bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
O zmn bn ayin 9unda bayram tatiline de girsek de çalışabilir raporu almalı miyim

bende p.tesi dr ye gideceğim bakalım ne diyecek rapor isine.Bende hic çalışmak istemiyorum doğum izninden once 1 haftam var izin verse ne güzel olur.Seminere giderim ama derse gitmeyi hic istemiyorum karnı burnunda.Bu arada bende lisede ingilizce öğretmeniyim canım

Keşke benim de gün boşaltma yada 2-3 gün gitme sansim olsa.hep ozenmisimdir.bana 15 saat verin 1 gunumu bosaltin demeye cocuk gelişimci bi arkadasim da seenin gibi calisiyodu.
Bende çocuk gelişimi bölümü öğretmeniyim Can'ım ..rahatım çok şükür ama sağlığım be çocuklarım daha önemli :)). 1 gün bile gel deseler gitmem :))

Bu ptesi degilde oteki ptesi gidebilirim kuzu cunku bu ptesi esim dr a gidicek
Cok asagida olunca az hareket ediyor.dun benimki uste cikti boksor gibiydi hic durmadi hep canimi acitti.normalde benimde hep asagida.
Bence sen ne yap pazartesi bi dr ye git muayne ol icin rahatlasin canim.

Bu ptesi degilde oteki ptesi gidebilirim kuzu cunku bu ptesi esim dr a gidicek
canım içini ferah tut benim kızım hamileliğin başından beri hep aşağıda hatta get gittiğimde dr takip yazıyor belgelere.Ama soluma yatıp ayaklarımı kaldırdım mi başlıyor tepinmeye yukarı çıkıyor ama öle çok çıkmıyor.Baktin için rahat etmedi acile git tatlım

Canım seninle aramızda 4 gün var ama benim doğum izni başlamasına iki hafta kalıyor arada sen bir hafta demişsin yanlış mı hesapladın acaba bir hafta sorun olmazda iki hafta olunca heyete giriyor

Cnm 10 eylülde 32+0 oluyor ya yani bayram da olsa isterler mi çalışır raporu goturmzsem direk izne ayrılmis gibj mi olu r yani o bayram süresini doğum snrasına atma gibi bsy olabilir mi

Ya kuzum nolcak boyle 2 saat hareket etmese deliriyorum

Tamm canim yoklamaya katilcam.
Bende boga burcuyum oglum 16 aralik dogumlu o ne burcu onuda bilmiyorum ama o da sakindir yavrum hic uzmez annesini.
Inatlasirkende pek sevimli oluyorlar isirasim geliyo bazen.

Cnm 10 eylülde 32+0 oluyor ya yani bayram da olsa isterler mi çalışır raporu goturmzsem direk izne ayrılmis gibj mi olu r yani o bayram süresini doğum snrasına atma gibi bsy olabilir mi
Evet bende onu demek istedim 10 eylülde çalışabilir alırsın bir hafta en azından aktarmış olursun bence öyle ama raporu götürmen sıkıntı olmaz mı cumartesi oluyor çünkü sonrada resmi tatil bence onu ayrıntılı bir sor millieğitimden birine

Evet cnm önce bi mudure sorayım bakalım ne dicek onlar da pek bilmiyor yaniltabiliyorlar.milli eğitime sormak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…