- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #41.121
Evet aslında bu konu önemli başka bir branşta olsaydım çalışmayı düşünürdüm ama ben bir okulönceciyim ve okulların açıldığı ilk haftalar kabus dolu geçiyor geçen sene birde küçük grup bendeydi ve aynı anda üç çocuğu kucağıma aldığımı biliyorum bunların bir tanesi down sendromlu ve kucağa alana kadar baya bir güç sarfediyorsun ayrıca kolumu ısıran karnımı tekmeleyen annesinden ayırmaya çalışırken sağlı sollu girişen çocukları hiç saymıyorum.. Zaten beni bu göbekle gören Veli'lerimiz sağ olsunlar hemen soluğu millieğitimde alırlar yok efendim bu öğretmen hamile ay değişecek mi bir ay sonra tüh hayır vermem ben ona çocuğumu diye kulaklarım bol bol çınlar.. Yoksa bende isterim çalışıp iznimi aktarmayı...Branşın ne Can'ım?
Insallah bebegi zamani gelene kadar bekler de, saglikla dunyaya gelir, Allahim yardimcilari olsun insallah.Kizlar @Nilke hastanede erken dogum tehdidi varmis lutfen hepimiz dua edelim cok uzgunum agliyorum bende onunla birlikte Allahim lutfen bu topikten baska erken dogum cikmasin lutfen
Çok uygunmuş fiyatı sağlıklı Mutlu günlerde kullanın inşaallah vakti Zaman'ı gelinceİyi geceler hatunlar evet bizde ebebek e gittik ürünlerimizi aldık. Bi tane de 5li hastane çıkışı vardı 11.95 onu da aldık
Çok uygunmuş fiyatı sağlıklı Mutlu günlerde kullanın inşaallah vakti Zaman'ı gelince
Geçmiş olsun canım. Basur oluşuyormuş bazı gebeliklerde ondanda kan gelebiliyor.Can arkadaslarim. Misafirlikteydik lavobaya gittim bi de ne gorim kilodumda ne acik ne koyu kirmizi kan bir yuvarlak kadar. Rengim falan atti yuzumu yikadim esimi cagirdim gidelim dedim. Gittik acile. Kadin bizde nst yok alttan bakalim dedi. Ben cok uzuldum hic bakabilirmiyiz falan demedi ciktim o hastaneden burada ki ozel hastaneye gittim. Ordada once alttan baktilar. Evet cok acidigi dogruymus. Acilmayla ilgli bisi demedi sadeece rahim agzinda kanama yok dedi ebe. Sonra nst bagladi kasilmalarim cikti. Dogum gibi degil ama yuksek dedi sancin cok dedi. Oyle kivrancak bi sancim yoktu. Sonra serum takti. Serumu son ayara acti biterken tekrar nst ondada kasilma cikti. Ben cikicam hastaneden kanamam yok dedim. Ciktik. Suan iyiyim midem haric iyiyim. Dualariniz icin Allah razi olsun. Cok korktum ama nst de kalp sesini duyunca rahatladim. Insallah sorunsuz 38 39lari gorelim.
Cnm az bi süre çalışcaz program hazrlncak nöbeti var kulübü var sınıfı var bostan yere uğraşmaya değmez. Bn gidince baştan bi daha program hazırlıklicaklar.hc ugrasamam ne idare ne de derse girmekle.bn seminere bile gtmeyi düşünmüyorum hc baslamicam yaniÖğretmen arkadaşlar niye hemen ize cikmayi dusunuyorsunuz.34-35 e kadar falanda mi calisamazsiniz.bence rapor haklarinizi önden değil sondan kullanan.ben ilçeye gidiş geliş yapiyorum her gün 80 km.ama hemen izne ayrilmayi yada rapor almaya düşünmüyorum.ne kadar calisirsam kardir.sonunda raporlarimi kullanicam.zaten 2 hafta seminer.sonra da bayram.doğru düzgün calismicaz bile
Aynen cnm hc bulasmaya değmez bile.stresi yetiyor o okula gdip gelmenin.son zamanlarında hc keyfimi bozamam.bnm de lise 40 tane laf dinlemeyn çocukla normal halimle başa cikamiyorm smdi hc ugrasamamEvet aslında bu konu önemli başka bir branşta olsaydım çalışmayı düşünürdüm ama ben bir okulönceciyim ve okulların açıldığı ilk haftalar kabus dolu geçiyor geçen sene birde küçük grup bendeydi ve aynı anda üç çocuğu kucağıma aldığımı biliyorum bunların bir tanesi down sendromlu ve kucağa alana kadar baya bir güç sarfediyorsun ayrıca kolumu ısıran karnımı tekmeleyen annesinden ayırmaya çalışırken sağlı sollu girişen çocukları hiç saymıyorum.. Zaten beni bu göbekle gören Veli'lerimiz sağ olsunlar hemen soluğu millieğitimde alırlar yok efendim bu öğretmen hamile ay değişecek mi bir ay sonra tüh hayır vermem ben ona çocuğumu diye kulaklarım bol bol çınlar.. Yoksa bende isterim çalışıp iznimi aktarmayı...
Kizlar @Nilke hastanede erken dogum tehdidi varmis lutfen hepimiz dua edelim cok uzgunum agliyorum bende onunla birlikte Allahim lutfen bu topikten baska erken dogum cikmasin lutfen
32+0 olduğunda mutlaka doktora gidip Arzu'nuza göre çalışabilir yada çalışamaz raporu alıyoruz ..ben çalışmak istememiştim 4 yıl önce çalışmamak istemiyorum dedim çalışamaz verdiler ..şimdide aynısını yapıcam kısmet olursa tabi 32+0 da gidip çalışmak istemiyorum diyeceğim inşallah ..bahsettiğim rapor hastalık raporu Can'ım 32.haftam dan önce almak istiyorumIzni haketsek de sisteme giris yapmalari gerwkiyor doktorlarin 35.hafta uygundur ya da 32.haftadan sonra uygundur diye yani saglik raporu yazmak zorunda bir tek duydugum kadari ile sistemden yazilabiliyormus raporlar arastirmak lazim
Benim 32. Hafta okullaraçıldıktan iki hafta sonra doluyor şimdi onu ne yapcam diye düşünüyorum sınıf alamam rapor işi zaten zor artık bilemiyorum ki belki yine heyet alırım 15 günlük yoksa rapor Hakkı'm dolmak üzere sınıf vermese idare öyle git gel dese sorun yok da sınıf verirse kötü olurAynen cnm hc bulasmaya değmez bile.stresi yetiyor o okula gdip gelmenin.son zamanlarında hc keyfimi bozamam.bnm de lise 40 tane laf dinlemeyn çocukla normal halimle başa cikamiyorm smdi hc ugrasamam
Can'ım zaten ben okul kapanmadan kanama yaşadım düşük risklim vardı geçti çok şükür fakat yattığım için uzun süre fıtık ve siyatiğim tetikledi..doktor bişey yok plesanta iyi Bebek iyi açılma yok desene iğneler ve ilaçlar devam ediyor çünkü psikolojik olarakta yürürken bile kasılıyor karnım ..bu kadar hareketsizlikte erken doğuracağımı düşünüyor doktorda :))))) iyi olsam bile zaten doğum tarihim itibariyle 32.de İzne çıkınca göreve başlamamam ttaaaa 2.dönem oluyor ..neden fazla çalışayım ki zaten şubat tatiline girdiğimizde 2 hafta tatil sonrada ücretsiz izine ayrılacağım yanı inşallahhhhh ...yanı toplamda 15 gün rapor beni gelecek seneye kadar çalışmaktan kurtaracak kısmetse ..Aslı'nda ben meslek dersi öğretmeni olduğum için toplamda 2.5 gün okula gidiyorum diğer günler stajdan sorumluyum ..okulum da çok rahat müdürüm en yakın arkadasım tabi mğdür yardımcımda :) bebeğini alıp gel bile diyorlar ama ben oğlumda 4 aylık bıraktım okula döndüm çocuğuma annem ve kaynanam baktı sonrada bakıcı ..ama hep üzüldüm kendimi işe adadım ama kendi çocuğum perişan oldu aynı hatayı şimdi yapmak istemiyorum..Öğretmen arkadaşlar niye hemen ize cikmayi dusunuyorsunuz.34-35 e kadar falanda mi calisamazsiniz.bence rapor haklarinizi önden değil sondan kullanan.ben ilçeye gidiş geliş yapiyorum her gün 80 km.ama hemen izne ayrilmayi yada rapor almaya düşünmüyorum.ne kadar calisirsam kardir.sonunda raporlarimi kullanicam.zaten 2 hafta seminer.sonra da bayram.doğru düzgün calismicaz bile
Aynen Can'ım bende bir okul önceci olarak söylediklerinin hepsine katılıyorum.bizim için okulun ennn zor günleri ilk haftalar göze alamıyorum çalışmayı.ayrılıcam izne Kocaman göbeğimle uğraşamak istemiyorum mecburen 2.dönem başlıcam.Evet aslında bu konu önemli başka bir branşta olsaydım çalışmayı düşünürdüm ama ben bir okulönceciyim ve okulların açıldığı ilk haftalar kabus dolu geçiyor geçen sene birde küçük grup bendeydi ve aynı anda üç çocuğu kucağıma aldığımı biliyorum bunların bir tanesi down sendromlu ve kucağa alana kadar baya bir güç sarfediyorsun ayrıca kolumu ısıran karnımı tekmeleyen annesinden ayırmaya çalışırken sağlı sollu girişen çocukları hiç saymıyorum.. Zaten beni bu göbekle gören Veli'lerimiz sağ olsunlar hemen soluğu millieğitimde alırlar yok efendim bu öğretmen hamile ay değişecek mi bir ay sonra tüh hayır vermem ben ona çocuğumu diye kulaklarım bol bol çınlar.. Yoksa bende isterim çalışıp iznimi aktarmayı...
Aynen bende hiç başlamıcam.Cnm az bi süre çalışcaz program hazrlncak nöbeti var kulübü var sınıfı var bostan yere uğraşmaya değmez. Bn gidince baştan bi daha program hazırlıklicaklar.hc ugrasamam ne idare ne de derse girmekle.bn seminere bile gtmeyi düşünmüyorum hc baslamicam yani
Canim basur kani olmadigini baktigimda anladim tam o noktada idi kan. Ebe de bakmak istedi gostermistim vajinadan gelmis demisti.Geçmiş olsun canım. Basur oluşuyormuş bazı gebeliklerde ondanda kan gelebiliyor.
Benim ilk hamileliğimde başıma geldi alelacele hastaneye gittik. Bakıldı yapıldı meğer basurdanmış gelen kan. Belki böyle bişeydir.
İnşallah sağlıkla görelim benim korkulu rüyam oldu malesef erken doğum
Cnm smdi baktım bn tam 10 eylülde 32+0 oluyorum.o zmn 9 eylülde değil bayram sonrası ayrılsam daha mantikli değil mi.tatile denk geldiği halde çalışabilir raporu almama gerek var mı acabaBenim 32. Hafta okullaraçıldıktan iki hafta sonra doluyor şimdi onu ne yapcam diye düşünüyorum sınıf alamam rapor işi zaten zor artık bilemiyorum ki belki yine heyet alırım 15 günlük yoksa rapor Hakkı'm dolmak üzere sınıf vermese idare öyle git gel dese sorun yok da sınıf verirse kötü olur
Bnm 11 gün rapor hakkm kalmsti onu da seminer döneminde almk istyrm.bnce sana da verirler 15 gün heyet raporuBenim 32. Hafta okullaraçıldıktan iki hafta sonra doluyor şimdi onu ne yapcam diye düşünüyorum sınıf alamam rapor işi zaten zor artık bilemiyorum ki belki yine heyet alırım 15 günlük yoksa rapor Hakkı'm dolmak üzere sınıf vermese idare öyle git gel dese sorun yok da sınıf verirse kötü olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?