
Salata
1 kase yoğurt
1-2 ince dilim ekmek

Gece
1-2 porsiyon meyve
1 su bardağı süt

Sen ne dersen de inatci bizim cocuklar gelcem diye kafaya koydumu geliyorlar.benimde tek ricam onlardan azcik 2 kiloyu gecsinler.celestonlarimizi atilalim oyle gelsinler.ille 38 i beklemisinler tamam da azcik 34 olsun en azindan.ben benimkini oyle tembihliyorum.insallah duyar beni de dinler annesini.

Ohh ohh böyle güzel örnekler artsın ne güzel :) aynen kuzu bizim arayı açmak gibi bi Lüksümüz yok ben aldığım eşyalar da bile ikinci bebeğim de kullanabilsin mantığıyla bakıyorum.. Tabii biz sadece planlar yapıyoruz allah nasip eder inşallah..

Günaydın canım hayırlı cumalar evet gece resmen daralıyorum uykusuzluktan da işte sürünüyorum neyseki cuma bugün :)
ayy hepsi çok güzelll maşallah prensesine de inş dr kontrolünde çok ii geçer

İlaç yarışı gibi bende folbiol de var he birde enfeksiyondan dolayı +2 var imom suz kaldım doktora çıtlattım emme cevize devam balık semiz didi yoksa eksik kalmazdım

Bende de enfeksiyon var kiiii
Kültür sonucunu bekliyrz bakalım.Aman İnşallah eklenmesn temiz çıksın da.
Imom da folikasit iyot da var cnm ama bazi doktorlar kilo aldirio Die bu vitamin takviyelrni vermioms Die duydum.belki senin doktorun da o dusuncededir o da guzel

Ama sen liste attın because of you ve ben bunu kaldıramam şaka bi yana ben de daha yemek yemeye başlayabildim 6 ay devam etti iştahsızlık tabi şimdi de yatıştan dolayı istediğimi yapamıyorum orası da ayrı mevzu liste güzel yalnız

Benim doktor 32 e de razı 1 gün 1 gün büyüsünler güzelce sağlıkla gelişimini tamamlayıp gelsinler minnaklar ama başlarına buyruk hareketler

Bende 87 llym kisslar İlk bebiş İnşallah.
Aynen arayı fazla açmak istemiyrz ama nasip bakalım.bi sonraki 2017 annelrnde birlkte ikincilri beklermsz.Ne güzel olur :) because of you ya da 2018 e mi kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…