bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
anladım kuzucum dua ediyoruz senin için inşallah geçici bi durum olucak.. rabbim şifa versin..

Sen ekim 4 bende bende 6 ekimde son kez okula gidicez.34+0 oluyor tam o zaman.1. Donem kapaniyor.2. donem bir hafta için daha fazla çalışmaya gerek yok.

Ay canim aynı vallahi ya havalar serinlesin istiyorum artık yazın hamilelik cok zormuş

Canım tekrar geçmiş olsun sana. Benimde bu hamileliğimde ventiküler taşikardi tanısı konuldu EKG çekildi ve holter sonucuna bakıldı. Belock 25mg verildi çarpıntı başlayınca içiyorum. Bana hamilelik bitince kalp doktoruna tekrar görün dediler ritim bozukluğu altında kalp hastalığı vardır dediler birde sezeryan ol dedi doktor normal yaparken taşikardiye girersen sende çocukta hayati tehlikeye girer dedi. Enfal97 nin dediği gibi. Mutlaka doktoruna sor.
Birde sen kalp kapağımda çöküklük olmuş demişsin hamileyken ne ile gördüler bunu. Bana hamileyken çok bişey yapamayız doğumdan sonra araştırın dediler.

Onlara ne canim.istersen 5 tane dogurursun.allah allahhh..o tek çocuk yeter diyenler.2 . yi yapsak.mi acaba diye düşünürken sen hepsini büyütüp rahatlamis olacaksin...benim de müdürün tam bir amlayissiz hoduk.kocamin ameliyati için 1 saat izin bile vermedi.herşeyi zora koşar.asla hiçbir yaptigini beğenmez.süratini goresim yok.yüzünü görmeden ekimin 6 sina kadar gidip gelicem insallah

Uykusuzluk bana sor her gece balkonda geçiyor çok daralıyorum nefes alamıyorum ağrılarım arttı. Allah yardımcımız olsun vücudumda ağrımadık yerim yok tüm kemiklerimin yerini hissediyorum.

Aynen canim.kesintisiz 1 saat uyuyorum sadece.tuvalete çok kalkiyorum.havalar biraz serinledi ama ben terliyorum hep.hele nefes darligi.basim geriye düşünce boguluyorum.2 yastikla yatiyorum.sabah 1 saat boynumu açmaya ugrasiyorum.gecen gece yine nefes darligimdan salonda oturarak uyumusum.boynum yan kaldi gun boyu

Aynen bizim cam açılıyordu önceden şimdi geceler soğuk diye beyfendi açtırmıyor bende balkonda oturuyorum. Cam açık yatınca daha çok hasta olcam diye beni düşündüğünü söylüyor ama ben ne çekiyorum allah biliyor

Ya sorma aslında bir tanesinin olmamış ikinci çocuğu her muhabbet açıldığında hiç istemedim istemiyorum diyor diğerleri de kanısı olunca en iyisini yapıyorsun bizde yapmıcaz diyorlar.. Ben iki düşük yaptım eğer ikinci hamileliğim sağlıklı olsaydı üçüncüyü yapardım bu sıralarda ama işte yıllar geçtikçede düşünüyor insan... Bizimki anaokulu olunca ortam farklı oluyor yemeklerde aynı masada oturuyoruz sürekli muhabbet sabah kahvaltısı birlikte yapılıyor o yüzden hiç göresin yok

Aynı dertlerle uğraşıyoruz yatak da yerimizi değiştirdik üşüyormuş camdan birde üzerine pike almaya başladı ben açıkta yatıyorum birde gece oramı buramı açıp serinlemeye çalışıyorum allahım kış gelsede rahat etsek demeye başladım inan.. Tek başıma balkonda oturuyorum geceleri beyfendi içerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…