bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benim öyle bi derdim yok ilk defa işe yarayacak sorunumuz :)) tüp bebek bebeğim bi sürpriz olsada şükrederim herhalde bi daha tüple uğraşmıcam diye :)
Cnm bnm de tup bebek olmadı 5 ay snra kndim kaldm tedavisiz.bi arkds da tüp bebeğin ustine ikiz hamile kaldı nasıl olsa çocuğum olmuyor diye :)sen yine de bi süre dikkat et cnm

dr yasak dediyse yapcak bişey yok bende diyorum yakında yasak gelecek benim göbek iyce büyüdü ağrılarım arttı diye ay yazık acıyorumda adama töbeee neyse mecbur katlanacak :)
Bizede yasak uzun zamandır hiçte acımıyorum valla sabretsinler azıcık bide onun stresini yasayamam biz nelere katlanıyoruz onlarda sabretsin bi zahmet :)

merhaba canım hoşgeldin.. sen göbeğim çok büyüdü diyodun sanki dimi?? demek iç karnın darsa ve bebiş de tombişse belki dediğin gibi sığamıyodur çünkü annemler de hep der sonra sonra gerilmeye başlıyo içinde diye

:))) inş düzeliriz yaa böyle kalırsam eyvahh horlayan geline çıkar adım :)))
yok biz hep beraber yattık canım eşimde asla ayrı yatma taraftarı değilde şartlar öyle bir süre

Cnm bnm de tup bebek olmadı 5 ay snra kndim kaldm tedavisiz.bi arkds da tüp bebeğin ustine ikiz hamile kaldı nasıl olsa çocuğum olmuyor diye :)sen yine de bi süre dikkat et cnm
Ayyy inşallah bi süprizde bize olur ama dediğin gibi hemen değil :) sorununuz neydi?bizim sperm hareketi %1 di

Anaaa bak senn akilli kizms.bnm Kaynim da nisanli ve kız kaynanamin oraya gidecek bakalım neler olacak.kaynanalar çok seviyo gelin yanımda olsun karışıyim diye ama merakla bekliyrm bn de olacaklari:)

Canım emzirirken ilaç vs. kullanılmadığı için eşler korunacak.

böyle insanları anlamıyorum valla ya sanki yatarak hamilelik geçiren insanlar çok bayılıyo bu duruma allah vericek böylelerine de aynı rahatsızlıktan görücekler rahimlerinin durumunu

kimseye beddua etmem ama bu durumda kim kinadiysa beni allah onlarada versin diyorum cok uzuldum cok agladim ya bide cok doktora gittim ben bi sorun varmi diye cok sukur bisey cikmadi o bile basa kakic bisey oldumu doktorlari hilale sorcaksin o hepsine gitti bilir diyo. dusukden sonra biseye uzandim aman bacim sen dur bi bakiyon hamile kalmisin bi bakiyon dusuk yapmisin diyo sanki 10 defa dusuk yapmisim gibi kaldiki 10 defa da dusugum olsa dencek lafmi allah askina

Tövbe tövbe seninki gerçektende saçı başı yolunmalıkmış Allah sabır versin benimki 2alt versiyonu sanırım :)

Çok şükür cnm Allah aramadan verms bi de öyle olunca hc çekilmiyor hem kendinle hem milletle uğraşıyorsun.hadi gözün aydın hayırlı olsun tatilin:)

Anaaa bak senn akilli kizms.bnm Kaynim da nisanli ve kız kaynanamin oraya gidecek bakalım neler olacak.kaynanalar çok seviyo gelin yanımda olsun karışıyim diye ama merakla bekliyrm bn de olacaklari:)
Aman dikkatler onların üstüne geçer rahat edersin bence sen sevin :)

ayy canım bunlar nasıl insanlar allah ıslah etsin bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…