- 27 Şubat 2016
- 1.323
- 3.047
- 53
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #40.421
Ben hepsi buradadan aldim canim gayette guzel hosuma gitti normalde 85 giyiyordum 90 aldim o zamanda olur gibi askilari da ayarlanabilir mod 1 beden buyuk alsan yeter bencekızlar şu emzirme atletini ne zaman alsak. şu lohusa sepetinde var hoşuma da gitti. ama kafama takılan sütyen bedeni değil s,m,l diye satıyorlar. benim göğüsler çok büyük değil malum hamilelikle biraz büyüdü L alsam sizce nasıl olur? ayyy amma şey sordum bugün :)
Bn aglayamiyorm o zamn çok ağlıyordum daha çok içim yaniyordu çok degsik bi duygu ama çok şükür hepsi geçti aklıma bile gelmiyor smdi sen de unut cnm güzel düşün hep imsallah.bn kmseye cevap veremedim üzülmekten agzimi acamiyordm ama Allahım sana guvendm sen görüyorsun dedm 2.tüp bebege başlayacağım ay bana verdi Allah çok şükür.
hahaha filmlerden etkilenecek olsam şimdiye bol maceralı aksiyonlara girerdim şekerimıııhhhhh yok bibiyim sen benden de yufka yüreklisin bir an önce erol taş filmleri mi izliyosun artık testere serisi mi naaap et o yufka yüreğini düzelt.. sonra ne diyolar biliyo musun aaaaa sen kırıldın mı o zaman biz hiç farketmedik!! farkettir yani kuzum
tmm ya saldım valla herkes bişeyler soksun anasını satayım bezi de getirin onu da giyicem delik de açın vücudumun bilumum yerlerinde kafama da huni getiriiiiinnnnnCanım dikkat et önce bez giydirip sonra sonda takmasınlarnormal doğuma gidip sezeryan olmakda var kaderde
aaaaa bişey söyliyim mi yani normalde sağlıklı olsun gerçekten sırf bu yüzden zayıflasın isterim amaaaaaaaa ben aylarca yalvardım daha bebek çalışmalarına başlamadan hadi canım birbirimize destek olalım kilo verelim ben de rahat bi hamilelik geçireyim falan.. yoookkk yedi de yedi.. ben de yedim tabiisonra benim ilk haftalarda spor salonuna gitmeye başlamaz mı bi çıngar çıkardım oturdu geri çok sinir oldum ama yani dalga geçer gibi.. seninki her zaman öyledir bi sıkıntı yok yani :))
Ben hepsi buradadan aldim canim gayette guzel hosuma gitti normalde 85 giyiyordum 90 aldim o zamanda olur gibi askilari da ayarlanabilir mod 1 beden buyuk alsan yeter bence
ayy sorma bakma ben de akıl veriyorum işte aynıyızhahaha filmlerden etkilenecek olsam şimdiye bol maceralı aksiyonlara girerdim şekerim
Ben eşimi düşünüyorum en çok.. onların da tek çocukları... araları bozulsun istemiyorum yufka yüreğim sorunsalı oradan kaynaklanıyor sanırım. Yoksa sınırları çizmesini iyibilirdimyüzyüze bakacagım için de sürekli yüzgöz olmamak lazım bugun birşey derim yarın birşey olur yutmak zorunda kalırım o da hoş olmaz zaten rahatsız olurum ben oyle durumlardan amaaaannn ne diyorduk en guzeli sinirleri aldırmak şekerim Bak Prenses Diana sarayda walkmanle geziyordu duymamak için en güzeli sonumuz benzemesin de
kızlar ya bebeğim iki gündür daha az hareket ediyo. tekmeleri hem azaldı hem de daha güçsüz. stres oldum bir şey mi oldu acaba diye düşünmekten. siz saymaya başladınız mı bebğin hareketlerini? nasıl sayılmalı bebeğin hareketleri?
Niye dedin ki canım tüp bebek oldugunu ikinciyi yapmak istersen ve tüp bebek deneyeceksen hiç dillendirme bidaha... Ben valla ketumum o konuda 4 senedir torun deyip duruyorlardı ben de zamanı var dıyordum hep . Gerçi denemiyorduk da başta eşim istemiyordu çocuk bakması sorumluluğu nasıl olur diye.. Sonra benim kilo problemim vardı 20 kilo verdim sonra bir müddet sabitledikten sonra denemeye baslaıdk... en son hamile kaldım ama düşük riskim vardı.. Eşime de dedim ailelere soylemıyoruz 3. ayı atlatana kadar kötü bir şey olur üzülmesinler dedim.. Eşim bu konularda anlayışlı sağolsun. Anneler gününde yemek organize ettik benimkilere de eşiminkilere de orda soyledik.. Neden daha önce demediniz demesinler diye de başından açıkladık bir terslik olursa üzülmeyin diye riskli dönemi atlattıktan sonra soylemek istedik dedik..Eşe dosta da 4. ayda söyledik zaten plesanta yükselince .. Bişey demedilerSeni çooook iyi anliyrm maalesef bu durumu çok kullanıyor insanlar.bana da çok şükür bn hamile kaliyrm diyenler.çok çabuk hamile kaldığını anlatanlar.görümcem tup bebek diye burun kivirdi halbuki bekar dilim varmiyor bnm yine de onun da olmasın demeye.Allah düşmanıma bile vermesin çok aratmasin evlat.evdeki balıklar dogurunca onları kıskanir olmstm bn niye doğuramiyorm diye
Bencede atlet bedeni gibi yapmislar canim. 70 kilonun altinda oluncaksa M beden ustune cikildiysa L ideal bence canim.evet ordan da bakmıştım. http://www.lohusasepeti.com/deborah-6300-emzirme-atleti de hoşuma gitti ama beden konusunu bilemedim. bu bildiğin atlet formunda sanırım ondan M,L gibi bedende satılıyor.
ayy sorma bakma ben de akıl veriyorum işte aynıyızkarşındaki adamlar anlamıyosa yüzgöz olduğunla kalırsın hakkaten.. en güzeli beynin ön bölgesini aldırıcam ben lobotomi böyle turşu gibi oluyosun oohhh miss gibi
ipek gecelik de ne ya!! git bi çiçekli lastikli don al kendine ben öyle yapıcam bu gidişleAy gülmekten doğuracaktır yaaaakendimden tiksindirdin yeminle. İpek gebelikten vazmıgeçsem bu durumda o bile kurtarmaz
evet ordan da bakmıştım. http://www.lohusasepeti.com/deborah-6300-emzirme-atleti de hoşuma gitti ama beden konusunu bilemedim. bu bildiğin atlet formunda sanırım ondan M,L gibi bedende satılıyor.
ayy şimdi saati falan belli olsa doğumun hadi hemen karşımda kuaför var.. ama yani gece vakti anneme al saçımı düzleştir desem yakar bütün saçımı eklem bacaklılara çevirir mazallahYa agustos annelerinde okuyorum hep şey yazmışlar "suyum gelince duş aldım hazırlandım , evi odayi falan topladım " tarzında gayet relax bi şekilde anlatanlar vardıduştan sonra saclarım şekilsiz Duruyo biseyler yapmam lazım mutlaka hastanede fotoğraf falan çekilirim bakımsız bakımsız olmasın
Canim artik boyu uzadi kendisi asagida olmasada bacagi kolu kafasi oralardadir yerimKizlar benim 2 3 gundur hanimkizim baya asagida bildiginiz utanmasa kukumda hareket ediyor. Bide asagida bazen hafif agrilar giriyor sonra geciyor ama. Benim hanimkiz tekrar yukari cikar dimi??
bak bugün de izlemiş oğluşuna yazık kızzz :))) ya da çocuk geliceği gerçek dünyayı görsün mü diyosunBn smdi izliyom yaprak dökümü aç aç kacmasin:) işin şakası hrks ten uzakta çok mutluyum hrkes yerinde iyi olsun arada görüp tatlı tatli oluyruz iyi oluyor kndi ailemle bile
Benimki de düzensiz cnm bugun cok az hareket etti gerci ben de yorgunum bir kaç gundur.. Sayayım diyorum aklımdan cıkıyor hep bir türlü saymadım hiç. gerçi benim için erken sanırm henuz hareket saymak... 28. haftadan sonra sayılıor sanırımkızlar ya bebeğim iki gündür daha az hareket ediyo. tekmeleri hem azaldı hem de daha güçsüz. stres oldum bir şey mi oldu acaba diye düşünmekten. siz saymaya başladınız mı bebğin hareketlerini? nasıl sayılmalı bebeğin hareketleri?
Ahah bu konular onemli cidden insani sezeryana şeeaapan konularayy şimdi saati falan belli olsa doğumun hadi hemen karşımda kuaför var.. ama yani gece vakti anneme al saçımı düzleştir desem yakar bütün saçımı eklem bacaklılara çevirir mazallahsonra fotolarda einstein gibi çıkmak var :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?