bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

hastaneye bak paket program yapmış :) iyiymiş valla. benim doktorum hastaneye bağlı çalışmadığı için istediğim yere geliyor bir de onun kendi anlaşmalı olduğu yer va istanbul kozyatağı central hospital. fiyatı ayrı ayrı ödeyeceğiz hem Dr hem hastaneye. herhalde o aşamaya gelince Doktorum söyler diye düşünüyorum. çünkü hastane başka fiyat veriyor.

Bende inşallah bebeğim sağlıkla doğsun ellerime kına yakıcam

Kızlar bende gebelik şekeri çıktı. 50 lik yüklemede .. Doktora ikinciyi yapmak istemiyorum dedim o da açlık ve ardından tokluğa baktı sonra yine tokluk yüksek çıktı benim ve ikinci yükleme yapmak zorundasın dedi ben yaptırmak istemiyorum ikinci yüklemeyi ilk yaptırdığım yükleme bile beni kötü yaptı hem bebeğe zarar zaten şekerim fazla çıkıyor diye yaptırmadım. (O sırada tatildeydim zaten) Şimdi evime geldim. Dün dahiliye ye gittim yine doktora şeker yüklemesi istemiyorum dedim o zaman seni teşhis koyulmuş gibi düşüneceğiz diyetisyene gideceksin dedi. Diyetisyene gittim diyet listesi verdi şimdi artık şekerli gıdalardan uzak durmak zorundayım 3 ay Peki bebeğe ne zararı var kızlar gebelik şekerinin??

Geçmiş olsun canım konuda bilgim yok ama diyete uyarsan hiçbir zararı olmaz diye biliyorum bide şekeri olanlarda iri bebek oluyormuş diye duydum

Doğumdan önce rahat verebiliyorlar dr doğumdan sonra problem oluyor rapor işi.bende doğum sonrasına aktarırım geç ayrılırım diyordum kısmet olmayacak malesef.sonra ne yapcam bilmem.

Tatlım vallahi kahkaha attım yazını okurken. Sen ne tatlı bişiysin yaaa. Yirim seni yirim İnsanın günü güzel geçer valla senin sayende.

ben de 85 liyim canım şuydu buydu derken bekle bekle yaş oldu 30-31 aynen biz 40ımızın içinde ikincilerin çalışmalarına başlayalım diyorum :)))

bende 87 liyim 2. için çokta vaktim yok. 3-3,5 olunca benimde duruma göre 2.yapmam lazım :)

Ah kızlar siz gayet gençsiniz valla. Ben 83'lüyüm ve 5 yıldır evliyim. Ben öleyim o zaman Valla kısmet olursa benim minik 1,5 yaşında iken 2.nin çalışmalarına başlarım diyorum. Annem sağ olsun ben bakacağım diyor da inşallah caymaz. Kadıncağız güzelim İzmir'i bırakıp, İstanbul'a gelecek torun bakmaya. Bu anneler de olmasa ne yaparız bilmiyorum valla...

Gunaydin kizlar aslinda cok oldu ben kalkali saat 2 de bobrek usg m cekilcek bakalim ne kadar buyumus

Günaydın Tatlım, güzel haberlerle gelirsin inşallah... Bizim de bugün kontrolümüz var. Çok özledim sıpayı valla...

Her hastaneye gelmiyor diye biliyorum canım. Ben geçen konuştuğumda önceden gidiyordum ama son bir yıldır başka hastaneye gitmemeye başladım çünkü yetişemiyorum demişti. O nedenle sanırım Central Hospital'da olacak mecburen... Ben de bugün fiyat alacaktım hastaneden. Sen fiyatla ilgili konuştun mu hiç hastaneyle?

B BlackandBlack artık bşaımıza böylee şeyler gelirse tatlııı mı derizzz yoksa kafayımı yeriz bilmiyorum :) uzaktan tatlı

Vallahi olsunlar da sağlıkla ne yaparsa yapsın küçükken kabulüm. Çocuk dediğin yaramaz olmalı zaten. Öyle put gibi duran çocuk mu olur Oğluşum dağıtsın her yeri, feda olsun ona her şey Ama büyüdüğünde yer şaplağı, hiç acımam

Doğumdan önce rahat verebiliyorlar dr doğumdan sonra problem oluyor rapor işi.bende doğum sonrasına aktarırım geç ayrılırım diyordum kısmet olmayacak malesef.sonra ne yapcam bilmem.
Cnm bzm burda bi psikoloji nrkezi var doğum snrasi 100 liraya heyet veriyor.gerçi bzm tayin cikcak doğuya.bakalım ordan alabilecek mym rapor.bnm işler karışık bakalım nasip.ama bu sene çalışmayı dusunmiyom biraz rapor biraz ücretsiz izin bu yılı kapatırim.

Kizimin kapi süsü taki yastigi.benim tacim ve onun sac bando.trend yolda bi kampanya var di oradan aldim.kapi düşüne isme tam karar verince ayna harf alip yapistiricam.hastane odasi süsleme ve masa süslemeyi de konuştum. Makul bir fiyata onu da yaptiricam insallah

Ay süpermiş bende bu kontrolde sorucam dr a doğumdan sonra bana rapor için yardımcı olabilirmisiniz diye bi yol gösterir sanırım.

çok tatlılar güle güle kullanın inş işte kız bebek olunca ayrı bir süs püs oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…