- 23 Nisan 2012
- 1.211
- 3.537
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #40.441
Kokuyu takip et cok guzel koktu kankisi 1 tane ric de benceKızlar yaaa apartmands bir poaca kokusu ölcem kanımca bu nedir ya30 daire var tektek dolansam mi hanginiz yaptıysa o poacayı verriiiiin diye deminde biri patlıcan kızartıyodu zati :'(
Oldu çiçekli şalvar giyim tam olsunipek gecelik de ne ya!! git bi çiçekli lastikli don al kendine ben öyle yapıcam bu gidişle
O bana da oluyor ara ara doktoruma dedim bunu gecen cts. o da ultrasonda baktı "herşey normal, suan ayakları aşağıda duruyor başı yukarıda" dedi arada ayakları sokuyormus oralara, içeride saygı duruşunda odun yutmuş gibi dimdik duruyordu benimkisiKizlar benim 2 3 gundur hanimkizim baya asagida bildiginiz utanmasa kukumda hareket ediyor. Bide asagida bazen hafif agrilar giriyor sonra geciyor ama. Benim hanimkiz tekrar yukari cikar dimi??
Bence git Can'ım doktor ne diyorsa onu yap ..hem kaldı ki 32. Hafta da ömrü varsa Yaşar bebekler sıkıntıları az oluyor çok şükür ..hatta 32 de 2 kiloya ulaşıyorlar nerdeyse doğsa yada Allah korusun birşey olsa küveze bile gerek kalmaz ..psikolojinde önemli bence bir tane abin varmış Allah'a sığın o ne olacak diyorsa o olur ..olacak varsa yatarkende oluyor ..gezmeye olsa dur derim ama düğün bu sonuçtaKızlar fikrinize ihtiyacım var.şimdi 4.ayımda kanama geçirdim plasenta previa olduğumu öğrendim.3aydır yatıyordum son 1ayda plasentanın yerine geldiğini söyledi dr um ve biraz biraz kalktım dün kontrolüm vardı herşey yolunda dedi çok şükür şimdi asıl mesele su Bayram'da 32 haftalık olucam ve Bayram'ın son günü abimin düğünü var memleketime 3-4saat uzaklıkta dr a sordum gidebilirmiyim diye gidebilirsin molalar vererek dedi ama gitmeden gel bi daha görelim kesin karar verelim dedi.eşimin ailesi ablası şiddetle asla gelmeyin yolculuk yapma ne olur ne olmaz düğün çocuğundan önemlimi diyo her telefonda eşimizde benide uyarıyorlar gelmeyin diye beynimi yediler ben çok istiyorum gitmeyi bitanecik abimbide gidersem bişey olursa uğraşamam onlarla diye korkuyorum eşim ailesiyle benim aramda kaldı siz olsanız ne yapardınız ?
Cnm bnm o deliği dikmdiler bile kndi kndine kapandı çok degsik bi vücudumuz var:)sonda takılmazsa cise kalkmak zorundasın fazla zorlama sezeryan olursan taktir :)ödümü aldın ayşem korkudan bi delik daha açıldı zaten vücudumda sanırım
Cok tatlis anlattin sempatik geldi canimOldu çiçekli şalvar giyim tam olsunokadar da değil yaaaa. Bi kere doğurduk işte biliuoz. İlk ameliyattan çıkınca bir iki saat ameliyat elbisesi ve sonda oluyor. Ben spinal olmuştum. Belden aşağısı uyuşukluk geçince sondayım çıkarıyorlar. Gecelik pijama giydirilen depend hasta bezi bağlıyorlar :))) sonra yürüyüş. Ertesi sabah orkid kanatlı gece kullandım ben. Normal hayata geçiş başlıyor yavaş yavaş.
Kiz sen normal dogum yapmicanmi o yuzden sana yok kuzu.sen dogurur dogurmaz hemencik kalkcan ayaga insallah.
Hemen bi hamur yoğuruver tatlım en kolayı:)))rKızlar yaaa apartmands bir poaca kokusu ölcem kanımca bu nedir ya30 daire var tektek dolansam mi hanginiz yaptıysa o poacayı verriiiiin diye deminde biri patlıcan kızartıyodu zati :'(
Bence hiç uğraşma canım bir pastaneye git canının çektiğinden bir tane al evde yapmaya kalkarasan o tepsi biter sana da kilolar kalırKızlar yaaa apartmands bir poaca kokusu ölcem kanımca bu nedir ya30 daire var tektek dolansam mi hanginiz yaptıysa o poacayı verriiiiin diye deminde biri patlıcan kızartıyodu zati :'(
Heee aferin kız ne iyi etmişsiniz bn saftirik gini olmuyor olmuyor hrkse soyledm ama kmse bana demiyor çocuğu olmasa bile sonra bi şekilde duyuyorum öğreniyrm anaa diyrm bn ona dedm ya o bana niye demems.panik oldm cnm bn sanırım 2.ameliyti da olunca artık Çocuğum olmucak sandm bilemedik yani.eşim de saklamadi bnm de aklıma gelmedi ama gerçekten saklanması gerek bsy akıl sağlığını korumak için. Derdinin kederinin ustine en yakınların da ekliyor lafları yla bu sefer işin içinden çıkılmaz oluyor ne güzel yapms sn takdir ettim seni.2.için tüp bebek hiç düşünmedim smdi noldu ya yine olur gibi geldi ama kismet tabi.bi daha o strese katlanamam sanrimNiye dedin ki canım tüp bebek oldugunu ikinciyi yapmak istersen ve tüp bebek deneyeceksen hiç dillendirme bidaha... Ben valla ketumum o konuda 4 senedir torun deyip duruyorlardı ben de zamanı var dıyordum hep . Gerçi denemiyorduk da başta eşim istemiyordu çocuk bakması sorumluluğu nasıl olur diye.. Sonra benim kilo problemim vardı 20 kilo verdim sonra bir müddet sabitledikten sonra denemeye baslaıdk... en son hamile kaldım ama düşük riskim vardı.. Eşime de dedim ailelere soylemıyoruz 3. ayı atlatana kadar kötü bir şey olur üzülmesinler dedim.. Eşim bu konularda anlayışlı sağolsun. Anneler gününde yemek organize ettik benimkilere de eşiminkilere de orda soyledik.. Neden daha önce demediniz demesinler diye de başından açıkladık bir terslik olursa üzülmeyin diye riskli dönemi atlattıktan sonra soylemek istedik dedik..Eşe dosta da 4. ayda söyledik zaten plesanta yükselince .. Bişey demedilerO da benim tercihim saygı duymak zorunda herkes
Kız buKiz sen normal dogum yapmicanmi o yuzden sana yok kuzu.sen dogurur dogurmaz hemencik kalkcan ayaga insallah.
Ben de normal istiyorum ama nolur belli olmaz tabi normalde de dikişlerin üzerine oturmak tuvalet sıkıntı sanırımKiz sen normal dogum yapmicanmi o yuzden sana yok kuzu.sen dogurur dogurmaz hemencik kalkcan ayaga insallah.
Ah canim aynisi benim basimda var.benim kiz da cok asagida bi ara cikti tekrar indi asagiya.sanirsam yokluyo asagisini bi delik bulsa kolunu bacagini cikartcakKizlar benim 2 3 gundur hanimkizim baya asagida bildiginiz utanmasa kukumda hareket ediyor. Bide asagida bazen hafif agrilar giriyor sonra geciyor ama. Benim hanimkiz tekrar yukari cikar dimi??
Benimkide bugün midemi tepikliyor kusucam birazdan midem kum torbasına döndü.Hoffff kizlar bugun kaburgalarim agriyo resmen baski var gibi niye oyle oluyo ki
Dogru soyluyosunda sonra sezeryanin dikislerinden oturu 6 ay kendine gelemez.Kız bubecause of you dan normal doğum bekliyon mu hiç. Bezden sondadan bile korkuyor canlı canlı çatır çatır nasıl doğursun ben onun geleceğinde sezeryan görüyorum. Çatı muayenesinde bi bağırır anaaaaam diyr. O dakika doktor sezeryan randevusu verir zaten
Aynen cnm nereye kadar game öf thrones ler felan bunları da öğrensin oglusum:)bak bugün de izlemiş oğluşuna yazık kızzz :))) ya da çocuk geliceği gerçek dünyayı görsün mü diyosun
O senin tercihin olmalı zaten canım hazır hissedersen yaparsın.. Şimdi ilki dogunca kardeş kardeş diye tutururlar muhtemelen ıleri geri de konusmaya baslarlar hiç duyma tıka kulakları.. Ben birşey olsaydı başıma gelecekleri bildiğim için söylemedim hiçHeee aferin kız ne iyi etmişsiniz bn saftirik gini olmuyor olmuyor hrkse soyledm ama kmse bana demiyor çocuğu olmasa bile sonra bi şekilde duyuyorum öğreniyrm anaa diyrm bn ona dedm ya o bana niye demems.panik oldm cnm bn sanırım 2.ameliyti da olunca artık Çocuğum olmucak sandm bilemedik yani.eşim de saklamadi bnm de aklıma gelmedi ama gerçekten saklanması gerek bsy akıl sağlığını korumak için. Derdinin kederinin ustine en yakınların da ekliyor lafları yla bu sefer işin içinden çıkılmaz oluyor ne güzel yapms sn takdir ettim seni.2.için tüp bebek hiç düşünmedim smdi noldu ya yine olur gibi geldi ama kismet tabi.bi daha o strese katlanamam sanrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?