bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar iyi akşamlar maltofer kan ilacı kullanıyorum siz günde kac adet kullanıyorsunuz ben bu kontrolde doktor sabah akşam yazmış ta kafam karisti

O kesiyi hissetmiyormuşsun ki.. Sonrasında da cok acımıyormuş. @Balmey de öyle didi. Karnı yarık gibi kesilmektrn iyidir herhal
yok yani ablam 2 hafta ayakta şeeaaaaapptı da herşeysini anladın sen resmen korkanların grubundan görünüp aslında beş doğum yapmış bi hain gibiyim şu an dimi yok kız kendi kendime telkin yapmaya çalışıyorum sadece hala korkuyorum ne yazık ki

anaaaa kuzucum bişey olmamıştır herhalde sert düşmediysen çok geçmiş olsun..

işte bak iyi örnekler de var olmadı bu epidural normal mi düşünsek balım biz??

işte bak iyi örnekler de var olmadı bu epidural normal mi düşünsek balım biz??

Düşünelim tabi. Hatta ben çoktan karar verdim. sen hala düşünüyormusun

İçimizdeki irlandalısın

Evwt canim o bastirmalar cok kotu resmen hemsirenin elini tutuyordum bastirmasin diye.
Butun acilar sıkintilar unutuluyor.unutulmasa bi daha hamile kalmak istemezdik.
Cnm ameliyt tan çıkıp odaya gelince mi bastırıyolar neden bastırıyorlar ki.bnm de ameliyt tan snra çok hafif elini gezdrmsti doktor ama acımadi

Napsak kuzum acaba suda mi dogursak. O degilde karnimdan kesilecegime kukumdan kesileyim en azindan goz gormeyince gonul katlanir olur. Egilip egilip bakamayacagima gore sorun olmaz alttan kesilmek. Hem yengem normal dogurdu gayette ciscigini wcye yapti hicte acimadi demisti. Sadece suno sanci cok acitiyor diyor hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…