bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Seni çooook iyi anliyrm maalesef bu durumu çok kullanıyor insanlar.bana da çok şükür bn hamile kaliyrm diyenler.çok çabuk hamile kaldığını anlatanlar.görümcem tup bebek diye burun kivirdi halbuki bekar dilim varmiyor bnm yine de onun da olmasın demeye.Allah düşmanıma bile vermesin çok aratmasin evlat.evdeki balıklar dogurunca onları kıskanir olmstm bn niye doğuramiyorm diye

Kızlar fikrinize ihtiyacım var.şimdi 4.ayımda kanama geçirdim plasenta previa olduğumu öğrendim.3aydır yatıyordum son 1ayda plasentanın yerine geldiğini söyledi dr um ve biraz biraz kalktım dün kontrolüm vardı herşey yolunda dedi çok şükür şimdi asıl mesele su Bayram'da 32 haftalık olucam ve Bayram'ın son günü abimin düğünü var memleketime 3-4saat uzaklıkta dr a sordum gidebilirmiyim diye gidebilirsin molalar vererek dedi ama gitmeden gel bi daha görelim kesin karar verelim dedi.eşimin ailesi ablası şiddetle asla gelmeyin yolculuk yapma ne olur ne olmaz düğün çocuğundan önemlimi diyo her telefonda eşimizde benide uyarıyorlar gelmeyin diye beynimi yediler ben çok istiyorum gitmeyi bitanecik abim bide gidersem bişey olursa uğraşamam onlarla diye korkuyorum eşim ailesiyle benim aramda kaldı siz olsanız ne yapardınız ?

aynen burayı okusa fasulyeden sayar şimdi benimki de kendini benimki de bebek süslerine takık deli o ne ya onlar gereksiz diil mi diyo :)) ama acaip hevesli akşam işten geldi mi ilk işi hadi aç bitanem bilgisayarı oğlumuza bişeyler bakalım alalım

:))) ayy benimkide öyle kızz onada çok gereksiz geliyor millet atacakmış ne gereği varmış mış mış ama ben yapacam oda el mahkum beni kendi alleriyle onları almaya götürecek :))

onlarla uğraşmaktan çok allah korusun öyle bişeyin etkisinden sen kurtulamazsın zaten canım.. bence son kontrolde karar verin herşeye.. ben çok fazla uzun yolculuk yaptım hamileliğim boyunca ama bende öyle bi sıkıntı yoktu bilemedim o yüzden hakkında hayırlısı olsun

Aynen cnm hafızana yine maşallah diorum göbeğim hemen çıktı ve şuan baya baya çıkık.dediğin gibi iç karnım dar galiba ki bebisim de yer açmaya calisio

Bu arada hamilelik uygulamalrnda tekme sayaclari var.aranızda kullanan var mı.kullansam mi diorm bende.

Canım tam arada kalmışsın bende dr dinlerdim sanırım hem çok uzakta değilmiş ki 3-4 saat sürekli mola vererek yavaş gider eşin

31+ da doguma girenler var canim korkuyorum 1.500 doguyorlar kuvezdeler 22 temmuzda dogdu kuvezdeler
Bugün rüyamda oğlumu normal doğumla dünyaya getirmişim çok küçük minicik yüzünü hatırlıyorum. Korkuyorum ölecek diye. Ertesi sabah uyanıyorum rüyamda yatağına bakıyorum orada aranıyor emecek ama küçücük daha. Kucağıma alıyorum emzirdigim diye ağzında dişleri var bembeyaz. Allah hayırlara getirsin inşallah. Şimdi yüzü gözümün önüne geldi çok özlüyorum doğmamış oğluşumu

benimde psikolojim cok bozulmustu canim hala agliyorum aklima geldikce insallah minikler bi dogsun da unuturuz o gunleri

hepinizin yazdıklarını aylarca tek tek okudum kız sapık gibi herşeyinizi biliyorum ben bi de öyle bi sayaç falan kullanırsam çok pimpiriklenirim sanki be kuzu :/

benimde psikolojim cok bozulmustu canim hala agliyorum aklima geldikce insallah minikler bi dogsun da unuturuz o gunleri
Bn aglayamiyorm o zamn çok ağlıyordum daha çok içim yaniyordu çok degsik bi duygu ama çok şükür hepsi geçti aklıma bile gelmiyor smdi sen de unut cnm güzel düşün hep imsallah.bn kmseye cevap veremedim üzülmekten agzimi acamiyordm ama Allahım sana guvendm sen görüyorsun dedm 2.tüp bebege başlayacağım ay bana verdi Allah çok şükür.

Öncelikle geçmiş olsun cnm.inşallah bi daha sıkıntı yasamadan 39 40.haftana gelip doğum yaparsın.

Yolculuk konusunda da bende hamileliğim boyunca hiç durmadım şehirler arası gidip geldim hep.ama enson ay başında gittigmz tatil dönüşünde agliicktm artık.tatil dönüşü evdeki işler çamaşırlar yorgunluk beni benden aldı.bitti artık gezme vücudum kaldirmio bundan sonra dedim yani.bayramda Hatta Bursaya gitme durumumuz vardı ama yerimden oynamam artık diorum.inşallah.Benim 1 miyomum vardı 3 tane daha çıkmış hamilelkte onlarda vücudu yoruoms galiba.ondan mi bilmiorm ama ben olsam pek düşünmezdim.
Tabi özel durumun var abinin düğünü.insan yanında olmak ister.kendini güçlü hissediosan git bence.Bişey olur konusunda doktorunu dinle gerisini Allah a emanet et.Bişey olcak olsa evde otururkn de olur Allah korusun.milletin laflarını da hiç takma bence.kendini vücudunu ve doktorunu dinle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…