bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ben de 85 liyim canım şuydu buydu derken bekle bekle yaş oldu 30-31 aynen biz 40ımızın içinde ikincilerin çalışmalarına başlayalım diyorum :)))

Yaa ben hep tek çocuk ancak yaparım diyordum ama benim koca sürekli 2.den bahsetmeye başladı kardeşsiz olmaz illa yapalım sürekli bunu der oldu bende en son dedim tamam 2. yapim iştende istifa edeyim dedim ben çalışıyorum kim bakacak bu çocuklara dedim sustu :)) bende aslında bir annenin kızı olmalı diyorum ama işte benim bebeğime bakan yok

valla işinden ayrılma durumun varsa hakkaten bi kaç yıl arayla ikinciyi yap derim canım hayatımda hiç tek çocuk düşünmedim inşallah nasip olursa ben çok istiyorum ikinciyi de

valla işinden ayrılma durumun varsa hakkaten bi kaç yıl arayla ikinciyi yap derim canım hayatımda hiç tek çocuk düşünmedim inşallah nasip olursa ben çok istiyorum ikinciyi de

aynen bende 2.düşünürsem çalışmayı düşünmüyorum. 2 çocuğa kim bakacak yanarım valla :) en güzeli artık kocadan emekliye ayrılırım ya da kendi işimi falan kurarım.

Canım inşallah gönlüne göre olur herşey benim işten ayrılmam çok zor tatlım malum hayat şartları ortada benim çalışmam şart malesef ama bakalım hele bunu bi doğurayımda aslında kardeşsiz kalmasını bende istemem ama cesaret edebilecekmiyim 2. ye hayırlısı canım hepimiz için

aynen bende 2.düşünürsem çalışmayı düşünmüyorum. 2 çocuğa kim bakacak yanarım valla :) en güzeli artık kocadan emekliye ayrılırım ya da kendi işimi falan kurarım.

Canım inş hayat bakalım bize neler gösterecek işten ayrılmak çok zor bir karar bu işlerimize kolay gelmedik sonuçta emek harcadık

Canım inş hayat bakalım bize neler gösterecek işten ayrılmak çok zor bir karar bu işlerimize kolay gelmedik sonuçta emek harcadık

kesinlikle. en çokta beni emeklilik düşündürüyor. bir de çalışmaya alışan bir bayan gerçekten bunun rahatlığına alışıyor. bu açıdan da zorlanabiliriz.

Günaydın kızlar bende 84 luyum ve üçüncü bebis:) bende çalışıyorum ve bakacak kimsem yok o yüzden tek çocuk ideal diyordum ama yaptigim hesap carsiya uymadi oğlum büyümeye başlayınca kardeş istedi babamızda tabi ikincide oldu sonra eşim keşke bu kızımız olsa demeye başladı kız çocuklarına bakışı sevmesi değişti nerde kız çocuğu görse ilgisiz kalamadı:) bende hadi dedim yaş daha geçmeden üçüncüyü yapayim Rabbim kız nasip eder belki dedim ve şükürler olsun oldu Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah

Bu arada hamileyken kız olursa 3 gün oruç tutucam ve kurban kesicem dedim :)

Kızlar yeni doktorum özel muayene si var anlaşmalı olduğu 4 hastaneyle var içinde en iyi olanı benim de içime sinen hastane doğum için doktor içinde 5000 TL diyor oda süslemesi dogum fotografcisi kuaförü şerbeti icinde ve eşimde girecek siz fiyat aldınız mı Antalya memorial hastanesi bu

Çok çok geçmiş olsun bir daha böyle bişeyle karşılaşma inşallah.
Çok çok geçmiş olsun bir daha böyle şeylerle karşılaşma inşallah

Canımsın, çok teşekkürler desteğin için. Senin eşinin ailesi de ayıp etmiş. Neden böyleler ya, enteresan, anlaşılmaz saçmalıkları var. Hadi bunların zararı kendine olsa, o da diil, bize zararları. Valla ben uzun süre görmek istemiyorum kv yüzünü. Ama eşimin kardeşi ve ailesi bir süre buradalar, onlarla birlikte çıkıp gelir. Ben de kimsenin tadı kaçmasın diye bir şey yokmuş gibi davranmak zorunda kalırım
Sen şu an İngiltere'deydin değil mi? Marketlerde The Co-oprerative'in çikolatalı cup kekleri var. Bir pakette dört tane oluyor. Ondan al, yiyebildiğince ye. Mutluluk hormonunu tavan yaptırıyor. Tabi çikolatayı ve tatlıyı seviyosan
@Ftm sydi

Allah bağışlasın canımm ne güzel 3. bebek gönlüne göre olur herşey inşş bende bir kızım olsun istiyorum aslında ama yaşımdan dolayı çekiniyorum 37 de en geç hamile kalmam lazım oda geç gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…