bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
benim babannem kuzumu koyunmu biseyi kaybetmis dedem kizmasin diye sancim tuttu bakamadim hayvana demis halbuki yalan sanci ne yok ortada. dedem gitmis gelmiski babannem dogurmus oturuyo ne zaman dogurdu diue o bile sasirmis bende babanneme cekmis olayim pirt diye dogurayim diye dua ediyorum kizlar. annemde en fazla 5 saat sanci cekip sonra digururmus boyle ornek gorup sezeryan olursam uzulurum valla

aynen pis hainnn.. bana bak bu epidural normalin normal normalden farkı ne ki ne zmaan uyuşturuyolar falan bak @gonulll cüm bile buna ağrı sızı yok demiş

Beybisi açılman başladımıydı bi igne cakıyolar. Sen sancı bilem çekmeden haydi bre efeler deyip doguruyosun :) ama onunda süresi var. O arada dogurman lazım yada belli açılmadan önce ignenin vurulması lazım bla bla bla.

Yani biz burda totomuzu da yırtsak bizim balıklar nasıl gelmek isterse öyle gelicek. :)

İşte idolum.. İşte ruh ikizim böcegim meleğim aynen bende öyle düşünüyore:) karnı yarıktansa imam bayıldı iyidir

Olay nasıl gelişip o video yu izledim hatırlamıyorum bebek çantası hazırlamak derken geçen o iğnenin nasıl nereye yapıldığını izlemiştim

Olay nasıl gelişip o video yu izledim hatırlamıyorum bebek çantası hazırlamak derken geçen o iğnenin nasıl nereye yapıldığını izlemiştim

Sus işte sus ben söylemiyceeedim because of you ya. O her ne kadar beni tırs tırs tırstırsada da demiycektim ki o igne acaip acıyomuş belden vuruluyomuş omurilige cört diye sokuyolarmış demiyceeedimm

İşte idolum.. İşte ruh ikizim böcegim meleğim aynen bende öyle düşünüyore:) karnı yarıktansa imam bayıldı iyidir
Hihh hem ben 40 gun degil 80 gun iyilesemem alttan kesilince hem iyilessem bile herif ora icin ac bakim iyilesmismi diyemeyecegine gore kesin 80 gun iyilesmez benim ki

Sus işte sus ben söylemiyceeedim because of you ya. O her ne kadar beni tırs tırs tırstırsada da demiycektim ki o igne acaip acıyomuş belden vuruluyomuş omurilige cört diye sokuyolarmış demiyceeedimm

Ayrıntısını anlatmadım ama seni eğip iğneyi sokup belinde ip gibi kalıyor oradan veriyorlar anestezi diye

Kiz sen normal dogum yapmicanmi o yuzden sana yok kuzu.sen dogurur dogurmaz hemencik kalkcan ayaga insallah.
inan devrelerim öyle yanmış ki beynimde bir sürü şey uçuşuyo biri sonda takıyo biri lavman biri epidural normal biri sezaryan çiçekli donlar hasta bezleri bi yandan lohusa sepetindeki o mal mal poz veren mankenler sana yazdıktan sonra farkettim mesajımın saçmalığını o yüzden

Kayınvalide süt gelsin diye sıkıyor falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…