bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben hepsi buradadan aldim canim gayette guzel hosuma gitti normalde 85 giyiyordum 90 aldim o zamanda olur gibi askilari da ayarlanabilir mod 1 beden buyuk alsan yeter bence

cok sukur canim gecti gitti o gunlerde yinede insanin icine oturuyo bende hic cevap veremedim agzimi acsam cikacaklari durduramam bi daha yuzyuze bakamazdik ben onlar gibi sakayla karisik laf sokamiyorum.neyse gecti sukur hele dogsun bebekler hic hatirlamam insallah

hahaha filmlerden etkilenecek olsam şimdiye bol maceralı aksiyonlara girerdim şekerim
Ben eşimi düşünüyorum en çok.. onların da tek çocukları... araları bozulsun istemiyorum yufka yüreğim sorunsalı oradan kaynaklanıyor sanırım. Yoksa sınırları çizmesini iyibilirdim yüzyüze bakacagım için de sürekli yüzgöz olmamak lazım bugun birşey derim yarın birşey olur yutmak zorunda kalırım o da hoş olmaz zaten rahatsız olurum ben oyle durumlardan amaaaannn ne diyorduk en guzeli sinirleri aldırmak şekerim Bak Prenses Diana sarayda walkmanle geziyordu duymamak için en güzeli sonumuz benzemesin de

Canım dikkat et önce bez giydirip sonra sonda takmasınlar normal doğuma gidip sezeryan olmakda var kaderde
tmm ya saldım valla herkes bişeyler soksun anasını satayım bezi de getirin onu da giyicem delik de açın vücudumun bilumum yerlerinde kafama da huni getiriiiiinnnnn

ay ne bileyim her şeyin ortası en iyisi demişler. benim mırmır çok aşırı zayıf değil ama genetik işte ailecek öyleler. malum şekerde var onda da kilo almayan cinsinden oluyor. zaten annesi, babası, danası hepsi zayıf. bari eylülüm benzese de anası gibi korkarak yemese yemekleri

kızlar ya bebeğim iki gündür daha az hareket ediyo. tekmeleri hem azaldı hem de daha güçsüz. stres oldum bir şey mi oldu acaba diye düşünmekten. siz saymaya başladınız mı bebğin hareketlerini? nasıl sayılmalı bebeğin hareketleri?

ayy sorma bakma ben de akıl veriyorum işte aynıyız karşındaki adamlar anlamıyosa yüzgöz olduğunla kalırsın hakkaten.. en güzeli beynin ön bölgesini aldırıcam ben lobotomi böyle turşu gibi oluyosun oohhh miss gibi

canım endişe etme geçen bende çok korkmuştum. seyrekte olsa hareket varsa sorun yoktur. doktorum bana yorgunsan az hareket eder, bir de malum aç olunca zaten meğer benim yorgunluktan kıpraşmamış minnak. belki seninki de uyuyordur, yorgunsundur. en azından arada seyrek ediyor diyorsun. bu da iyi bir şey.

Niye dedin ki canım tüp bebek oldugunu ikinciyi yapmak istersen ve tüp bebek deneyeceksen hiç dillendirme bidaha... Ben valla ketumum o konuda 4 senedir torun deyip duruyorlardı ben de zamanı var dıyordum hep . Gerçi denemiyorduk da başta eşim istemiyordu çocuk bakması sorumluluğu nasıl olur diye.. Sonra benim kilo problemim vardı 20 kilo verdim sonra bir müddet sabitledikten sonra denemeye baslaıdk... en son hamile kaldım ama düşük riskim vardı.. Eşime de dedim ailelere soylemıyoruz 3. ayı atlatana kadar kötü bir şey olur üzülmesinler dedim.. Eşim bu konularda anlayışlı sağolsun. Anneler gününde yemek organize ettik benimkilere de eşiminkilere de orda soyledik.. Neden daha önce demediniz demesinler diye de başından açıkladık bir terslik olursa üzülmeyin diye riskli dönemi atlattıktan sonra soylemek istedik dedik..Eşe dosta da 4. ayda söyledik zaten plesanta yükselince .. Bişey demediler O da benim tercihim saygı duymak zorunda herkes

ayy şimdi saati falan belli olsa doğumun hadi hemen karşımda kuaför var.. ama yani gece vakti anneme al saçımı düzleştir desem yakar bütün saçımı eklem bacaklılara çevirir mazallah sonra fotolarda einstein gibi çıkmak var :/

Kizlar benim 2 3 gundur hanimkizim baya asagida bildiginiz utanmasa kukumda hareket ediyor. Bide asagida bazen hafif agrilar giriyor sonra geciyor ama. Benim hanimkiz tekrar yukari cikar dimi??

Benimki de düzensiz cnm bugun cok az hareket etti gerci ben de yorgunum bir kaç gundur.. Sayayım diyorum aklımdan cıkıyor hep bir türlü saymadım hiç. gerçi benim için erken sanırm henuz hareket saymak... 28. haftadan sonra sayılıor sanırım 32-34 den sonra da bebişlere yer kalmadıgı için hareketler azalıyor diye biliyorum Arada az az hissediyorsan sorun yoktur canım ama sen 1-2 gün dinlen güzelce çok sıcaklarda kalma etini sebzeni ye, düzenli beslen bol suyunu iç ustune de tatlı yıyıp uzan bakalım hareketleri nolcak

Ahah bu konular onemli cidden insani sezeryana şeeaapan konular yanarim yanarim normal dogun yapcam diye pespaye gidip saatlerce suni sanci cekip agzumaa zicilip mecbur sezeryana alinmaya yanarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…