bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benim de oluyor 4.ayimdan beri bugunde tas gibi karnim bebisi hissedemiyorum cok az hissediyorum taslasinca gobüş bide gobek delikleri disari firlayan oldu mu? Benimki gelecek aya firlayacak gibi hafif bir cikinti olmaya basladi

Benmde fırladı firliick cnm üst ve sağ kısmı koptu sol alt taraf tutuo gibi.önceden Tek üst ayrilmsti iki gündür sağ tarafta gitmiş Hiç istemiyorm ya

Kizlar benim karnim tas gibi birde kasiklarimda agri var hafif bacaklarima dogru iniyor.ne agrisi anlamadim.3.olmasina ragmen cok acemi hissettim kendimi.
Suan acile gitmekle gitmemek arasinda kaldim.biraz daha bekleyeyim diyorum gecmezse giderim.sanki gaz sıkismasindan olmus bir agri gibide geliyo anlayamadim.

Gaz sancısı bacaklara iner mi ki canım benim.. Bi git istersen

Kızlar aranızda elektrikli anakucagi almayı düşünen var mı.alıp gündüz salonda kullanmayı düşünüyorum ama hangisi daha kullanışlı bilemiyrm.bilgisi olan var mi

gorumcem ev tipi normal amakucagi kullandi bebek hic kucak istemiyodu onda rahatti bende oyle alcam gunduz koyuyodu abisi yada bebek zaten bi kac ay sonra kendi agirligiyla bile sallaniyodu gorumcemde mutfakda isini falan gayet rahat yapiyodu hem ucuzduda 50 60 biseydi sanirim

Kızlar aranızda elektrikli anakucagi almayı düşünen var mı.alıp gündüz salonda kullanmayı düşünüyorum ama hangisi daha kullanışlı bilemiyrm.bilgisi olan var mi
Elektrikli ana kucaginin kolik bebeklere cok iyi geldigini duydum ins bizim bebelerde oyle bi durum olmaz olursa o zaman almayi dusunurum sanirim. Ben de hakim degilim urunlere ve ozelliklerine

Bayıldım be canım valla çok özendim.. Allahım güzel sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin.. Ben kiralarda pek istemedim
Tasinirken sıkinti olur canim zaten mobilyalar da eskiyor oyle olunca tak sök derken olsun sen de dolabini sifonyerini al park yatak bir.muddet sonra su seker cocuk yataklari var ben bayiliyorum onlara onlardan alirsin bebisinin istedigi gibi 3yasina geldiginde zaten ben de ileride kullansin diye aldim bunu.simdilik anca birimizden biri hastalandiginda bebisi burda yatirip misafir yataginda da saglikli olanimiz yatar ara ara ya da eve misafir filan geldiginde odasina koyariz biraz o kadar yoksa 3 yasa kadar zor

Bayildimm cok guzellermis canimm bebisin musmutlu buyusun bu odada ins
Sagol birtanem hepimizin bebisleri musmutlu buyusun onemli olan da o zaten esyasi filan hikaye aslinda anca buyudugunde akillari ermeye basladiginda istemeye baslayacaklar zaten biseyler minnacik melek onlar daha

Ben kızımda kullandım canım 7,8aylık olana kadar ..hiç kucak istemiyordu çok rahatlıktı nereye gitsem yanında götürüyordum işimi hallediyordum buydu bizimki

Eklentiler

• image.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 45
Hicbir fikrim yok canim benim de tas gibi suan gazim da var biliyorum ayakta durdugumda agriyor kasiklarim vs. Uzaninca geciyor oyle bisey mi agrin? Cok yordun mu bugun kendini ? Bence biraz dinlen canim Eger agrin siddetlenirse git acile.. gecmis olsun canim

Geçmiş olsun canım kötü hissedersen kendini git canım yada eğer her zaman olan bir durumsa bekle yarın doktorunu ararsın

Cnm sen hepimizden tecrübeliisn bu konuda.her zamnkinden farklı ve siddetliyse gt istersen

Ben kızımda kullandım canım 7,8aylık olana kadar ..hiç kucak istemiyordu çok rahatlıktı nereye gitsem yanında götürüyordum işimi hallediyordum buydu bizimki
Ayyy ne guzel seyler var yaa hepsine yetisemicem ben harika ama hediye isteyeyim ben bundan azcik yuzsuzluk edip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…