bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hoffff kizlar bugun kaburgalarim agriyo resmen baski var gibi niye oyle oluyo ki
Bebişin büyüyor canım içeride şu bel egzersizlerine başlamak lazım bide benim doktorum duvara sırtını daya yavas yavas sırıtnı duvardan ayırmadan oturur pozisyon al yavas yavas kalk dedi. Çok zorlamadan yap bu hareketleri belin kuvvetlenir dedi. Daha baslamadım ara ara yapmakta fayda var

Kizlar benim 2 3 gundur hanimkizim baya asagida bildiginiz utanmasa kukumda hareket ediyor. Bide asagida bazen hafif agrilar giriyor sonra geciyor ama. Benim hanimkiz tekrar yukari cikar dimi??

benimkide oyle canim ya asagida hissediyorum kalkmayim nolur nolmaz diyorum bi saat sonra yukarda hissediyorum 35 37 cmler artik kolu bacagi heryerdeler canim

ayy ben bu hareketi hayatta yapamam. dun hastanenin tuvaletine girdim orada eski usul ya afedersiniz oturdum kalkmadim ayyy ben baya agirlasmisim haberim yok diye bi uzuntu coktu icime simdi hareketi anlatinca dunku halim geldi aklima

ayy ben bu hareketi hayatta yapamam. dun hastanenin tuvaletine girdim orada eski usul ya afedersiniz oturdum kalkmadim ayyy ben baya agirlasmisim haberim yok diye bi uzuntu coktu icime simdi hareketi anlatinca dunku halim geldi aklima
Ben de denemedim henuz nasıl olur hiçbir fikrim yok ama duvardan destek alacagız ya olabilir muhtemelen ilk denemeler kocişle birlikte oyuzden neme lazım devrilir de doğrulamazsam yanıma adam lazım

Ben de denemedim henuz nasıl olur hiçbir fikrim yok ama duvardan destek alacagız ya olabilir muhtemelen ilk denemeler kocişle birlikte oyuzden neme lazım devrilir de doğrulamazsam yanıma adam lazım

valla yanlardaki tutma kulplari olmasa ben kalkamazdim heralde. dedigin gibi duvardan destek alininca belki kolay olur denemeden bilemeyiz ama ben o sokun ustune yaparmiyim oyle hareketler bilemiyorum

Eee because of you buuu.
Bu kadar herseyden korkan dikislere bakamaz bile.
Benim üzerimi giydirirlerken baktım. İki deriyi birbirine yapıştırmışlar gibiydi kan Man yoktu tertemizdi hiç korkmadım. Sondayıda spinal anestezi den sonra takmışlar haberim bile olmadı. Çıkarırken de azıcık acıdı:)) benim korktuğum tek şey hemşireler 2 kere gelim kasıklarıma bastırdılar o çok acıttı karnımı sonra sancıları tetikledi doğum diyince aklıma o geliyor

Bir kere yürüyünce ağrılara alışıyoz hafifliyor galiba sonrası kolay geçiyor en zor zamanı ilk 5_6 saat. Sonra bol bol su içip tuvalete gitmek ve bol bol yürümek ağrıyı hafifletiyor..

Bu sezeryan için geçerli di mi canm ? Kasıklara bastırma kısmı filan normal dogumda bastırmazlar herhalde Zaten sancımız olacak bi de üstüne 2 sumocu istemem kasıklarıma bastıran kovalarım valla onları Yalnız bu kadar normal doğum diyorum kesin sezeryan olurum ben de gecen doktoruma açtık konuyu normal doğum gönlümüzden geçiyor onceden egitimi nefes egzersizleri nasıl oluyor dedik bir düşündü bişey demedi dogumla ilgili erken diye herhalde şimdiden konuşmak istemedi bitek sen ne kadar arastırırsan arastır orda panikle unutuyor insanlar biz yonlendıryoruz dedi.. 28. haftada bi daha yoklıcam bakalaım ne diyecek Etraftan hep normale yonlendıren bir doktor diye duymustum ama bende dusundu biraz gorecegiz

Yok canım normal doğumda basmazlar. Sezeryandan sonra rahim kasılmalarını tetiklemek için basıyorlar. Rahim küçülsün diye. Normal doğumda sancılardan zaten kasılmalar başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…