bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Keşke benim de gün boşaltma yada 2-3 gün gitme sansim olsa.hep ozenmisimdir.bana 15 saat verin 1 gunumu bosaltin demeye cocuk gelişimci bi arkadasim da seenin gibi calisiyodu.

Cnm smdi baktım bn tam 10 eylülde 32+0 oluyorum.o zmn 9 eylülde değil bayram sonrası ayrılsam daha mantikli değil mi.tatile denk geldiği halde çalışabilir raporu almama gerek var mı acaba
canım bu raporu zaten önceden almamız gerektiği için muhtemelen isticekler.. ben de tam 24 eylülde 32+0 oluyorum ben de 3 ekimde ayrılıcam izne inşallah yani 33+2 de.. benim de o aradaki bir hafta için rapor almam gerekicek..

aslında idareye bağlı kuzum be idare inansa anlayışlıysa her şey hallolur..

aslında ben ekim 3.haftaya kadar hatta son haftaya kadar çalışmayı düşünüyodum.. sonra sendin sanki bi kaç hafta önce bu izin zamanı konusunu açan sonra bi hesapladım öyle yapınca ben ikinci dönemin sadece ilk haftası gitmiyorum okula!! yani hem tatilden dolayı boşa gidiyo 2hafta hem de ilk dönemin o bir haftası okulda olmamanın bana getireceği dezavantajları öğretmen arkadaşlar anlıcaktır zaten..o yüzden ben de ekim başında çıkmayı düşündüm.. yoksa benim mantığım da olabildiğince dayanayım bebeğimle daha çok vakit geçireyimdi ama zaten boşa gidicek..ben lisede ingilizceciyim hele okulöncesi arkadaşların karnıburnunda haliyle asla yapabileceklerini düşünmüyorum hakkaten onlarınki bu süreçte daha zor..

Kizlar gunaydin.
Kasilmalarim haricinde iyiyim cok sukur.
Dun bi turlu buraya yazamadim.bi ara okuyordum o dogum hikayesi denk geldi hadi ben sonra sulu goz oldum dokunsan agliyorum.sonr yine girdim Nilke yi okudum yine ben actim cesmeleri.
Dun birde sekerim yuksekti hic halim yoktu hep canim yatmak istiyordu buraya da cvp yazcak dermanim yoktu resmen.simdi yine olctum sekerimi aclik 163 cikti hamilelerde sinir 90 rekor kiriyorum kendimde.

Kizlar bebegim cok asagida ve az hareket ediyo cok korkuyorum sizce normalmidir lurfen bana bisey soyleyin

Korkuttun gonul bizi ya birinizi goremeyince panik oluyoruz gecmis olsun nikke de iyi olcak insallah dua edelim

Kizlar bebegim cok asagida ve az hareket ediyo cok korkuyorum sizce normalmidir lurfen bana bisey soyleyin
Cok asagida olunca az hareket ediyor.dun benimki uste cikti boksor gibiydi hic durmadi hep canimi acitti.normalde benimde hep asagida.
Bence sen ne yap pazartesi bi dr ye git muayne ol icin rahatlasin canim.

iyi olmana sevindim canım.. dinlen hiç bişey yapma senin daha dikkatli olman lazım.. gerekirse kayınvaliden yardım eder zaten sana çocuklar konusunda.. bu arada günlerdir sorucam bi türlü denk gelmedi bu resimdeki bıdık senin kızın mı??bu şirine resimdeki gibiyse hiç üzmez annesini :))

Dunde zaten kvalidem bakti bugunde kendi anneme gidicem.yarin kvalide oyle oyle idare ediyoruz.
Benim kizim evet.dışı seni yakar içi beni yakar o misaldir kendileri.cok inat olmasa gayet de guzel anlasiyoruz.cok simarik hanimefendi.oglum daha cok soz dinler.kucuklugunden beri beni pek uzmedi ama bi afaacan cikti.

İyi canım annen de yakınındaysa daha güzel.. Gerçi resimde de pek bi havalı biraz dediğim dedik olması normal :))

İyi canım annen de yakınındaysa daha güzel.. Gerçi resimde de pek bi havalı biraz dediğim dedik olması normal :))
Gozunuzu korkutmus gibi olamayayim ama kizim 6 kasim dogumlu.hangi burc oluyor pek bilmem ama bu donem dogan 2 yegenim var ve kimi gorduysemde asiri inat oluyorlar.
Onlarin inatlari bile guzel bi kerecik guldumu dunyalar senin oluyor.Allah hepinize o gunleri gostersin insallah.

Güzel güzel sınıfa girsek sorun olmaz ama bizim ki bir kabus ve iki senedir yardımcıda yok tuvalet ihtiyaçları bir taraftan ağlamaları bir taraftan ama benim senin gibi değil 32. Hafta iki hafta sonra başlıyor..
Cnm smdi baktım bn tam 10 eylülde 32+0 oluyorum.o zmn 9 eylülde değil bayram sonrası ayrılsam daha mantikli değil mi.tatile denk geldiği halde çalışabilir raporu almama gerek var mı acaba
Hayır almana gerek yok zaten bayram sonrası okullar açıldığında direk doğum öncesi izne ayrılırsın.. Ay çok zor bu sürek bi izne ayrılıp atlatsak çok iyi olacak.. Birde benim oğlum okullu ilk günlerde onun yanında olmak istiyorum geçen sene olamadım öğretmenliğin zorluğu da bu izin alamıyorsun işinden çocuğun ilk okul gününde yalnız oluyor

Canım rapor dahi almış olsan doğum öncesi iznin başladığı için geçerli olmuyormuş öyle söylemişti bir arkadaş onun için 32. Haftanın başında izne ayrılmak... Stres oldum şimdiden izinleri alıp rahat rahat bekleyelim inşallah kuzuları.. Benim bir arkadaşım aktarayım izni diye almamıştı doğum öncesini sen Bebek erken gel yandı bütün doğum öncesi izin çok üzüşmüştü

Canım merak ettik seni iyi olmana sevindik bundan sonra sabahları ve akşamları içtima yapıyoruz yoklama alıyoruz ona göre burdayım demen yeterli.. Bu arada haklısın kasım doğumlular çok fena oluyor arkadaşların çocuklarından biliyorum oğlum boğa burcu annesi gibi uysal söz dinler bitanedir sanırım onu mumla arıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…