- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #38.081
ben de 85 liyim canım şuydu buydu derken bekle bekle yaş oldu 30-3186 daha sizler gençsiniz canım ben eğer 2. yapacaksam hiç beklememem gerekiyor 82 liyim ben :))
86 daha sizler gençsiniz canım ben eğer 2. yapacaksam hiç beklememem gerekiyor 82 liyim ben :))
Gunaydin guzel anneler
@Antihindistancevizi iyi olmaniza cok sevindim arkadasim
urashaa odemdi diosun selulit kalici diosunn
bak şu an gözümde dolar işaretleri çıktıCnm zaten bayramdan önce yatrsa eylül 12 olmadan yatacak o zman izin almadığımiz icin tam yatar diye düşünüyorum.
ben de 85 liyim canım şuydu buydu derken bekle bekle yaş oldu 30-31aynen biz 40ımızın içinde ikincilerin çalışmalarına başlayalım diyorum :)))
bende 87 liyim 2. için çokta vaktim yok. 3-3,5 olunca benimde duruma göre 2.yapmam lazım :)
valla işinden ayrılma durumun varsa hakkaten bi kaç yıl arayla ikinciyi yap derim canım hayatımda hiç tek çocuk düşünmedim inşallah nasip olursa ben çok istiyorum ikinciyi deYaa ben hep tek çocuk ancak yaparım diyordum ama benim koca sürekli 2.den bahsetmeye başladı kardeşsiz olmaz illa yapalım sürekli bunu der oldu bende en son dedim tamam 2. yapim iştende istifa edeyim dedim ben çalışıyorum kim bakacak bu çocuklara dedim sustu :)) bende aslında bir annenin kızı olmalı diyorum ama işte benim bebeğime bakan yok
bende 87 liyim 2. için çokta vaktim yok. 3-3,5 olunca benimde duruma göre 2.yapmam lazım :)
valla işinden ayrılma durumun varsa hakkaten bi kaç yıl arayla ikinciyi yap derim canım hayatımda hiç tek çocuk düşünmedim inşallah nasip olursa ben çok istiyorum ikinciyi de
kızlar şu an karşı apartmandan bebek kahkahaları geliyo muhtemelen gıdıklıyolar yavruyu :))) allahım yok böyle huzur verici bi ses ya ben de istiyoruuuuuuuummmmmmmm
valla işinden ayrılma durumun varsa hakkaten bi kaç yıl arayla ikinciyi yap derim canım hayatımda hiç tek çocuk düşünmedim inşallah nasip olursa ben çok istiyorum ikinciyi de
aynen bende 2.düşünürsem çalışmayı düşünmüyorum. 2 çocuğa kim bakacak yanarım valla :) en güzeli artık kocadan emekliye ayrılırım ya da kendi işimi falan kurarım.
Canım inş hayat bakalım bize neler gösterecek işten ayrılmak çok zor bir karar bu işlerimize kolay gelmedik sonuçta emek harcadık
Çok çok geçmiş olsun bir daha böyle bişeyle karşılaşma inşallah.Can arkadaslarim. Misafirlikteydik lavobaya gittim bi de ne gorim kilodumda ne acik ne koyu kirmizi kan bir yuvarlak kadar. Rengim falan atti yuzumu yikadim esimi cagirdim gidelim dedim. Gittik acile. Kadin bizde nst yok alttan bakalim dedi. Ben cok uzuldum hic bakabilirmiyiz falan demedi ciktim o hastaneden burada ki ozel hastaneye gittim. Ordada once alttan baktilar. Evet cok acidigi dogruymus. Acilmayla ilgli bisi demedi sadeece rahim agzinda kanama yok dedi ebe. Sonra nst bagladi kasilmalarim cikti. Dogum gibi degil ama yuksek dedi sancin cok dedi. Oyle kivrancak bi sancim yoktu. Sonra serum takti. Serumu son ayara acti biterken tekrar nst ondada kasilma cikti. Ben cikicam hastaneden kanamam yok dedim. Ciktik. Suan iyiyim midem haric iyiyim. Dualariniz icin Allah razi olsun. Cok korktum ama nst de kalp sesini duyunca rahatladim. Insallah sorunsuz 38 39lari gorelim.
Çok çok geçmiş olsun bir daha böyle şeylerle karşılaşma inşallahCan arkadaslarim. Misafirlikteydik lavobaya gittim bi de ne gorim kilodumda ne acik ne koyu kirmizi kan bir yuvarlak kadar. Rengim falan atti yuzumu yikadim esimi cagirdim gidelim dedim. Gittik acile. Kadin bizde nst yok alttan bakalim dedi. Ben cok uzuldum hic bakabilirmiyiz falan demedi ciktim o hastaneden burada ki ozel hastaneye gittim. Ordada once alttan baktilar. Evet cok acidigi dogruymus. Acilmayla ilgli bisi demedi sadeece rahim agzinda kanama yok dedi ebe. Sonra nst bagladi kasilmalarim cikti. Dogum gibi degil ama yuksek dedi sancin cok dedi. Oyle kivrancak bi sancim yoktu. Sonra serum takti. Serumu son ayara acti biterken tekrar nst ondada kasilma cikti. Ben cikicam hastaneden kanamam yok dedim. Ciktik. Suan iyiyim midem haric iyiyim. Dualariniz icin Allah razi olsun. Cok korktum ama nst de kalp sesini duyunca rahatladim. Insallah sorunsuz 38 39lari gorelim.
Nilke öncelikle kayınvalidenin talihsiz açıklaması için üzüldüm,daha doğrusu seni üzmesine üzüldüm. Böyle durumlarda uğursuz uğursuz konuşmanın gereği yok, demek gerekiyor. Ayrıca ancak gevşek ve rahatsız insanlar , cocuk doğduktan sonra alışveriş yapar. O bir atasözü( Doğmamış cocucaga don biçmek), daha ortada fol yok, fos yok bu neyin telaşı anlamında söylenir. Gebelik durumunda bu atasosozunun kullanılması buyuk bir cahillik gözümde. Anneyi çok yıpratıcı... Yani o ne demek yaa, hersey olabilir, bekle bir şey alma, demekk!!! İnanılmaz!!!
Benimkinin cinsiyeti belli olmuştu coktan, gorumcem "It's a girl" yazılı bir kıyafet getirmiş( Dalga gecer gibi) , delirdim tabii, dedim böyle böyle yazıyor üstünde. Kayınvalidem de demez mi, aman ne olacak giydirirsin. Yok artık daha neler, dedim. Uc kuruşluk bez parçası yuzunden, sırf mutlu olsunlar diye, tabiî tabii diyemeyecektim.( Hiç bir özel günüdür, hediyesidir atlamam) Yine de mesafeliyim onlara karsı , bunun da etkisi vardır ama, tek ve hamile gelinlerinin dogum gününü kutlamak bir yana, bu arada bir kaç gün arayla eşimle de.günü tarihlerimiz, ( yurtdışındayız) yine de esim sürekli iş sebebiyle ablasıyla irtibatta, arayıp bir şekilde nasılsın bile demediler... Bir gün esime ulaşamamış, bir sey mi olmuş ona, merak etmiş. Yahu hamile olan benim!!! Yani ilk aklına gelen o mu? Durum su ki...
Once can... Sonra canan
Bunlar iyi oluyor aslında, bu cahil tavırları bana koz veriyor. Esim de hiiiç bir sey demiyor, diyemiyor.
Senin de "can"ın o içindeki minik mucize... Önceliğin hep o olsun. Kimseden incelik beklememek lazım, kendin gibi de düşünme insanları. Baktın denedin, inceliklerine karşılık alamıyorsun, bir gün öğrenirler diye çabalama... Bir o kadar kalbin kırılıyor cunkü. Üzülüyorsun...
Sen eşinle muhabbetini güzel tut, gerisi faso fiso....
Bu günlerin tadını çıkar.
Ama kalbinin ne kadar kırıldığını işle ki, gün gelip onların gönlünü yapmaktan yana, canın bir şey yapmak istemediğinde, içini acıttıkları o zamanları eşine hatırlatabilesin..
( Ben muhabbetinize damlamış gibi oldum ama içimden geldi bir şeyler yazmak)
Günaydın kızlar bende 84 luyumve üçüncü bebis:) bende çalışıyorum ve bakacak kimsem yok o yüzden tek çocuk ideal diyordum ama yaptigim hesap carsiya uymadi oğlum büyümeye başlayınca kardeş istedi babamızda tabi ikincide oldu sonra eşim keşke bu kızımız olsa demeye başladı kız çocuklarına bakışı sevmesi değişti nerde kız çocuğu görse ilgisiz kalamadı:) bende hadi dedim yaş daha geçmeden üçüncüyü yapayim Rabbim kız nasip eder belki dedim ve şükürler olsun oldu Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah
Bu arada hamileyken kız olursa 3 gün oruç tutucam ve kurban kesicem dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?