bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kondom ya da rahim içi araç en mantıklısı
Sadece progesteron içeren haplar da var aslında emzirirken kullanılan ama ben düşünmüyorum
Geri çekilme de çok riskli.

ıııhhhhh yok bibiyim sen benden de yufka yüreklisin bir an önce erol taş filmleri mi izliyosun artık testere serisi mi naaap et o yufka yüreğini düzelt.. sonra ne diyolar biliyo musun aaaaa sen kırıldın mı o zaman biz hiç farketmedik!! farkettir yani kuzum

bimin bezini al sen kullan o güzel mabadına diycceksin işte tövbeeee insanı dellendiriyolar.. işin zor be canım bebişin olunca ayrı bi dünya kurucaksın mecburen eşin de ya bu dünyaya dahil olucak ya da öööööyyyyyylee bakar anasının yanından size

bu kızın altında don yok muuu allahım nelere bakıyorum ya iyice yaşlı izdivaç tribünü teyzelerine döndüm

o benim de dikkatimi çekti bir değişik duruyor. zaten sonra her yerim meydanda olur diye vazgeçtim başka beğendim. ahahah. bir de hasta donu giyersem ne belli olur ama

vahhhhh yavruuuumm senin kayınpeder de aynı desene tam delirmelik

Cnm bzde bendeydi sorun bi tüpüm tikaliydi 2 kere miyom ameliyti oldum yine miyom vardı yumurta catlamiyordu
Kadında olunca daha kolay oluyor galiba hayırlısı olmuş sevindim senin adına biraz zor olmuş ama kıymetlilerimiz sağlıklı olsunlar biz unuturuz her şeyleri :)

o benim de dikkatimi çekti bir değişik duruyor. zaten sonra her yerim meydanda olur diye vazgeçtim başka beğendim. ahahah. bir de hasta donu giyersem ne belli olur ama
ayyy sorma ya giydirmişler bunları böyle düdük makarnası gibi son model ama biz onları büyük boy hasta beziyle giyersek ne hoş olur

Canım tam arada kalmışsın bende dr dinlerdim sanırım hem çok uzakta değilmiş ki 3-4 saat sürekli mola vererek yavaş gider eşin
Göbekte atmam uslu uslu oturur başkasının düğününe gitmiş gibi oynayanları izlerim ne olucakki bide diyorum ya orda kanamam olur suyum gelirse Allah korusun

kızlar şu emzirme atletini ne zaman alsak. şu lohusa sepetinde var hoşuma da gitti. ama kafama takılan sütyen bedeni değil s,m,l diye satıyorlar. benim göğüsler çok büyük değil malum hamilelikle biraz büyüdü L alsam sizce nasıl olur? ayyy amma şey sordum bugün :)

benimki de ajda pekkan gibi gördükçe çıldırıyorum. benden daha zayıf, yanında akrep nalan gibi kaldım. bu da kötü yani
aaaaa bişey söyliyim mi yani normalde sağlıklı olsun gerçekten sırf bu yüzden zayıflasın isterim amaaaaaaaa ben aylarca yalvardım daha bebek çalışmalarına başlamadan hadi canım birbirimize destek olalım kilo verelim ben de rahat bi hamilelik geçireyim falan.. yoookkk yedi de yedi.. ben de yedim tabii sonra benim ilk haftalarda spor salonuna gitmeye başlamaz mı bi çıngar çıkardım oturdu geri çok sinir oldum ama yani dalga geçer gibi.. seninki her zaman öyledir bi sıkıntı yok yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…