bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydın canım. Bayıldım hepsine. Şahane olmuşlar. Bunları nereden sipariş ettin? 3a diye bir yerden bahsetmiştin, oradan mı aldın? Eylül cük sağlıkla, sıhhatle gelsin inşallah

sağol canım. evet 3aaa isimi. geçen cumartesi sabahtan gittik eminönüne yerleri var. hazırlanacakları kargo ile yolladılar.

Aynen kuzu öyle dandik liste mi olurmuş hiç ne börek var ne tatlı ne dondurma offf sıkıcı :/ şaka bi yana sen doğru yoldasın The_new dönme annem yolundan allah bizi ıslah etsin

Yok yok temiz çıksın ilaç Cızzz ilaç ögg demek benim ilaçlar birleşince ortaya imom çıkıyor ondan vermemiştir

Aynen kuzu öyle dandik liste mi olurmuş hiç ne börek var ne tatlı ne dondurma offf sıkıcı :/ şaka bi yana sen doğru yoldasın The_new dönme annem yolundan allah bizi ıslah etsin

Yanlış yoldayız kabul ama bu yol mutfağa çıkıyor hep o yüzden yedikçe mutluyuz şuan aklımda Kocamın akşam aldığı pasta var ama tabi sağlıklı yaşam için önce kahvaltı

Bende 87 llym kisslar İlk bebiş İnşallah.
Aynen arayı fazla açmak istemiyrz ama nasip bakalım.bi sonraki 2017 annelrnde birlkte ikincilri beklermsz.Ne güzel olur :) because of you ya da 2018 e mi kalır
yok bebişim çok erken olur 2017 bi sonraki yıl inşallah naptın kız damızlık gibi ben alışırm da öyle olursa 40ıma kadar tam gaz devam

10 kilo aldıktan sonra yola çıktım ama Allah kabul etsin diyelim daha dün cipsleri goturuodm bebeğim 1 kilock bile olmams anası 10 kilo almış.yazıklar olsun bana çocuğuma hiç bakamamsm

raporda sıkıntı oluyormuş bugunlerde verırler mı kı canım
Blmyrm cnm doktorumla konsmadim ama eylülde rapor veritim sana demsti hatta heyet verecekti ama heyete gerek kalmadı 10 gün yetecek.eylül 1inde bi daha kontrol direk rapor isticek tm mağdur etmedi beni hc geçen dönem 45 vrdi dönemi kapattm.smdi de verir gibime geliyor

Ah canim bende 2 tan olcakti ama bu sonuncu supriz yumurtam benim.nerden cikti bende anlamadim.daha ablasini emziriyordum.
Sende arayi acmazsin hemen bi kardes yaparsin canim.2'3 yil sonra insallah.

bende ilk aylarda ohh ya ne güzelmiş canımın istediğini yiyorum kilo almıyorum diyodum 6. aydan sonra atak yaptı şuan saanki su içsem yarıyo hem daha çok dikkat ediyprum hemde hergün koşu bandında yarım sat yürüyorum ama nafile artık kaçınılmaz heralde bu kilolar :/ toplamda 5 kilo almış bulunuyorum bilmiyorum kaçla kapatırım :/

Yanlış yoldayız kabul ama bu yol mutfağa çıkıyor hep o yüzden yedikçe mutluyuz şuan aklımda Kocamın akşam aldığı pasta var ama tabi sağlıklı yaşam için önce kahvaltı
aaaahhhh pasta mı gözün kör olmasınnn emii zaten önceki gün eşimin yeğenini yolcu ettik çocukcağız üniyi kazanmış hadi bu akşam pasta al da kutlayalım demiştim eşime sen çocuk da o gün gitmez mi yavruum kal diyorum ama yok yanii kalmadı gitti pasta da benim hayaller de otogara bıraktık onu pastanenein önünden geçerken eşim diyo ki alalım mı pasta biz kendimiz kutlarız ne kadar belli ettiysem adama yemek istediğimi nefsime höösstt dedim aldırmadım ama aferin bana dimi ha akşam eve dönünce lahmacun kola gömdüm ama olsun

Sorry canim bu asi bebk dogduktan sonra bogmaca olmasin diye 3 ayliginda galiba tekrar yapilck bebise bu sefer onun yerine bn yedim oyy kuzum annesine cekerse yandikk
Olsun cnm verem kızamık aşısı gibi zararı yararından fazla olup illa yapılmaması gereken aşılar listesinde yok Son yıllarda yeni doğan bebeklerde boğmaca sayısı arttıgı için yapılmaya başlanmış yaptırmak da şart değil de yaptırdıysan da sorun değil canım bozma moralini

Benim 3. Olmasina ragmen Yatarken bende hissetmiyorum ama dikkat ettiysen nst 60 lari gosterirken kalp atisinda hizlanma oluyor.ben ordan rahatlikla sancim ciktigini anliyordum.

O kadar yolu cekemem canim. Arayacagim ama gel demesinden korkuyorum cunku dolmusla gitmem gerekicek tramvaya binmem gerekicek sonrada. 1 saat yol inan yipraniyorum daha cok sancim olur diye korkuyorum annem de rahatsiz tek gitmek zorunda kalirim kendi doktoruma. Burda nstye soktular alttan baktillar simdide ultrasyondan bakicaklar.

kızlar bi siteden okudum bu bilgi doğru mu 30. haftadan sonra kilo alımı yine düşer. Son haftalarda ya çok az kilo alınır, belki de hiç alınmaz.
doğruysa sevincemde ben doğuma doğru kilo artışı artar zannediyodum :)

Ah canim bende 2 tan olcakti ama bu sonuncu supriz yumurtam benim.nerden cikti bende anlamadim.daha ablasini emziriyordum.
Sende arayi acmazsin hemen bi kardes yaparsin canim.2'3 yil sonra insallah.
olsun ne güzel olmuş.. ben de hayatımda ilk defa ya 3 çocuk da olabilir miymiş ki dedim hamile kalınca.. ama şu an 31 im çok sıkış tepiş olur 3 tane allah verirse bize de 2 yeter artık.. hayırlı sağlıklı olsunlar da

Kuzum sadece giderken arabada oldu ama arabaya ne zman binsem oluyor o sanci sarsildigimda. Ama misafirlikte hic sancim olmadi tuvalete gitme nedenim de islaklik hissettim kacirdim sandim.
Gunaydın kızlar A Antihindistancevizi araba dediğin için aklıma geldi bu emniyet kemerlerinin bele gelen kısmına yastık koyun diyorlar boylece bebege baskıyı engellemiş oluyoruz Canım senden de ses cıktıgına gore ıyısın geçmiş olsun ne olmus ne dedi doktor?

Canim benim hep 40larda arada 75lere 80leri gorduk ama o sira adet sancisi gb sancim vardi serumdan sonra gitti agri valla. Hanimkizin kalp atisi da 140 160 arasiydi yirim.

Bi an son satıra kadar gerçekten aferin diyordum ki asıl aferini sonda hakettiğini farkettim

Benim 3. Olmasina ragmen Yatarken bende hissetmiyorum ama dikkat ettiysen nst 60 lari gosterirken kalp atisinda hizlanma oluyor.ben ordan rahatlikla sancim ciktigini anliyordum.

Ben onu farkettim de tabi cihaz da farkettim yoksa kalbi de farketmedim 60 ları görünce korkudan öyle oldu diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…