- 4 Mayıs 2012
- 1.187
- 1.681
- 333
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #38.041
Günaydın canım. Bayıldım hepsine. Şahane olmuşlar. Bunları nereden sipariş ettin? 3a diye bir yerden bahsetmiştin, oradan mı aldın? Eylül cük sağlıkla, sıhhatle gelsin inşallah
Aynen kuzu öyle dandik liste mi olurmuş hiçAma sen liste attınbecause of you ve ben bunu kaldıramam şaka bi yana ben de daha yemek yemeye başlayabildim 6 ay devam etti iştahsızlık tabi şimdi de yatıştan dolayı istediğimi yapamıyorum orası da ayrı mevzu liste güzel yalnız
Bende de enfeksiyon var kiiii
Kültür sonucunu bekliyrz bakalım.Aman İnşallah eklenmesn temiz çıksın da.
Imom da folikasit iyot da var cnm ama bazi doktorlar kilo aldirio Die bu vitamin takviyelrni vermioms Die duydum.belki senin doktorun da o dusuncedediro da guzel
Aynen kuzu öyle dandik liste mi olurmuş hiçne börek var ne tatlı ne dondurma offf sıkıcı :/ şaka bi yana sen doğru yoldasın The_new dönme annem yolundan allah bizi ıslah etsin
yok bebişim çok erken olur 2017 bi sonraki yıl inşallahBende 87 llym kisslar İlk bebiş İnşallah.
Aynen arayı fazla açmak istemiyrz ama nasip bakalım.bi sonraki 2017 annelrnde birlkte ikincilri beklermsz.Ne güzel olur :)because of you ya da 2018 e mi kalır
Aynen kuzu öyle dandik liste mi olurmuş hiçne börek var ne tatlı ne dondurma offf sıkıcı :/ şaka bi yana sen doğru yoldasın The_new dönme annem yolundan allah bizi ıslah etsin
Blmyrm cnm doktorumla konsmadim ama eylülde rapor veritim sana demsti hatta heyet verecekti ama heyete gerek kalmadı 10 gün yetecek.eylül 1inde bi daha kontrol direk rapor isticek tm mağdur etmedi beni hc geçen dönem 45 vrdi dönemi kapattm.smdi de verir gibime geliyorraporda sıkıntı oluyormuş bugunlerde verırler mı kı canım
Ah canim bende 2 tan olcakti ama bu sonuncu supriz yumurtam benim.nerden cikti bende anlamadim.daha ablasini emziriyordum.günaydın kızlarçalışan arkadaşlar bugün son gün inşallah haftasonu siz de dinleniceksiniz bol bol
A Antihindistancevizi canım çok sevindim iyi olmana yalnız bu kanama öncesi en ufak bi ağrın sancın bi şikayetin olmadı mı??
gonulll canım bu sabah yanlışlıkla forumun ilk sayfasına tıklayınca listeye bi daha baktım da sen benden küçüksün ama bana 2 fark atmışsın şoktayım hemen ikinciyi yapmalıyım 40ım çıkmadan :))) tmm @Aydede88 cim de benden küçük ama en azından 1 tane yapmış çok üzdün beni çoooookk geç kalmışlığımı yüzüme vurdun sabah sabah
Günaydın kisslar
Hayırlı cumalar cümleten
Bir haftayı daha bitiriyrz.geçen kontrolde Son adetin neydi diyince doktorum cvp veremedm 7 Şubat mydi dedim.sekreteri 8 Şubat dedi.doktorum güldü.Artık ileriye bakiorm dedim unuttum son adeti dedim :) bir hafta daha bitio ve İnşallah sağlıkla bebislrmze Doğru gidiorz İnşallah.
Kısslar ben artık düzenli beslenmek istiorm.biraz geç oldu galiba ama bi liste buldum kendime int.ten.tamamen uyanan belki de benzer şeyler o öğünde tuketmeyi dusunuyrm.Ama saatlerde takıldım.Saat belirtmemslr.benzer düzeni olan arkadslr varsa bana saat konusunda yardmci olablrler mi.yani kahvaltı saati öğle yemeği saati kaçta oluo.listeyi de atiorm.belki fikir sahibi olmak isteyen arkadslr vardır
Sabah Kahvaltısı
1 Su bardağı Portakal suyu
1 yumurta (Süt ve yumurta bir arada yenmemelidir.)
1-2 kibrit kutusu b.peynir
5 adet zeytin
1 tatlı kaşığıbal / pekmez
2-3 ince dilim ekmek
söğüş salata
Kuşluk
1-2 porsiyon meyve
1 su bardağı süt
Öğle
1 kase çorba
1 tabak etli sebze yemeği
3-4 yemek kaşığı pilav / makarna
salata
1 kase toğurt
1-2 ince dilim ekmek
İkindi
1-2 porsiyon meyve
1 su bardağı süt
Akşam
1 kase çorba
2-3 köfte kadar et / tavuk / balık
1 tabak sebze yemeği
Salata
1 kase yoğurt
1-2 ince dilim ekmek
Gece
1-2 porsiyon meyve
1 su bardağı süt
Tesekkur ederim.A Antihindistancevizi çok geçmiş olsun, dinlen bol bol
aaaahhhh pasta mı gözün kör olmasınnn emiiYanlış yoldayız kabul ama bu yol mutfağa çıkıyor hep o yüzden yedikçe mutluyuz şuan aklımda Kocamın akşam aldığı pasta var ama tabi sağlıklı yaşam için önce kahvaltı
Olsun cnm verem kızamık aşısı gibi zararı yararından fazla olup illa yapılmaması gereken aşılar listesinde yokSorry canim bu asi bebk dogduktan sonra bogmaca olmasin diye 3 ayliginda galiba tekrar yapilck bebise bu sefer onun yerine bn yedim oyy kuzum annesine cekerse yandikk
Benim 3. Olmasina ragmen Yatarken bende hissetmiyorum ama dikkat ettiysen nst 60 lari gosterirken kalp atisinda hizlanma oluyor.ben ordan rahatlikla sancim ciktigini anliyordum.Bu kasılma denilen şey gerçekten ayırt edilemiyor. Ben nst de yatarken makina 20lerden 60 ları gösterdi ama bi fark yoktu bende.. Sonra bebek bi yere toplandı ayak diredi bilmem neler yaptı ama 20 lerde idi bu kasılmayı ayırt etmek zor anlaşılan şiddetli olmadıkça
O kadar yolu cekemem canim. Arayacagim ama gel demesinden korkuyorum cunku dolmusla gitmem gerekicek tramvaya binmem gerekicek sonrada. 1 saat yol inan yipraniyorum daha cok sancim olur diye korkuyorum annem de rahatsiz tek gitmek zorunda kalirim kendi doktoruma. Burda nstye soktular alttan baktillar simdide ultrasyondan bakicaklar.Canim guvendigin dr ye git.bende yakidakine gittim kizimda nst ye bile sokmadi yok senin biseyin dedi gonderdi ozel hastaneydi hemde.sonra devlete gittim o nst ye sokunca anlasildi.hemen kendi doktoruma gittim hastaneye yatirip serumlarla sancilarim hafiflemisti ardindan ilaca baslamistim.sakin ihmal etme daha haftan kucuk cunku.bugun hemenn doktorunla gorus canim.
olsun ne güzel olmuş.. ben de hayatımda ilk defa ya 3 çocuk da olabilir miymiş ki dedim hamile kalınca.. ama şu an 31 im çok sıkış tepiş olur 3 tane allah verirse bize de 2 yeter artık.. hayırlı sağlıklı olsunlar daAh canim bende 2 tan olcakti ama bu sonuncu supriz yumurtam benim.nerden cikti bende anlamadim.daha ablasini emziriyordum.
Sende arayi acmazsin hemen bi kardes yaparsin canim.2'3 yil sonra insallah.
Gunaydın kızlar A Antihindistancevizi araba dediğin için aklıma geldi bu emniyet kemerlerinin bele gelen kısmına yastık koyun diyorlar boylece bebege baskıyı engellemiş oluyoruzKuzum sadece giderken arabada oldu ama arabaya ne zman binsem oluyor o sanci sarsildigimda. Ama misafirlikte hic sancim olmadi tuvalete gitme nedenim de islaklik hissettim kacirdim sandim.
Canim benim hep 40larda arada 75lere 80leri gorduk ama o sira adet sancisi gb sancim vardi serumdan sonra gitti agri valla. Hanimkizin kalp atisi da 140 160 arasiydi yirim.Bu kasılma denilen şey gerçekten ayırt edilemiyor. Ben nst de yatarken makina 20lerden 60 ları gösterdi ama bi fark yoktu bende.. Sonra bebek bi yere toplandı ayak diredi bilmem neler yaptı ama 20 lerde idi bu kasılmayı ayırt etmek zor anlaşılan şiddetli olmadıkça
aaaahhhh pasta mı gözün kör olmasınnn emiizaten önceki gün eşimin yeğenini yolcu ettik çocukcağız üniyi kazanmış hadi bu akşam pasta al da kutlayalım demiştim eşime sen çocuk da o gün gitmez mi yavruum kal diyorum ama yok yanii kalmadı gitti pasta da benim hayaller de otogara bıraktık onu pastanenein önünden geçerken eşim diyo ki alalım mı pasta biz kendimiz kutlarız ne kadar belli ettiysem adama yemek istediğimi nefsime höösstt dedim aldırmadım ama aferin bana dimi ha akşam eve dönünce lahmacun kola gömdüm ama olsun
Benim 3. Olmasina ragmen Yatarken bende hissetmiyorum ama dikkat ettiysen nst 60 lari gosterirken kalp atisinda hizlanma oluyor.ben ordan rahatlikla sancim ciktigini anliyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?