bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yaaa amacınız ne leeen:) kim yolladı sizi banaa.. Sen bari yapma sen bariiii. Ulen ailemin yanında izmirde olsam dogal dogum merkezi var. Hemide bizim burda ki alalade dogumların fiyatından daha ucuz. İzmirde mi dogursam len ben.
Valla yaptım bibiyim bunlar da gerçekler.. Ablam bana hiç bu kadar ayrıntılı anlatmamıştı tabii

İnsan sporcu olunca boyle oluyor sanirim hayir hayir kiskanmadim 6 km yuruyus mu naptin bacim fit hamis olup kesisiz dogum yapip bizi mi seeaapacaksin

O
O neymiş kız Rihanna klipleri gibi çok seksi hareket valla
Hahaha hic aklima gelmemisti suan gozumde canlandi resmen belin kuvvetlenmesi gebelik boyunca sirt bel agrisi cekmemek icin bi de normal dogumda bel kaslarinin daha kuvvetli olmasi gerekiyor ya ozellikle bizim bol.bol yapmamiz lazim bu seksi hareketleri

Bi gaza gelip normal dogurcem uleynn diorum sonra ya kusumu keserlerse ya ustune oturamazsam iseyemezsem micamazsam diyorum azcuk vazgeciyorum sezeryana yoneliyorum onda da ya cok agrim olursa sonra rahat hareket edemezsem dikislerim gec iyilesirse ne pok yerim diyorum ay arada kaldim ya gunum gunume uymuyor

yok anam ben azimliyim başka bi terslik olmazsa normal doğurucam ablamı canlı canlı kestiler ama devlette yapmıştı o doğumu özelde de o haltı uyuşturmadan yapmazlar herhalde :/

Korkmayın canlarımmm bu kadar acı çekecek birşey olsaydı inan 2 sene dolmadan ikinciyi istemezdim ki dediğim gibi benim doğum da biraz sıkıntılıydı ama o kavuşma anı herşeye değer

Btun yasadigin acilar unutuluyor.
Ilk cocugumda saatlerce sanci cektim acilma olmadi sonra sezeryana.2 aciyi birden tatmis oldum.
Kizimda da surekli sanci cektim sanci 70 lerdeyken 1 aydan fazla o sanciyla yasadim.en sonunda dakikilarla sanci baslayinca sezeryana alindim.
Herkesin hamileligi baska baska.dogumlarda oyle kimi cok basit atlatiyor kimi de zor ve uzun bir surecten gecerek dogum yapiyor.
Allah herkese bi cirpida dogurmak nasip etsin insallah.

Valla yaptım bibiyim bunlar da gerçekler.. Ablam bana hiç bu kadar ayrıntılı anlatmamıştı tabii

Ya benim kardeşim bi dogum yaptı bi dogum yaptı. Pırt diye. Kesisiz normal dogurdu hemide epiduralle hiç agrısız sızısız. Aksamına kalktı . Ertesi güne göbek attı. Allahım bize de nasip etsin inşallah. Dinimiz amin...

yok anam ben azimliyim başka bi terslik olmazsa normal doğurucam ablamı canlı canlı kestiler ama devlette yapmıştı o doğumu özelde de o haltı uyuşturmadan yapmazlar herhalde :/

O kesiyi hissetmiyormuşsun ki.. Sonrasında da cok acımıyormuş. balmey de öyle didi. Karnı yarık gibi kesilmektrn iyidir herhal

Güne gayet iyi başlayıp stres atma çok güzel birgün derken hamağın ipi kopar ve ben yere.. Yere 1 karış mesafede idi birde ayak tarafı koptuğu için hafif bir düşüş oldu ağrı yok bebekte hareketler normal eve geldik uzandım şimdi kendimi takibe aldım.. Stres atmak bana yaramıyor + stres olarak dönüyor.. Kendimi yaramazlık yapıp dayak yeme korkusuna kapılan çocuklar gibi hissediyorum. Görünüşte sorun yok diye doktora gitmedim gitsem mi bilemedim

Boşuna eskiler bize Allah kurtarsın demiyolar dimi

Haydaa geçmiş olsun tatlım ya

Korkma canim bisey olmaz.ben oglumda merdivenden dustum bi kac basamak kizimda da komple yere yattim.nasil basardim bunlari bilmiyorum ama hic bisey olmadi cok sukur.icini ferah tut canim birsey olmaz.

evet canım işin şakası bi yana hakkaten öyle görümcem anlatırdı mesela ilk çocuğunda ölmüş gitmiş kadın o kadaaaarr uzun sürmüş ki en son tuvalete doğmuş çocuk :))) ikincisi de güm diye bomba patlar gibi suyu patlamış ve ters olmasa oracığa düşücekti herhalde demişti o kadar çabucak doğmuş.. allah yardımcımız olsun inşallah hayırlısı nasılsa öyle atlatalım o acı çekilicekse de çekilicek napalım ama @Aydede88 in dediği doğru beni doğum bile diil de çatı muayenesi korkutuyo.. tabii ki doğum çok sancılıdır ama işte o sancıdan orama burama sokulanları çok hissetmeyebilirim halbuki çatı muayenesinde öyle mi ne zamandır karnının üzerinden insan gibi bakan adam elini mi sokar ayağını mı töbeeler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…