bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sadece o mu bende şimdiden en çok senin doğumu merak ediyorum kendi doğumumu bu kadar düşünmüyorum yani o derece :)
Aynen valla bende bunun doğumunda hastanenin tüm çalışanlarına acıyorum şimdiden açılın because of you geliyorrrrrrr

Cümbüş var hastanede başka simile olsa koycaktım yukardakileri hepsi bi arada olacak gibi.

Sadece o mu bende şimdiden en çok senin doğumu merak ediyorum kendi doğumumu bu kadar düşünmüyorum yani o derece :)
doğum öncesi dans edip o videoyu buraya yüklicem dansımı da size ithaf edicem canlarım yalnız ben şu an antepteyim malum bölgeye bağlı dans biraz değişik olabilir şimdiden söyliyeyim

beni çözmüşsün canısı tepppriklerr valla ben bile kestiremiyorum ama öyle zor anlarda bi histerik oluyorum doğrudur ağlamanın ardından kahkahalarla gülme falan çok hanım hanımcık bi insan evladıyımdır ama ağdacıma çok canımı yaktğı bi gün küfür etmişliğim var benim doktoru ebeyi ebenin ebesini............

Sen çatı muayenesinde doktorun akrabalarını saymaya başlarsan karnı yarık kervanına katılırsın canım. Kasımın ilk haftası olur biter merak etme. Olduda bitti maşallah

Kizlar nasil sirtim agriyo sanki yel girmis gibi cigerlerimi usutmus gibi ilk defa basima geldii valla kiprasamiom yatamiyom felcli gibiyim

Selam arkadaşlar nasılsınız bakalım konuları hiç takip edemiyorum kilo durumları nasıl bu zamana kadar ben toplam 6 kilo aldım doktorum 11 kiloyla kapatalim diyor inşallah öylede olur daha önceki gebeliğim preeklamsiyle sonuçlandığı için 24 saatlik idrar testi yapılacak yarın başlıyorum pazartesi teslim edicem inşallah birşey çıkmaz hepiniz hoşçakalın

Slm canim bende 4 kilo aldim toplam bakalim kacla kapaticam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…