- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #38.021
Kizlar bakiyorum.bir suru takviyevermis doktorunuz.bana sadece demir hapi,elevit verdi.sağlık ocagi da d vitamini. MGnezyum.omega kalsiyum falan vermedi.ilk gebeligimde de vermemişti o zamanki doktorum.acaba farkli sikayetleriniz mi vardi
Can arkadaslarim. Misafirlikteydik lavobaya gittim bi de ne gorim kilodumda ne acik ne koyu kirmizi kan bir yuvarlak kadar. Rengim falan atti yuzumu yikadim esimi cagirdim gidelim dedim. Gittik acile. Kadin bizde nst yok alttan bakalim dedi. Ben cok uzuldum hic bakabilirmiyiz falan demedi ciktim o hastaneden burada ki ozel hastaneye gittim. Ordada once alttan baktilar. Evet cok acidigi dogruymus. Acilmayla ilgli bisi demedi sadeece rahim agzinda kanama yok dedi ebe. Sonra nst bagladi kasilmalarim cikti. Dogum gibi degil ama yuksek dedi sancin cok dedi. Oyle kivrancak bi sancim yoktu. Sonra serum takti. Serumu son ayara acti biterken tekrar nst ondada kasilma cikti. Ben cikicam hastaneden kanamam yok dedim. Ciktik. Suan iyiyim midem haric iyiyim. Dualariniz icin Allah razi olsun. Cok korktum ama nst de kalp sesini duyunca rahatladim. Insallah sorunsuz 38 39lari gorelim.
Günün her bölümüne bir ilaç var. Tiroid sorunundan dolayı tiroid ilacı. Kanım düşüktü kan ve demir ilacı. Plesanta olayı çıkınca magnezyuma başlamıştık. İlk başta D vitamini kullanıyordum ama şuan D+kalsiyum olan ilaç kullanıyorum süt ve süt ürünleri tüketemediğim için . Kan pıhtılaşmasından dolayı aspirin ve folikasit devam. Bir tek omega3 yok onu da gıdalardan almaya çalışıyorum.
Ama bu haftalarda en önemli olan sanırsam magnezyum kasılmalar erken doğumu önlemek için onu isteyebilirsin doktorundan
hahahahaa daha gecenin şokunda garibim :))) gel gel daha seninle değişik bi canlı oluşturucaz :)))Gunaydin guzel anneler
A Antihindistancevizi iyi olmaniza cok sevindim arkadasim
@urashaa odemdi diosun selulit kalici diosunn
Kuzum sadece giderken arabada oldu ama arabaya ne zman binsem oluyor o sanci sarsildigimda. Ama misafirlikte hic sancim olmadi tuvalete gitme nedenim de islaklik hissettim kacirdim sandim.günaydın kızlarçalışan arkadaşlar bugün son gün inşallah haftasonu siz de dinleniceksiniz bol bol
A Antihindistancevizi canım çok sevindim iyi olmana yalnız bu kanama öncesi en ufak bi ağrın sancın bi şikayetin olmadı mı??
gonulll canım bu sabah yanlışlıkla forumun ilk sayfasına tıklayınca listeye bi daha baktım da sen benden küçüksün ama bana 2 fark atmışsın şoktayım hemen ikinciyi yapmalıyım 40ım çıkmadan :))) tmm @Aydede88 cim de benden küçük ama en azından 1 tane yapmış çok üzdün beni çoooookk geç kalmışlığımı yüzüme vurdun sabah sabah
anladım canım ben de çok korkuyorum böyle hiç belirtisiz oluncaKuzum sadece giderken arabada oldu ama arabaya ne zman binsem oluyor o sanci sarsildigimda. Ama misafirlikte hic sancim olmadi tuvalete gitme nedenim de islaklik hissettim kacirdim sandim.
Aynı ilaçları iciorz sanırım :)
Tiroit ilacı
Demir
Kalsiyum
Magnezyum
Imom
Aspirin.ecopirin
Bi imom eksik onu da al vitamin takviyesi
günaydın kızlarçalışan arkadaşlar bugün son gün inşallah haftasonu siz de dinleniceksiniz bol bol
A Antihindistancevizi canım çok sevindim iyi olmana yalnız bu kanama öncesi en ufak bi ağrın sancın bi şikayetin olmadı mı??
gonulll canım bu sabah yanlışlıkla forumun ilk sayfasına tıklayınca listeye bi daha baktım da sen benden küçüksün ama bana 2 fark atmışsın şoktayım hemen ikinciyi yapmalıyım 40ım çıkmadan :))) tmm @Aydede88 cim de benden küçük ama en azından 1 tane yapmış çok üzdün beni çoooookk geç kalmışlığımı yüzüme vurdun sabah sabah
Canim guvendigin dr ye git.bende yakidakine gittim kizimda nst ye bile sokmadi yok senin biseyin dedi gonderdi ozel hastaneydi hemde.sonra devlete gittim o nst ye sokunca anlasildi.hemen kendi doktoruma gittim hastaneye yatirip serumlarla sancilarim hafiflemisti ardindan ilaca baslamistim.sakin ihmal etme daha haftan kucuk cunku.bugun hemenn doktorunla gorus canim.Sagol bitanem. Allah hepimizin yardimcisi olsun. O zikzaklardan hic anlamadim ama ara ara coook yukari cikmis. Kanama icinde ebecik erken dogum riski olanlarda oluyor bu dedi. Herhalde bu bizimle iletisim oluyor ahnneeee ben erken gelcem al sana sinyal diye. Doktorumu bugun arayacagim tekrar. Ama doktorum arabayla 1 saatlik mesafede ve ben hic okadar yol cekebilecek kadar enerjik hissetmiyorum suan kendimi. Yakinda ki hastaneye mi gitsem ultrasyonla baktirsam diyorum.
Sen ne dersen de inatci bizim cocuklar gelcem diye kafaya koydumu geliyorlar.benimde tek ricam onlardan azcik 2 kiloyu gecsinler.celestonlarimizi atilalim oyle gelsinler.ille 38 i beklemisinler tamam da azcik 34 olsun en azindan.ben benimkini oyle tembihliyorum.insallah duyar beni de dinler annesini.Bir şaplakta benden dicem ohh içeri de olmak gibisi var mı canı ne istese babası alıp annesi diyor 3 ay daha tadını çıkarmak varken duyun bizi ufaklıklar hem havalar sıcak isilik olursunuz dışarıda sağlıkla görelim ilerleyen ayları inşallah
Ohh ohh böyle güzel örnekler artsın ne güzel :) aynen kuzu bizim arayı açmak gibi bi Lüksümüz yok ben aldığım eşyalar da bile ikinci bebeğim de kullanabilsin mantığıyla bakıyorum.. Tabii biz sadece planlar yapıyoruz allah nasip eder inşallah..Günaydın kızlarr evet bugün sonn günn çok mutluyumm :)
A Antihindistancevizi çok geçmiş olsunnarada heycan yaratıyo bebişlerimiz zamanında gelecekler inşş
because of you bende 86 yım ilk bebiş panik olma rahatla beni örnek al :):) arayı çok açamıycaz artık biz 2. ler için :)
günaydın pambıklar :):) ne güzel bir gün değil mi? cumanız mübarek olsun. bugün nefes almakta zorlansam da cumanın ve akşama kızımın ultrasonunu görmenin de vermiş olduğu mutlulukla çok ta aldırış etmiyorum. bu arada süsler geldi, bakalım beğenecek misiniz? biberonun içine sadece 2 beyaz bir pembe şeker eklenecek. onun dışında yastığı vs geçen atmıştım hepsi hazır.
İlaç yarışı gibibende folbiol de var he birde enfeksiyondan dolayı +2 var imom suz kaldım doktora çıtlattım emme cevize devam balık semiz didi yoksa eksik kalmazdım
Günaydın kisslar
Hayırlı cumalar cümleten
Bir haftayı daha bitiriyrz.geçen kontrolde Son adetin neydi diyince doktorum cvp veremedm 7 Şubat mydi dedim.sekreteri 8 Şubat dedi.doktorum güldü.Artık ileriye bakiorm dedim unuttum son adeti dedim :) bir hafta daha bitio ve İnşallah sağlıkla bebislrmze Doğru gidiorz İnşallah.
Kısslar ben artık düzenli beslenmek istiorm.biraz geç oldu galiba ama bi liste buldum kendime int.ten.tamamen uyanan belki de benzer şeyler o öğünde tuketmeyi dusunuyrm.Ama saatlerde takıldım.Saat belirtmemslr.benzer düzeni olan arkadslr varsa bana saat konusunda yardmci olablrler mi.yani kahvaltı saati öğle yemeği saati kaçta oluo.listeyi de atiorm.belki fikir sahibi olmak isteyen arkadslr vardır
Sabah Kahvaltısı
1 Su bardağı Portakal suyu
1 yumurta (Süt ve yumurta bir arada yenmemelidir.)
1-2 kibrit kutusu b.peynir
5 adet zeytin
1 tatlı kaşığıbal / pekmez
2-3 ince dilim ekmek
söğüş salata
Kuşluk
1-2 porsiyon meyve
1 su bardağı süt
Öğle
1 kase çorba
1 tabak etli sebze yemeği
3-4 yemek kaşığı pilav / makarna
salata
1 kase toğurt
1-2 ince dilim ekmek
İkindi
1-2 porsiyon meyve
1 su bardağı süt
Akşam
1 kase çorba
2-3 köfte kadar et / tavuk / balık
1 tabak sebze yemeği
Salata
1 kase yoğurt
1-2 ince dilim ekmek
Gece
1-2 porsiyon meyve
1 su bardağı süt
Sen ne dersen de inatci bizim cocuklar gelcem diye kafaya koydumu geliyorlar.benimde tek ricam onlardan azcik 2 kiloyu gecsinler.celestonlarimizi atilalim oyle gelsinler.ille 38 i beklemisinler tamam da azcik 34 olsun en azindan.ben benimkini oyle tembihliyorum.insallah duyar beni de dinler annesini.
Günaydın kızlarr evet bugün sonn günn çok mutluyumm :)
A Antihindistancevizi çok geçmiş olsunnarada heycan yaratıyo bebişlerimiz zamanında gelecekler inşş
because of you bende 86 yım ilk bebiş panik olma rahatla beni örnek al :):) arayı çok açamıycaz artık biz 2. ler için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?