bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynen arkadaşım aman sakın benim gibi normal doğum da ısrarcı olmayın ben bizzat yaşadım taşıkardi oldum ve bebeğin kalp atışları yavaşladı acil sezeryan alındı ve gece yarısı pazar hastanede kimse yok ameliyat ekibini topladılar yarım saat de onları bekledik allah korusun ilçede falan yaşasaydım çok kötü şeyler olabilirdi

hadiiiiii itiraf et benim doğum hikayemi bekliceksin dört gözle dimi
Beklemem mi topiğin en harika hikayesi senin olacak kuzum

Aramızda en kolay normal doğum urashaa olabilir çünkü güzel spor yapıyor. Ağustos annelerinde sporcu bi anne hiç dikişsiz 1 saat içinde pırtlatmış kasılmaları hissettim büyük tuvaletim gibi ıkındım hiç kesim yok bukadar kolay olduğunu düşünmemiştim doktorum bile hayret etti demiş hikayesinde ilk doğum yapanlardan dı.

hadiiiiii itiraf et benim doğum hikayemi bekliceksin dört gözle dimi
Ya çok üzgünüm ama biz biraz şansızsız çünkü doğum yapanlar bebişlerin telaşına düşüyor sona kalanlar biraz yalnız kalıyor bu durum da ben ilk bebeğimi devayım 26 sında doğum yaptım tipik baya boşalmıştı herkesler bebişleriyle ilgileniyordu tabi sonra yeniden topik baya canlandı.. İşte bu işler belli de olmuyor ki bir bakıyorsun üç hafta önce gelmiş minnak

aaayyyyy inşallah inşallah yürüyüş de sayılıyo dimi şu an spor olarak urashaa allahım hemen başlamalıyım

Merak etmeyiiiin ben gece emzirirken sizide takip ederim.

hakkaten hiç belli olmaz aslında.. bana hemşire bi arkadaşım 3kasım 23kasım arası her an bekle demişti.. benim sata göre 13 kasım çünkü doğum tarihi

Söz ver söööz ver bizi yalnız koma bu yaban ellerde.. Birde şu var ben oğlumu 41. Haftada doğurdum su düşün artık bekle bekle bir hal oldum yaaaa
Bu sefer sezeryan olursan çok beklemesin sanırım. Dediğim gibi doğumdan sonra 1 hafta giremeyebilirim sonra gelirim inşallah. Sağlıkla bi doğuralımda allahın izniyle

Kötü düşünme canım Zamanonda doğar inşallah neden sezeryan cnm ikinci çocuktu dimi senin öyle hatırlıyorum
Yok cnm bnde hiç cocuk.2 kere miyom ameliyti oldum açık ameliyt karnmdan. bu 3.kesi olacak ama ilk cocuk.yine 3 tane mıyomum var bebekle büyüyor lar şu anda gozukmuyo lar neredeler kaç cm blmyrm.mecbur sezeryan olcam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…