bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
10 kilo aldıktan sonra yola çıktım ama Allah kabul etsin diyelim daha dün cipsleri goturuodm bebeğim 1 kilock bile olmams anası 10 kilo almış.yazıklar olsun bana çocuğuma hiç bakamamsm
o bebişin problemi canısı sen göndermişsin hem de en cazip şeyleri alsaymış yavrum :))

Gece ebe vardi kanama icin erken dogum riski olanlarda oluyor dedi. Nstde de kasilmalarim cikti. 10.40 da doktora gidicem bakim ne dicek duruma gire kendi doktorcuguma gitcem.

Canim benim hep 40larda arada 75lere 80leri gorduk ama o sira adet sancisi gb sancim vardi serumdan sonra gitti agri valla. Hanimkizin kalp atisi da 140 160 arasiydi yirim.

Benim genelde 20 lerde idi demek o kadar hissedilmiyor 60larda. Serumdan sonraki nst de hiç çıkmadı bende 20 lerde kaldıydı

Yolculuk zor olcakmis senin icin.ben goturen biri olurmu diye dusunmustum canin tlf ile irtibata gec canim.

Bn de 87liyim ilk bebis 2 sene olmadı 2 sene biz istemedik bu zamana kaldik:)

5 kilo nedirki cnm ya.10 la kapatsan bile harika yani.ben 10 12 kilo almak istiodm.şimdi 15 i gecmiim diorum

Bunu bende duydum ama son ay için duymstm cnm 30 erken gibi sanki.sebebi de bebek mideyi iyice sikistrdgndn yiyemzsn geri gelirms falan filan.
Ama bence bu senin için geçerli değil zaten cok az kilo almssn mesela ben gibiler için geçerlidir İnşallah.midem artık almio artık yani şiştim koca göbek oldum afedersn yediğim geri gelmeye baslio .patliicak artık

Gece ebe vardi kanama icin erken dogum riski olanlarda oluyor dedi. Nstde de kasilmalarim cikti. 10.40 da doktora gidicem bakim ne dicek duruma gire kendi doktorcuguma gitcem.
Bizi de haberdar et cnm cok yorma da kendını doktrolara kostururken umarım mühim bırsey yok der doktorun canım

Hayir ben cizgilere bakinca anladim zaten sancim oldugunu tirt diye tavana cikiyor sonra hemen iniyor o cizgi assa.

Bende de öyle oldu hatta elimle karnıma baktım hani farkı ne diye ama yok anlamadım. Cihaz da olmasa zaten normal yatıyordum sancı çıkmıcak ne olsa yok diye

ahhh ağzın bal yesin dicem ama ben de okumuştum buna benzer bişi tekirdağdayken.. anneme sordum hakkaten son haftalarda kilo alımı azalıyo mu diye?? böyle uzaklara daldı gözleri aha dedim annem hamilelik yıllarına döndü :)) evet doğru dedi daha siz yaşlanınca da iştahınız azalıcak dedi ya bana bunu diyen kadın 1.55 boy 94 kilo

canım sana bişey sorucam.. şimdi ben eylülde ful gidicem inşallah okula ama ekimin 3 ünde izne ayrılma kararı aldım dönemi kapatıyorum zaten.. bu kırtasiye parası bana tam yatıcak mı ya da ne kadar yatıcak bilgin var mı??

olsun kuzum allah bu yavrularımızı bize bağışlasın çok daha geç sahip olanlar var hiç olamayanlar var bu halimize şükür :)
Aynen cnm çok şükür.tüp bebek olmadı Allah 5 ay snra kndilignden verdi çok sukrediyrm zaten.tüp bebek olmaynca insan artık Çocuğum olmucak diye düşünüyor cnku

Cnm bn son 1 aydır kilo almadm:)kaynanm da 4 kilo aldm 2 haftada bayramda.fazla abartnayinca alınmıyor demk ki:)zaten 10 kilo aldm inşallah almam bundan snra

Cnm zaten bayramdan önce yatrsa eylül 12 olmadan yatacak o zman izin almadığımiz icin tam yatar diye düşünüyorum.

86 daha sizler gençsiniz canım ben eğer 2. yapacaksam hiç beklememem gerekiyor 82 liyim ben :))

valla işin ucunda 10 yıl rahatlık varsa vurdururm son dozu :)) ama işte benim sağlık ocağı son tarihi yanlış verdi sanırsam canım resmen ekimin 10unda gel dediler daha ağustosun 8inde oldum 2.dozu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…