bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Canimm hersey cok guzel olacak korkularin yerini mutluluk alacak minnosumuz acele etmicek ve olabildigince gel gelecek annesinin kucagina tum dualarim ve kalbim seninlee

Normal doğum yaptim canim.o kadar rahat oluyorsunuz ki doğumdan sonra normal hayatin da ne giyiyorsan direkt ona donebiliyorsun.çek pijamayi yat.misss

Nilkee çok geçmiş olsun, inanıyorum ki kızın en az 32'ye kadar dayanacak.
Hem hastanedeymişsin şu anda en kritik akciğerler, onun da daha erken olgunlaşması için gerekli ilaçlar yapılmıştır zaten, kontrol altındasın, hiç korkma.
Bir arkadaşım 32 haftalık ama 29 haftayla uyumlu doğum yapmış, küvözde bile kalmamış bebeği, şimdi Kocaman oldu bile.

Rabbim.ya
Rabbim yardimcin olsun.o hic belli olmaz.32 hafta dersin belki de daha fazla durur bebisin.rabbim darlik göstermesin.saglikla kucagina almayi nasip etsin

Canimmmm en buyuk duam kizinla saglikli bir sekilde kucaklasabilmen. Rabbim bizlere hayatin e n buyuk mucizelerini verdi insallah da saglikli bir sekilde tamamlayacagiz. Sen moralini yuksek tut bitanem hersey guzel olucak.

Canim benim ciger gelistirici igne yapildi diye biliyorum sana o yuzden hic korkma canim.Allah in izniyle sagsalim kucagina alirsin insallah.kendini uzme inanki o ignenin cok buyuk bir faydasi var bebege.kendi cocuklarimdan da biliyorum.suan sanci durumun nasil varmi sancilarin.
Allah yardimciniz olsun canim.

Aminnn, inşallah, çok sağol bitanem. Kızımın acelesi yok da, annesi beceremiyor taşımayı...
Sen nasil guclu ve yeterli bi anne oldugunun farkinda degilsin canim benim kendini suclayacagin bir konu degil bu vucut yapisi, fizyoloji ve sen buna ragmen bebisini bu haftalara tasidin canimin ici sen cok ozel bi annesin

Canım benim çok teşekkür ederim güzel dileğin, desteğin ve umut verici örneğin için. Maşallah o bebişe de. İnşallah hepimiz, sağlıkla ve vaktiyle kavuşuruz tatlı yavrularımıza.

Ben sansliydim gorumcemin elektrikli pompasi vardi.ki oğlum emmesi.9 ay sagarak verdim sutumu.etrafimda olmasa ben de ilk etapta almazdim.bi bak tatmin.emerse ne ala.emmezse o zaman düşünürsün.sonuçta her yerde satiliyor

Canım Allahın izniyle kızında sende hastaneden birlikte sağlıkla çıkacaksınız. İnşallah aceleci prenses en az 32 ye kadar bekleyecek. Benim gorumcem 32 haftasında doğurmuştu Bebişi bi kaç gün tedbir amaçlı kuvezde tuttular sonra hemen çıktı annesinin koynunda büyüdü kocaman oldu. Sende prenses hanim da iyi olacaksınız inşallah

Olur da pompa almak gerekirse kesinlikle katili yorum canim.medelaaa1 numaraa

Benim eşim bebekken bırakmamış emziği üst dişleri v şeklinde canım ben o yüzden vermek istemiyorum kimisi emziksiz durmaz diyo kimisi hiç gerek yok ben hiç vermedim diyo
Oğlum tutmadi emziği ilk zamaar.bir sürü çeşit aldim ama nafile.sonra 9 aylikken eski emzikleri bulmuş birgün.agzindan alamadim.20 ayliga kadar sadece uykuya geçişte kullandı.emmek bebeklerde hem en güçlü refleks hem de en güven veren duygu.sakinlesmeleri ve rahatlamalari için tutabilirler.yeter ki anormal boyutta olmasin..

Rabbim.ya

Rabbim yardimcin olsun.o hic belli olmaz.32 hafta dersin belki de daha fazla durur bebisin.rabbim darlik göstermesin.saglikla kucagina almayi nasip etsin

Amin, hiç birimize göstermesin Rabbim. Çok sağol canım. Her günü korkuyla ve riskle geçirince, haftalar gözüme aylar gibi uzun geliyor.

Sen nasil guclu ve yeterli bi anne oldugunun farkinda degilsin canim benim kendini suclayacagin bir konu degil bu vucut yapisi, fizyoloji ve sen buna ragmen bebisini bu haftalara tasidin canimin ici sen cok ozel bi annesin

Sen de bitanecik, melek kalpli, çok cici bir anne ve arkadaşsın. Çok teşekkür ederim

Aminnn, inşallah, çok sağol bitanem. Kızımın acelesi yok da, annesi beceremiyor taşımayı...

bende serklajliyim cok iyi anliyorum seni bizimde ilk hedef 28 di cok sukur biz gorduk insallah sizde goreceksiniz. 32 haftadan bile daha fazla kalir insallah canim dualarim seninle ve bebeginle

Amin, hiç birimize göstermesin Rabbim. Çok sağol canım. Her günü korkuyla ve riskle geçirince, haftalar gözüme aylar gibi uzun geliyor.
Hiçbir zaman su zaman bu zaman gibi bir psikolojik sartlanmaya gitme.unutma psikolojik rahat dizlik latin altında yatan en büyük sebep sartlanmalardir.doktor demiştir der.allah bilir.rabbim hayirli zamanda kavuştur evladima de.eksik duadan çok korkarim.çünkü hemen basina geliyor insanin.sanki allah isimi bana birak sen diyor bir nevi.rabbim evladini en hayirli zamanda kucagina versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…