bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim ne guzel gönlüne gore yaptirmissin iste, istedigin gibi olursa fiyati öyle cok da fazla degil, icime sinse ben de verirdim o parayi ama hih iste bu diyecegim bisey bulamadim malesef. Belisin bebek odasi takimlarina bakiyorum. 21 inde de kampanya baslayacakmis. Kafama yatarsa onlardan birini alirim, kafama yatmazsa biraz daha fazla para verip cilek alirim belki.

Canim simdiden bakmadigim yer kalmadi ama tam anlamiyla icime sinen olmadi. Bikac alternatiften karar vericem artik.

Öperim sizi ballarım kaymaklarım benim Mcada

Aynen icine sinmesi onemli canim gonlune gore al burdaki avantaj iste modelin kapaklarini begenmedik diyelim degistiriyorsun ayaklari alcak yukselsin diyorsun yukseltiyorlar kulplari hosuma gitmedi soyle olsun diyorsun burdaki yatak 80×180 boyutunu degistirdim mesela tamami ile sana gore yapiliyor urettikleri icin sen ne istersen o bak oda bundan ama sifonyerin kapaklari degisti yuklugun kulplarini degistirdim ve ayaklarini yukselttim bebek yatagi da 90×150 oldu ustundekiler kalkinca 90×190lik yatak olacak bi de alt kismina cekmeceli 90×190bitane daha misafir yatagi yeri yapiliyor o yatak uzerindeki hersey kalktiginda normal yatak +komidin+kirlisepeti + cekmecesinde gizli misafir yatagi olacak.. . basliklar cizgi cizgiydi biz o yatak baslarini daha sade baska bir modelden istedik oyle yapiliyor bakalim ekim basi eylul sonu gibi gelecek oda modokoya satiyorlarmis uretip orada hazir mobilyalar olunca degistiremiyorsun tabi bide sanirim bu takim orda 6bin civariymis biz tabi dogrudan ureticiden aldik oyuzden daha indirimli oldu..

Eklentiler

• IMG_20160817_221248.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20160817_221442.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
Bnm de cnm bazen semsert oluyor 5.aylarda başladı her gün oluyor sanki
Benim de oluyor 4.ayimdan beri bugunde tas gibi karnim bebisi hissedemiyorum cok az hissediyorum taslasinca gobüş bide gobek delikleri disari firlayan oldu mu? Benimki gelecek aya firlayacak gibi hafif bir cikinti olmaya basladi

Keşke öyle olsa kuzucum dimi yaa gülerek doğurma tekniği :))
Ben burada gormustum bir konu basligi vardi kizcagiz dogumda gulmekten yarilmis gulerek dogurmus cocugunu okurken cok gulmustum degisik bir deneyim olmus ona da Valla benim de ilk muayenelerde gulme krizlerim geliyordu niyeyse eski doktorum da cinscins bakiyordu suratima sagolsun o baktikca ben daha cok guluyordum o yaziyi da okuyunca acaba bana da gulme gelirmi diye dusundum ama gulmem herhalde

Bayıldım be canım valla çok özendim.. Allahım güzel sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin.. Ben kiralarda pek istemedim

Bayildimm cok guzellermis canimm bebisin musmutlu buyusun bu odada ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…