- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #40.381
amin canim isim zor da sabrediyorum bakalim ne zaman patliycamayy canım bunlar nasıl insanlar allah ıslah etsin bunları
Çok şükür cnm Allah aramadan verms bi de öyle olunca hc çekilmiyor hem kendinle hem milletle uğraşıyorsun.hadi gözün aydın hayırlı olsun tatilin:)
amin canim isim zor da sabrediyorum bakalim ne zaman patliycam
Seni çooook iyi anliyrm maalesef bu durumu çok kullanıyor insanlar.bana da çok şükür bn hamile kaliyrm diyenler.çok çabuk hamile kaldığını anlatanlar.görümcem tup bebek diye burun kivirdi halbuki bekar dilim varmiyor bnm yine de onun da olmasın demeye.Allah düşmanıma bile vermesin çok aratmasin evlat.evdeki balıklar dogurunca onları kıskanir olmstm bn niye doğuramiyorm diyekimseye beddua etmem ama bu durumda kim kinadiysa beni allah onlarada versin diyorum cok uzuldum cok agladim ya bide cok doktora gittim ben bi sorun varmi diye cok sukur bisey cikmadi o bile basa kakic bisey oldumu doktorlari hilale sorcaksin o hepsine gitti bilir diyo. dusukden sonra biseye uzandim aman bacim sen dur bi bakiyon hamile kalmisin bi bakiyon dusuk yapmisin diyo sanki 10 defa dusuk yapmisim gibi kaldiki 10 defa da dusugum olsa dencek lafmi allah askina
Aynen öyle olcak illa ki sorun yasicaklar iyi gelin bn olcam uzaktan uzaga oluncaAman dikkatler onların üstüne geçer rahat edersin bence sen sevin :)
aynen burayı okusa fasulyeden sayar şimdi benimki de kendini:))) alalala sizin bu kocalar bir alem kızlar benimki bana bıraktı herşeyi ben istediğimi alıyorum hiç karışmaz vallahi adama bide laf söylüyorum burayı okusa oyy yanarım ben :))
bende park yatak aldım en kullanışlısı oymuş bakalım
KesinlikleAynen öyle olcak illa ki sorun yasicaklar iyi gelin bn olcam uzaktan uzaga olunca
aynen burayı okusa fasulyeden sayar şimdi benimki de kendinibenimki de bebek süslerine takık deli o ne ya onlar gereksiz diil mi diyo :)) ama acaip hevesli akşam işten geldi mi ilk işi hadi aç bitanem bilgisayarı oğlumuza bişeyler bakalım alalım
onlarla uğraşmaktan çok allah korusun öyle bişeyin etkisinden sen kurtulamazsın zaten canım.. bence son kontrolde karar verin herşeye.. ben çok fazla uzun yolculuk yaptım hamileliğim boyunca ama bende öyle bi sıkıntı yoktu bilemedim o yüzden hakkında hayırlısı olsunKızlar fikrinize ihtiyacım var.şimdi 4.ayımda kanama geçirdim plasenta previa olduğumu öğrendim.3aydır yatıyordum son 1ayda plasentanın yerine geldiğini söyledi dr um ve biraz biraz kalktım dün kontrolüm vardı herşey yolunda dedi çok şükür şimdi asıl mesele su Bayram'da 32 haftalık olucam ve Bayram'ın son günü abimin düğünü var memleketime 3-4saat uzaklıkta dr a sordum gidebilirmiyim diye gidebilirsin molalar vererek dedi ama gitmeden gel bi daha görelim kesin karar verelim dedi.eşimin ailesi ablası şiddetle asla gelmeyin yolculuk yapma ne olur ne olmaz düğün çocuğundan önemlimi diyo her telefonda eşimizde benide uyarıyorlar gelmeyin diye beynimi yediler ben çok istiyorum gitmeyi bitanecik abimbide gidersem bişey olursa uğraşamam onlarla diye korkuyorum eşim ailesiyle benim aramda kaldı siz olsanız ne yapardınız ?
merhaba canım hoşgeldin.. sen göbeğim çok büyüdü diyodun sanki dimi?? demek iç karnın darsa ve bebiş de tombişse belki dediğin gibi sığamıyodur çünkü annemler de hep der sonra sonra gerilmeye başlıyo içinde diye
:))) ayy benimkide öyle kızz onada çok gereksiz geliyor millet atacakmış ne gereği varmış mış mış ama ben yapacam oda el mahkum beni kendi alleriyle onları almaya götürecek :))
Kızlar fikrinize ihtiyacım var.şimdi 4.ayımda kanama geçirdim plasenta previa olduğumu öğrendim.3aydır yatıyordum son 1ayda plasentanın yerine geldiğini söyledi dr um ve biraz biraz kalktım dün kontrolüm vardı herşey yolunda dedi çok şükür şimdi asıl mesele su Bayram'da 32 haftalık olucam ve Bayram'ın son günü abimin düğünü var memleketime 3-4saat uzaklıkta dr a sordum gidebilirmiyim diye gidebilirsin molalar vererek dedi ama gitmeden gel bi daha görelim kesin karar verelim dedi.eşimin ailesi ablası şiddetle asla gelmeyin yolculuk yapma ne olur ne olmaz düğün çocuğundan önemlimi diyo her telefonda eşimizde benide uyarıyorlar gelmeyin diye beynimi yediler ben çok istiyorum gitmeyi bitanecik abimbide gidersem bişey olursa uğraşamam onlarla diye korkuyorum eşim ailesiyle benim aramda kaldı siz olsanız ne yapardınız ?
Bugün rüyamda oğlumu normal doğumla dünyaya getirmişim çok küçük minicik yüzünü hatırlıyorum. Korkuyorum ölecek diye. Ertesi sabah uyanıyorum rüyamda yatağına bakıyorum orada aranıyor emecek ama küçücük daha. Kucağıma alıyorum emzirdigim diye ağzında dişleri var bembeyaz. Allah hayırlara getirsin inşallah. Şimdi yüzü gözümün önüne geldi çok özlüyorum doğmamış oğluşumu31+ da doguma girenler var canim korkuyorum 1.500 doguyorlar kuvezdeler 22 temmuzda dogdu kuvezdeler
Seni çooook iyi anliyrm maalesef bu durumu çok kullanıyor insanlar.bana da çok şükür bn hamile kaliyrm diyenler.çok çabuk hamile kaldığını anlatanlar.görümcem tup bebek diye burun kivirdi halbuki bekar dilim varmiyor bnm yine de onun da olmasın demeye.Allah düşmanıma bile vermesin çok aratmasin evlat.evdeki balıklar dogurunca onları kıskanir olmstm bn niye doğuramiyorm diye
hepinizin yazdıklarını aylarca tek tek okudum kız sapık gibi herşeyinizi biliyorumAynen cnm hafızana yine maşallah diorumgöbeğim hemen çıktı ve şuan baya baya çıkık.dediğin gibi iç karnım dar galiba ki bebisim de yer açmaya calisio
Bu arada hamilelik uygulamalrnda tekme sayaclari var.aranızda kullanan var mı.kullansam mi diorm bende.
Bn aglayamiyorm o zamn çok ağlıyordum daha çok içim yaniyordu çok degsik bi duygu ama çok şükür hepsi geçti aklıma bile gelmiyor smdi sen de unut cnm güzel düşün hep imsallah.bn kmseye cevap veremedim üzülmekten agzimi acamiyordm ama Allahım sana guvendm sen görüyorsun dedm 2.tüp bebege başlayacağım ay bana verdi Allah çok şükür.benimde psikolojim cok bozulmustu canim hala agliyorum aklima geldikce insallah minikler bi dogsun da unuturuz o gunleri
ayyy demeyin bacım bana öyle delik melik benim vücudumdaki delik sayım bana yetiyo zatenCnm bnmki ameliyatti kan Aksın diye acms lardi doğumla alakası yokbecause of you ya takiliyorm:)
Kızlar fikrinize ihtiyacım var.şimdi 4.ayımda kanama geçirdim plasenta previa olduğumu öğrendim.3aydır yatıyordum son 1ayda plasentanın yerine geldiğini söyledi dr um ve biraz biraz kalktım dün kontrolüm vardı herşey yolunda dedi çok şükür şimdi asıl mesele su Bayram'da 32 haftalık olucam ve Bayram'ın son günü abimin düğünü var memleketime 3-4saat uzaklıkta dr a sordum gidebilirmiyim diye gidebilirsin molalar vererek dedi ama gitmeden gel bi daha görelim kesin karar verelim dedi.eşimin ailesi ablası şiddetle asla gelmeyin yolculuk yapma ne olur ne olmaz düğün çocuğundan önemlimi diyo her telefonda eşimizde benide uyarıyorlar gelmeyin diye beynimi yediler ben çok istiyorum gitmeyi bitanecik abimbide gidersem bişey olursa uğraşamam onlarla diye korkuyorum eşim ailesiyle benim aramda kaldı siz olsanız ne yapardınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?