bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynen askerlik arkadsiymsiz gini her şeyi soruyolar keratalar bnm bi de kız meslek ya hepsi kız eğlenceli oluyordu özlemişim biraz okulu ama sadece öğrencileri.idareyi bitmeyen dedikodu ve entrika lari degil
Ay sorma canım ne kadar mesafe koysan da çocuklarda artık o büyüklerle mesafeyi ayarlayabilme yeteneği yok ne yazık ki

Aaa onlara neymiş ayol aile planlamasına da karışıyolar yolarım onları :)))

Oyy bacim biraz büyüyünce yandin sen o zmn nyse tek acıtsinlar napalım sağlıklı olsinlar da

Bzm de idare degsti biraz daha iyi olacak gini ortam ama aynen kaç senedir yaşadıklarım biriktigi için bn de önünden geçmek istemiyrm

Sağol canım amin. Benim kesin teşhis doğumdan sonra konacak canım, ona göre ömür boyu kan sulandırıcı ve kalp ilacını kullanabilirsin dedi doktor hayırlısı bakalı. Doktorum şu an için doğum şeklini konuşmuyor benimle, son haftalar bakarız dedi ama ben bir sonraki kontrolde sıkıştırıcam tekrar çünkü çok demoralize oldum

Valla seni de merak ettiydim cnm neyseki iyisin

Rose daisy Sağol canım. İnsan her halinde annesini düşünmekten kendini alamıyor di mi? Gerçekten de çok şükür iyiki varlar
Evet öyle canım Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin kaç yaşına gelirsek gelelim onlara muhtacız onların gözünde hep Bebek gibiyiz

kuzum çok geçmiş olsun kalp rahatsızlığı mı çıktı sende?? inşallah sadece hamilelik dönemine özgü bişeydir de geçer daha sonra :/ allah şifa versin tatlım..

Benimde her yerim yaniyo ayakalrimdan alev fiskiriyor sanki ama ben cok uyuyorum dayanamiyorum uykuya.
Cam bi tane acik gece odamizda sabah bi tane daha aciyorum ama adam kiziyor kapatiyor hemen.zaten uzun kollu pijamayla yatmaya basladi geceleri serin ve cam acik yatiyoruz diye 2.bi cama izin vermiyor.
Buzdolabinin icinde ytmak istiyorum.

kuzum çok geçmiş olsun kalp rahatsızlığı mı çıktı sende?? inşallah sadece hamilelik dönemine özgü bişeydir de geçer daha sonra :/ allah şifa versin tatlım..
Canım çarpıntılarda bahsediyordum ya ara ara, doktorum dudaklarımda da hafif morluk farketti ve kardiyolojiye gitmemi istedi. Kalp kapağımda çökme varmış canım, kalp çökmeden dolayı sızıntı yapıyor ve bu da çarpıntı, halsizlik, tansiyon ve nabız bozukluğu ve en istenmeyen durum olarak da pıhtı atmaya sebep oluyormuş inşallah geçer canım doğumdan sonra hayırlısı

Canim gecmis olsun.insallah gecer bu durum.
Benimde kalp kapakcigimda bi sorun var ama seninki kadar onemli degildi.
Allah sifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…