bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar yaaa apartmands bir poaca kokusu ölcem kanımca bu nedir ya 30 daire var tektek dolansam mi hanginiz yaptıysa o poacayı verriiiiin diye deminde biri patlıcan kızartıyodu zati :'(
Kokuyu takip et cok guzel koktu kankisi 1 tane ric de bence yoksa gece uyuyamazsin valla

ipek gecelik de ne ya!! git bi çiçekli lastikli don al kendine ben öyle yapıcam bu gidişle
Oldu çiçekli şalvar giyim tam olsun okadar da değil yaaaa. Bi kere doğurduk işte biliuoz. İlk ameliyattan çıkınca bir iki saat ameliyat elbisesi ve sonda oluyor. Ben spinal olmuştum. Belden aşağısı uyuşukluk geçince sondayım çıkarıyorlar. Gecelik pijama giydirilen depend hasta bezi bağlıyorlar :))) sonra yürüyüş. Ertesi sabah orkid kanatlı gece kullandım ben. Normal hayata geçiş başlıyor yavaş yavaş.

Kizlar benim 2 3 gundur hanimkizim baya asagida bildiginiz utanmasa kukumda hareket ediyor. Bide asagida bazen hafif agrilar giriyor sonra geciyor ama. Benim hanimkiz tekrar yukari cikar dimi??
O bana da oluyor ara ara doktoruma dedim bunu gecen cts. o da ultrasonda baktı "herşey normal, suan ayakları aşağıda duruyor başı yukarıda" dedi arada ayakları sokuyormus oralara, içeride saygı duruşunda odun yutmuş gibi dimdik duruyordu benimkisi Seninki de öyle duruyor suan muhtemelen Rahim ağzı kapalı olduktan sonra br sorun teşkli etmiyormuş canım bu pozisyonları " sürekli şekil değiştirir zaten,hep oyle durmaz bir müddet farklı durur sonra yıne bu pozisyona gecer" dedi doktorum.

Bence git Can'ım doktor ne diyorsa onu yap ..hem kaldı ki 32. Hafta da ömrü varsa Yaşar bebekler sıkıntıları az oluyor çok şükür ..hatta 32 de 2 kiloya ulaşıyorlar nerdeyse doğsa yada Allah korusun birşey olsa küveze bile gerek kalmaz ..psikolojinde önemli bence bir tane abin varmış Allah'a sığın o ne olacak diyorsa o olur ..olacak varsa yatarkende oluyor ..gezmeye olsa dur derim ama düğün bu sonuçta

Cok tatlis anlattin sempatik geldi canim

Kızlar yaaa apartmands bir poaca kokusu ölcem kanımca bu nedir ya 30 daire var tektek dolansam mi hanginiz yaptıysa o poacayı verriiiiin diye deminde biri patlıcan kızartıyodu zati :'(
Bence hiç uğraşma canım bir pastaneye git canının çektiğinden bir tane al evde yapmaya kalkarasan o tepsi biter sana da kilolar kalır Benim durup dururken burnuma koku geliyor yaa sanırım canım çekiyor boyle saçma sapan muzlu puding cekti canım daha bu sabah akaşama kadar neler neler çeker deyip yemiyorum oyuzden

Heee aferin kız ne iyi etmişsiniz bn saftirik gini olmuyor olmuyor hrkse soyledm ama kmse bana demiyor çocuğu olmasa bile sonra bi şekilde duyuyorum öğreniyrm anaa diyrm bn ona dedm ya o bana niye demems.panik oldm cnm bn sanırım 2.ameliyti da olunca artık Çocuğum olmucak sandm bilemedik yani.eşim de saklamadi bnm de aklıma gelmedi ama gerçekten saklanması gerek bsy akıl sağlığını korumak için. Derdinin kederinin ustine en yakınların da ekliyor lafları yla bu sefer işin içinden çıkılmaz oluyor ne güzel yapms sn takdir ettim seni.2.için tüp bebek hiç düşünmedim smdi noldu ya yine olur gibi geldi ama kismet tabi.bi daha o strese katlanamam sanrim

Kiz sen normal dogum yapmicanmi o yuzden sana yok kuzu.sen dogurur dogurmaz hemencik kalkcan ayaga insallah.
Kız bu because of you dan normal doğum bekliyon mu hiç. Bezden sondadan bile korkuyor canlı canlı çatır çatır nasıl doğursun ben onun geleceğinde sezeryan görüyorum. Çatı muayenesinde bi bağırır anaaaaam diyr. O dakika doktor sezeryan randevusu verir zaten

Kizlar benim 2 3 gundur hanimkizim baya asagida bildiginiz utanmasa kukumda hareket ediyor. Bide asagida bazen hafif agrilar giriyor sonra geciyor ama. Benim hanimkiz tekrar yukari cikar dimi??
Ah canim aynisi benim basimda var.benim kiz da cok asagida bi ara cikti tekrar indi asagiya.sanirsam yokluyo asagisini bi delik bulsa kolunu bacagini cikartcak
Bazen resmen asagimi titretiyor o derece.

Bostancı'da ki e bebeğe gittim az önce paketi vermediler bahaneleride barkod şuan urunu 62 tl olarak okuyo daha düzeltilmedi biraz çemkirdim sistemsel bisey yapamıyoruz dediler. Bence önüne gelene vermiyorlar cok sinir oldum şikayet edicemm

Dogru soyluyosunda sonra sezeryanin dikislerinden oturu 6 ay kendine gelemez.
En iyisi normal dogursun 2 saat bagirir biter sonra.
because of you sen iyisii su belden uyusmali normal dogum yap aci sizi hic bisey yok

O senin tercihin olmalı zaten canım hazır hissedersen yaparsın.. Şimdi ilki dogunca kardeş kardeş diye tutururlar muhtemelen ıleri geri de konusmaya baslarlar hiç duyma tıka kulakları.. Ben birşey olsaydı başıma gelecekleri bildiğim için söylemedim hiç bir kişiye soylesen çorap söküğü gibi de giderdi toparlayamazdık.. oyuzden 3. ay ailelerle basladık.. Yoksa ben de paylaşmak isterdim herkesle oyuzden de açıkladım herkese durumu alınmasınlar diye..
KV. domuz gribi geçirmişti hatta 2. ayımda o bulantılarımla tavuklu şehriye corbası yapmıstım ona tavukları didikledim bi de tek tek, kokmasına rağmen bi de bitirince 2. tencereyi istedi benden durumu bilmiyorlar napıcaksın 2.yi de mecbur yaptım böğüre böğüre eşimle kapıdan gönderttim Söylemeyince de boyle akslikler olabiliyor Ama en azından dedikodu çekmiyorsun destek görmen gereken yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…