bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Valla bende normal dogum istiyorum kuzum hazir oldugunda dogacagi saati kendi secsin istiyorum.. ama tuvalet olayi beni de endiselendiriyor zaten kabizlik sorunu yasayan biriyim tuvalette dikisleri patlatirmiyim diye de korkuyorum... diger yandan da hazir dogum yaparken myomumu temizlese doktorum diorum yani sezeryan mi olsam diyorum ama doktorum bilecek ona biraktim ben durumu normal deriz orda ne olcagi belli degil bebisin pozisyonu uygun olmaz cok gerilip kasilirsam zaten normal dogurtamaz gorecegiz

Aynen ben de ikisine de ayni mesafedeyim son dakkaya kadar normal yapcakmis gibi ilerlicem doktor da uygun gorurse normal dogururum allahin izniyle ama sezeryan dersede basimin ustune dogsun da minnosum sagliklaa nasil oldugunu cok onemsemiyorum diretmicem yani illa normal normal diye

Aynen canim.onceligim bebisimin saglikli dogmasi hem bu sekilde doktora birakirsak belki daha az stres yapariz onden kendimizi bir sekil doguma sartlamadigimizdan oturu bir terslik olursa gibi endiselerimiz olmaz

Aynen canim.onceligim bebisimin saglikli dogmasi hem bu sekilde doktora birakirsak belki daha az stres yapariz onden kendimizi bir sekil doguma sartlamadigimizdan oturu bir terslik olursa gibi endiselerimiz olmaz
Evet canim sonradan uzulme ya da strese girme olmaz dedigin gibi son haftalar belli eder kendini akisina biraktim

Hic bisey olmiycak bana guveniyo musun bitanem guven bana adanin ustune yemin ederim dogum herseyden cok daha kolaydi hamilelikten de lohusaliktan da kolaydi kuzum bu kadar diom guven bana ve rahat olun nolur cok guzel olucak diyorum.hepinize
Aynen cnm oluyor ve bitiyor hc bsy olmams gibi kalkıp gidiyorsun evine yani. 2.ameliyatında bi gram ağrı cekmedm ya sanki kesilen bn değilim boydan boya bi de kesigim sezeryan daha kucukmus bir de.kalktm yürüdüm çok kolay geçti hele smdi bebisler de olacak ki kndimizi dinlemicez bebeğe odaklan caz zaten.hc korkmayın arkdslar adetliyken bile daha çok ağrı cekmsimdir ciddi söyluyorm because of you

Hmm anladm cnm bilmediğim tek kısım bura diğer her şeyi yaşadm ama bnde azcık bastrmslardi çok değil dikışın üstünden geçmişlerdi elleriyle

Bu kısmı sezeryan olan ablam anlatmıştı içeride ki parçalar çıksın diyeymiş
Benim dr ameliyat esnasinda o kadr iyi temizlemiski 2 gun benden kan gelmedi.bosuna bastirmislar bana

Anaaaaaammmn azcik hizli yurusem kasiklarim patliycak gibi agriyo bu ne kotu bisi yaaa

Yürümek mi günler sonra ev dışında yürüdüm ama nefes nefese otura otura mesafe desen 10 dakikalık değil sonra oturma yerine geldik bi an fenalaştım şeker düştü el ayak kesildi falan derken çikolata sonrası kendime geldim.

Ben hep parca parca aliyorum canim. Gardrop ve alt degistirme unitesi ikea, besik normal bebik magazasindan sepet besik bi de sanayide montessori yer yatagi yaptiriyorum sonrasi icin o kdr. Butun bi cocuk odasi almadim yani
Ankara ya da Istanbuldasin galiba, burda öyle yapayim desem de cok alternatif yok malesef.

hahahahaa bi de kızıyo ya korkuyoruz napalım sizin normal süreç diye yaşadığınız şeyler bile korkunç geliyo bize
Senin doğum yapıp buraya nasıl doğurduğunu anlayacağın günü merakla beklicem cicim. Elimde olsa o an yanında olmak isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…