bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
benim rahim agzinda dikis oldugu halde normal dogumu dusunuyorum kizlar size koymaz pitir pitir normal dogurursunuz insallah. dikis alininca rahim agzinin yumusamayip acilmama ihtimalide var dikisi aldirip normal doguramama acisini goze alamayip sezeryane kayiyo benim dusuncelerde doktorum oncelik normal diyo bir de ben hic yuruyus falan yaoamadim hep evdeyim istirahat ediyorum cogunluk bakalim sonumuz ne olcak

Kızlar bi sorum olacak size. Özellikle ilk doğumu yapmış olanlar. Doğumdan sonra Lohusa kilodu kullanışlı mı? Ben ilk doğumda bir beden büyük normal kilot kullanmıştım ama Lohusa kilodu nasıl olur daha iyi derseniz alıyımmı napıyım?

Rahat ve iyi oluyo kuzum sezaryen dikisi icin ozellikle alirsan iyi olur 5 tane filan

Senin o agzın var yaa bal yisin bal:) inşallah hepimiz çook kolay dogurcas kuzum..

Canim kusura bakmayın telefon bozuldu giremedim anca yaptırdık. Sizleri de telaşa verdim.Sancı durumum düzeldi. Enfeksiyon kaynaklı olmuş.evde dinleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…