bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızım sen Antepte yaşamıyor musun bizi mi kandırıyorsun? :))
Dün akşam patlama oldu ve füze atıldı Antepte:/
Yok be canım sonradan öğrendim ne yazık ki.. Gece bel kalça ağrısıyla uyandım içimdeki solucan da vızır vızır gezip güm güm tekmeleyince bi yandan ağrı bi yandan mutluluk uykum kaçtı.. İlk buraya baktım Antep falan yazınca gazeteyi açtım hemen okudum zaten :/ allah hepinizin yardımcısı olsun.. Hiç bi yer yaşanacak gibi diil artık.. İçim sıkılıyo zaten benim de

Kızlar hastanede bizde kızıma emzik verdik wee baby nin yeni doğan damaklı olandan ölürdü çocuk almadı evdede denedik olmadı. Hiç kullanmadık zorluğunuda çekmedim. Yine bakıcam sütüm gelmezse bebiş durmaz çok ağlarsa denerim ama herşey yolunda olursa emzik vermicem hiç.
Arkadaşımın kızı 3.5 yaşında halaaa emzik emiyor bırakmıyor annesi saklasa evi yıkıyor emzik emzik diye.

Geçmiş olsun canım. Bebişin hareket etmesi iyide gece uyku zamanı uyusalar bari. Bazen doğuncada böyle gece mi uyanık olcak diyorum bende:))
güzel ülkemizden ellerini bi çekseler artık rabbim kahretsin onları:/

Hayırdır canım niye pislik?

ölenlerden dolayı tatlım. Saatler geçtikçe artıyor sayıları. Düğün gibi bir olyın cenazeye dönüşmesi fikri. Çokuk cocuk günahsız bir sürü insanın halay cekerken oynarken parçalanarak ölmesi fikri dünden beri gelemiyorum kendime..

Bende kanepenin üstünde elimde yelpaze sıcaktan bunaldım. Haberlere bakarken iyice daralıyorum yelpazeden medet umuyorum.psikolojide vücutta derin acı içinde:/

selam kızlar ben grip oldum (( grip icin kullablcegmz bi ilaç varmi ? aksi gbi yıllık izne cktm yazliktaym hastane baya uzak ama 3.gun duzelemedm bas agrisi burun akıntisi gecmek blmio

selam kızlar ben grip oldum (( grip icin kullablcegmz bi ilaç varmi ? aksi gbi yıllık izne cktm yazliktaym hastane baya uzak ama 3.gun duzelemedm bas agrisi burun akıntisi gecmek blmio
Geçmiş olsun canım tavuk suyuna bol limonlu şehriye çorbası önerebilirim

Beybişkom 3 trimester yogası yapıyorum birde yürüyorum günde 5 km falan. Youtube den 3 trimester yogası yaz balım bir cok link var.

Bugün yürüyüşü biraz abartmışım
4 5 km ben de yuruyorum canim su 3.trimestere bakiim ben de artik bos zamanlarim sporla dolacak ama napalim cok kilo almaya musait yapim

BegumBB My pure love My moonlight Tugra034 gonulll amaralli Ikra meyra ahmoz alp_se Enfal97 because of you @papatya005 urashaa A Antihindistancevizi ve tabi ki @Ada ve deniz

Canım arkadaşlarım her birinize tek tek teşekkür ederim ilginiz, sevginiz, dualarınız için. Aynı şekilde kalbi, duaları bizimle olan tüm güzel arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum.
Kimsenin canını sıkmak istemediğim için fazla detay yazmayacağım. Oldukça büyük bir risk içindeyiz. Geçirdiğimiz her güne şükrediyoruz. İlk hedefimiz 28. hafta, sonra 30. Sanırım en iyi ihtimalle 32'ye kadar güzel kızımı karnımda taşıyabileceğim. Öyle kritik zamanlardayım ki pek çok kişi 32'den korkarken, benim hayalim, mıcizem olacak.
Hastanede yatıyorum. Sorun benim rahmimin çok güçsüz olması ve serklaja rağmen açılma tehdidinin olması. Serviks boyu çok kısa ve U şeklinde (bu en tehlikelisi) hunileşme var. Dualarınızı bizden esirgemeyin. Siz de her zaman benim dualarımdasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…