bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bu ne beee. Ben karar verdim evde dogurucam. Gitmiyorum hastaneye falan. tetenozu olmayan aklıma tüküriyim. Mis gibi evimde dogururdum. Kestirmiyceeem kestirmiycemmm benim değil mi kestirmiyceeemm

ayy korktm bende .tip ilerledikce dogumlar zorlasiyo mu ne ((((

Ya bide o var.simdi artik direk kesiyorlarmis.onun acisida uzun suruyormus tuvalet olayi baya sıkintiymis.
Kızlar yok öyle birşey yaa. Ki benim doğum accık sıkıntılıydı uzun sürdü ama tuvalete çıkmada bi sıkıntım olmadı. İlk günler otururken ağrım oldu kabul ama o da benim ağrı kesicileri kullanmıcam diye diretmemden oldu.

Bu ne beee. Ben karar verdim evde dogurucam. Gitmiyorum hastaneye falan. tetenozu olmayan aklıma tüküriyim. Mis gibi evimde dogururdum. Kestirmiyceeem kestirmiycemmm benim değil mi kestirmiyceeemm
Cano ben kızımda da bunda da tetanos aşısı olmadım. Özel hastanelerde sıkıntı olmuyor diyorlar...

benimkide oyle canim ya asagida hissediyorum kalkmayim nolur nolmaz diyorum bi saat sonra yukarda hissediyorum 35 37 cmler artik kolu bacagi heryerdeler canim
Canim ama benim hanimkizim dondu hatta erken dogum riskim vardi. Doktor bilmem ne kanalin genislemeye baslamis demisti. Acaba kafasi asagida ya ayyy bi tirsttim simdi.

Bende ona güvendim doktorum gerek yok dedi. Ama kesme biçme ben bu korkuyla evde dogururum. Etem sıcak su getir havlu getir.
Canım inan bana kesiyi açarken de dikerken de hissetmiyorsun. Ben doktorun uyuşturduğunu da görmedim açıkçası ama o acıyı çok ilginçtir ki hissetmiyorsun

Evwt canim o bastirmalar cok kotu resmen hemsirenin elini tutuyordum bastirmasin diye.
Butun acilar sıkintilar unutuluyor.unutulmasa bi daha hamile kalmak istemezdik.

Canim ama benim hanimkizim dondu hatta erken dogum riskim vardi. Doktor bilmem ne kanalin genislemeye baslamis demisti. Acaba kafasi asagida ya ayyy bi tirsttim simdi.
valla bilmiyorum o zaman canim bizimki popo gelisliymis hala ama ben dun asagida hissettigimi soykedim doktora cunku yatakda doberken bile rahatsoz oluyodum hersey normal yerinde dedi ya biz cok evhamliyiz bilmiuorumki

O
O neymiş kız Rihanna klipleri gibi çok seksi hareket valla

Ayy kuzuuu sen hep buralarda olllş bunlar bizi korkutuyooo sabahtır ödümüz koptu yeminle
Korkmayın canlarımmm bu kadar acı çekecek birşey olsaydı inan 2 sene dolmadan ikinciyi istemezdim ki dediğim gibi benim doğum da biraz sıkıntılıydı ama o kavuşma anı herşeye değer

Bugün duyduklarının korkusu Goncaya bir ömür yeterdi.. Boyunun ölçüsünü almıştı. Totoyu yaymakla bu işin olmayacağını anlamış ve normal dogum için spora daha önem vermesi gerektiğini idrak etmişti. O gazla koşu bandına çıkmış. Sabah yürümesi gerekeni yürüdüğü halde fazladan 3,5 km daha yürümüş günü 6 km ile bitirmişti. Artık koşu bandı en yakın kankasıydı. Yılmak yoktu. Normal doğum için elinden geleni yapacaktı. Tabiki hayırlısı neyse o olsundu ama lütfen hayırlısı normal doğum olsundu.. Ter içinde kalmıştı. Duş almadan acaba 3. Trimester yogası mı yapsaydı. Korkuyordu engel olamıyordu

Eklentiler

• image.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 48
Tatlım ablamı normal doğumda kesip biçtiler.. Haa canlı canlı bu arada uyuşturmadan

Tatlım ablamı normal doğumda kesip biçtiler.. Haa canlı canlı bu arada uyuşturmadan

Yaaa amacınız ne leeen:) kim yolladı sizi banaa.. Sen bari yapma sen bariiii. Ulen ailemin yanında izmirde olsam dogal dogum merkezi var. Hemide bizim burda ki alalade dogumların fiyatından daha ucuz. İzmirde mi dogursam len ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…