bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Iyi olsunlar hepsi kuzum nolur yaa artik kotu haber duymayalim yavrularimizla ilgili
Cnm bnmki de sanki daha az hareket ediyor artik.yani durunca tamamen duruyor.hareket edince uzun süre durmuyor. gundz az hareketli akşam daha çok hareket ediyor .şu anda hiç hareket yok mesela ama snra kndini hissettirdiği için rahatım şu anda.kndine eziyet etme illa ki hareket eder gün içinde

Bnmki açken hic kipirdamiyo bsyler yiyim hemen basliyor:)
İşte tam tersi zaten çok hareketli ama acıkınca deli gibi karnım yer değiştiriyor sanki hareketleriyle hatta az önce video çektim göbeğimi kıvrım kıvrım di şimdi biraz duruldu besin gittikçe yaramaz obur bişey olcak bu

Hfff peki kuzumm sakin olurum

Maşallah annesi :)bnm o göbeği hoplatma durumu sadece aksamlari oluyor gündüz hep uyuyor bnm oglus hrhlde gece kıpır kipir:)

Kızlar size bir tavsiyem var geçenlerde tekzenden aldım içinde bir aparat var içine limon nane koyuyorum su doldurup bekletip içiyorum müthiş tetoks oluyor rahatlıyor midem başka meyvelerde koyabilirsiniz doğumdan sonrada bol bol su içeceğimiz için sürekli suluk alıyorum

Aaa ne güzel aynı branştanız :)) bi de geçen dönem arkadaşlar biliyodu ama çocuklar bilmiyodu benim hamileliği.. Üfff şimdi işin yoksa en az 1hafta onların bakışmalarıyla sorularıyla uğraş :/

Günaydın kızlar...
Nilke nin iyi haberlerini okudum...
insallah daha da iyi olup evine geçer dualarimiz onunla..
kuzum dikkat et kendine seninde sesin çıkmadı dün hiç merak ettik.. arada bi ses ver
Kizlar bebegim cok asagida ve az hareket ediyo cok korkuyorum sizce normalmidir lurfen bana bisey soyleyin
dün biraz stres oldun üzüldüm ondan olmuştur annesi.. bende birazcık sinirlensem çocuk sanki uykuya daliyo hiç kiprasmiyo bende tedirgin oluyorum..
Bugün kendini biraz sakin tut hareketlenir tatlim

Bi de şunu fark ettim bn stresli stresli bekleyip oğlum oğlum diye bağrınca hiç kipirdamiyo.ne zaman bırakıp bsylerle ugrasSam o zmn basliyo.kafanı dagit yani canm adayla Evcilik oyna:)
Sagolun kizlar icim rahatladi birazcik daha iyiyim simdi

Günaydın arkadaşlar erken doğum tehdidi olan arkadaşlar inşallah sağ Selamet zamanında kucaklari na alırlar. Hepimiz inşallah. Biz iyiyiz şükür. Çok fazla akıntı oluyo fitil toz ilaç vs içtim ama nafile inşallah bişey olmaz .bende yavaş yavaş hastane cantami falan hazırlamak için pijama falan alıyorum bazen sancilarim oluyor korkuyorum.ilk hamileliğim de 5 gün kaldım hastahaneye bi pijama bi gecelik vs yetmemiş ti.bu sefer daha tedarik li olmak lazım. Ama inşallah 1 günde sağ Selamet bebebigimizle eve döneriz ve fazlaca gerek kalmaz.

Aaa ne güzel aynı branştanız :)) bi de geçen dönem arkadaşlar biliyodu ama çocuklar bilmiyodu benim hamileliği.. Üfff şimdi işin yoksa en az 1hafta onların bakışmalarıyla sorularıyla uğraş :/
Aynen askerlik arkadsiymsiz gini her şeyi soruyolar keratalar bnm bi de kız meslek ya hepsi kız eğlenceli oluyordu özlemişim biraz okulu ama sadece öğrencileri.idareyi bitmeyen dedikodu ve entrika lari degil

Aaaa bnm daha can açıtacak seviyeye gelmedi durduğu yerle alakali hrhlde sadece bir kere hafif bi sizi oldu o kdr.
Evet herkeste olmuyormuş bu ama benim oğlan biraz haşin yaptığı hafif tekme değil inan bazen çok rahatsız ediyor ayağa kalkıyorum yürüyorum Dursun diye gece uykumdan uyandırıyor resmen özellikle sandalye de oturdum mu çok canın acıyor tekmelerinden

Aynen askerlik arkadsiymsiz gini her şeyi soruyolar keratalar bnm bi de kız meslek ya hepsi kız eğlenceli oluyordu özlemişim biraz okulu ama sadece öğrencileri.idareyi bitmeyen dedikodu ve entrika lari degil
Aynen öğretmenlerin o riyakar bakışlarını ay yok okulönceciye tek çocuk yeter ben asla düşünmüyorum sözlerini duymak istemiyorum idare değişti birde bizim merak ediyorum neler olacak diye ama hiç okulu görmek önünden geçmek istemiyorum geçen yık çok olaylı geçti çünkü uzak kalmaya ihtiyacım var

evett ya bende sırf çocukların bakışlarına maruz kalmamak için bide ben çok zayıftım hamile olduğum için sadece göbek var acaip dikkat çekiyor:)Hayırlısı p.tesi dr ile konuşacağım

Aaaaa daha bu sabah eşim aynısını söyledi bana anası kılıklı dedi ben de sabah gözümü açar açmaz kahvaltı etmek isterim de :)) benim balık sabahları hopluyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…