bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
urashaa canim o igne hic acitmiyo hissetmedim bile anestezi verilirken bacaktan hafif bi uyusuklukla anestezi islemi bitmis oluyo bence aciyo deyip sezaryen olacak anneleri korkutmayalim cunku gercekten acimiyor

Anaaaaamm en korkan ben korkutan oldum ya len koz aklım cıkıyo benim. Hem o normalde olmuyomuydu ya sezeryanda da mı var o illet. Acımıyo diyon yane. Tamam o zaman ben kararlıyım epidural normal. Tabi benim küçükbeyde onay verir normal gelirse..

Hic bisey olmiycak bana guveniyo musun bitanem guven bana adanin ustune yemin ederim dogum herseyden cok daha kolaydi hamilelikten de lohusaliktan da kolaydi kuzum bu kadar diom guven bana ve rahat olun nolur cok guzel olucak diyorum.hepinize
Ahanda @Aydede88 m kızdı. Anlat bacım sen anlat. Anlat ki orda şoke olmayalım. Başımıza ne gelicek ne hallere giricez bilerek gidelim:/

Amin canım. Ben de seninki kadar olmasa da sıkıntılı geçiriyorum canım. Kasılmalar ve çarpıntılar sürekli benimle. Ama buna da çok şükür. Kızımın boynuna iki tur kordon dolanmıştı ve o salak doktor bunu anlamadan beni doğuma aldı canım. 3 gün boyunca sancı çektim bende. Kızlar böyle anlatılınca sanmayın ki dayanılmayacak kadar acı çekilecek. Sancı anlarını doğru atlatabilirseniz aralar baya rahat geçiyor doğum yaklaştıkça da hadi doğsun artık ikimiz de rahatlayalım moduna giriyorsunuz ve doğurduktan sonrası tam bi rahatlık. Ne acı ne sancı kuş gibi rahatlıyorsunuz. İnsan bilmediğinden korkarmış ya sizin ki o hesap ama korkmayın hepimizin güzel hikayeleri olacak inşallah.

aynen pis hainnn.. bana bak bu epidural normalin normal normalden farkı ne ki ne zmaan uyuşturuyolar falan bak gonulll cüm bile buna ağrı sızı yok demiş
Herseyde bi agri sizi var ama bunda yok diye duydum canim.belden asagisi uyusuk sekilde dogum oluyomus nasil oluyosa bi de dr ye rica et kesmesin seni.tamamen agrisiz sizisiz dogum olsun. Bu iyimis dimi.

O kesiyi hissetmiyormuşsun ki.. Sonrasında da cok acımıyormuş. balmey de öyle didi. Karnı yarık gibi kesilmektrn iyidir herhal
Yok canım ne keserken ne de dikerken. Ki dikilirken vücut bir garip oluyo zaten yeni doğum yapmışsın morfin verilmiş gibi

Olay nasıl gelişip o video yu izledim hatırlamıyorum bebek çantası hazırlamak derken geçen o iğnenin nasıl nereye yapıldığını izlemiştim
Bele atilan igneden mi bahsediyorsun.o hiiccc acitmiyot anlamiyorsun bile sinek isirigi derler ya o bile degil yani hic mi hic acimiyor eger bahsettigin buysa.

Sus işte sus ben söylemiyceeedim because of you ya. O her ne kadar beni tırs tırs tırstırsada da demiycektim ki o igne acaip acıyomuş belden vuruluyomuş omurilige cört diye sokuyolarmış demiyceeedimm
because of you korkma canim.hic de acimiyor sen bana inan ben atildim o igneden.atildigini bile anlamiyosun.kandiriyor bunlar seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…