- 14 Mayıs 2016
- 946
- 2.590
- 28
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #41.521
Canım Allahın izniyle kızında sende hastaneden birlikte sağlıkla çıkacaksınız. İnşallah aceleci prenses en az 32 ye kadar bekleyecek. Benim gorumcem 32 haftasında doğurmuştu Bebişi bi kaç gün tedbir amaçlı kuvezde tuttular sonra hemen çıktı annesinin koynunda büyüdü kocaman oldu. Sende prenses hanim da iyi olacaksınız inşallah
bende serklajliyim cok iyi anliyorum seni bizimde ilk hedef 28 di cok sukur biz gorduk insallah sizde goreceksiniz. 32 haftadan bile daha fazla kalir insallah canim dualarim seninle ve bebeginle
Canım benim dilerim bu süreci en iyi şekilde atlatirsıniz sende bebişinde.
@BegumBBMy pure love @Aydede88 Tugra034 @gonulll amaralli Ikra meyra @ahmoz alp_se @Enfal97 @because of you @papatya005 @urashaa @Antihindistancevizi ve tabi ki @Ada ve deniz
Canım arkadaşlarım her birinize tek tek teşekkür ederim ilginiz, sevginiz, dualarınız için. Aynı şekilde kalbi, duaları bizimle olan tüm güzel arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum.
Kimsenin canını sıkmak istemediğim için fazla detay yazmayacağım. Oldukça büyük bir risk içindeyiz. Geçirdiğimiz her güne şükrediyoruz. İlk hedefimiz 28. hafta, sonra 30. Sanırım en iyi ihtimalle 32'ye kadar güzel kızımı karnımda taşıyabileceğim. Öyle kritik zamanlardayım ki pek çok kişi 32'den korkarken, benim hayalim, mıcizem olacak.
Hastanede yatıyorum. Sorun benim rahmimin çok güçsüz olması ve serklaja rağmen açılma tehdidinin olması. Serviks boyu çok kısa ve U şeklinde (bu en tehlikelisi) hunileşme var. Dualarınızı bizden esirgemeyin. Siz de her zaman benim dualarımdasınız.
Nilke cim rabbim yardimcin olsun canim insallah 32 degil 37leri gorursunn yaramaz kizimiz bekliycek ins pozitif dusun canim dualarimiz seninle bn inaniyorum saglikli bi sekilde daha gzl cokk haftalar gecircez
Canım benim dilerim bu süreci en iyi şekilde atlatirsıniz sende bebişinde.
hic moralini bozma benm arkadaşım aynı şekilde serklaj olmamasina rağmen 26 haftada erken doğum teşhisiyle hastaneye yatti.. 1 hafta orda kaldı. ilaçlar serum lar derken eve çıktı 34 üncü haftaya kadar evde dinlendi.. ve sağlıklı doğum yaptı üstelik onun ikizleri oldu. hic üzülme sıkılma Allahın izniyle hersey çok güzel olacak canım benim. dualarimiz sizinle
Canımmmm Allah razı olsun. Vallahi de billahi de kızım uslu da, annesinin rahmi bebeğime rahat vermiyor. Yaramaz, aceleci olan benim rahmim, şeyy pardon çok tatlı, uslu, misafirsever, sabırlı ve anaç rahmim demek istedim
canım benim dualarımız seninle.Sen güçlü ol inan ki prensesimizde telaş yapmasın annesi.Rabbim 32. 33...haftaları görmeyi nasip etsin inşallah güzel ve sabırlı anne...
@BegumBBMy pure love @Aydede88 Tugra034 @gonulll amaralli Ikra meyra @ahmoz alp_se @Enfal97 @because of you @papatya005 @urashaa @Antihindistancevizi ve tabi ki @Ada ve deniz
Canım arkadaşlarım her birinize tek tek teşekkür ederim ilginiz, sevginiz, dualarınız için. Aynı şekilde kalbi, duaları bizimle olan tüm güzel arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum.
Kimsenin canını sıkmak istemediğim için fazla detay yazmayacağım. Oldukça büyük bir risk içindeyiz. Geçirdiğimiz her güne şükrediyoruz. İlk hedefimiz 28. hafta, sonra 30. Sanırım en iyi ihtimalle 32'ye kadar güzel kızımı karnımda taşıyabileceğim. Öyle kritik zamanlardayım ki pek çok kişi 32'den korkarken, benim hayalim, mıcizem olacak.
Hastanede yatıyorum. Sorun benim rahmimin çok güçsüz olması ve serklaja rağmen açılma tehdidinin olması. Serviks boyu çok kısa ve U şeklinde (bu en tehlikelisi) hunileşme var. Dualarınızı bizden esirgemeyin. Siz de her zaman benim dualarımdasınız.
sen yeterki içini ferah tut.. moralini yüksek tut.. elinden gelenin en iyisini yapıyosun ve yapicaksin... hic kötü düşünme... prensesin kucağına sağlıkla geldiğinde bugünlere hatirlaticam sanaAyyy bitanem, ne kadar umut verici bir örnek, Allah razı olsun hem duaların hem de verdiğin moral ve güç için. Eşime de hemen anlatıcam ki ona da umut olsun, içi rahatlasın.
Korkma cnm rabbim isterse hicbiseycik olmaz icini ferah Allahim sifa versin
Canim benim hamileligim zor geciyor arada girip acil olanlara cvp yaziyorum kasilmalarim var sagli sollu tepecikler oluyor nefesim kesiliyor derin nefes aliyorum alabildigimce 5 dkk yuruyemiyirum catimda agirlik oluyor penguen gibi yuruyorum sizlerin uzerinde gozlerim rabbim hepimizin kucagina nasip etsin bebeklerimiziIkra meyra canim sen nasilsin.biz tek bebisle bu kadar zorlanirken senin nasil gidiyor hamileligin.eskisi gibi muhabbetlere de katilmiyorsun.
Ciger gelistirici igne atilacakmi sana.
Sana katılıyorum Can'ım üstelik ilk doğumu çok kötü geçmiş biri olarak :))) bir an önce kasım gelsin Bebek sağ Sağlim doğsun gene aynı ızdırapları çekmeye razıyımKizlar okuyorum 2-3 gündür doğumdan doğum korkusundan bahsediyorsunuz hep. Bende inanılmaz bir rahatlık var hiç korkmuyorum hatta bir an evvel o gün gelsin o duyguyu tadayim istiyorum. Sonuç olarak korksakta herkes nasıl doguruyorsa bizde öyle doguracagizbir de her şey gibi o da bir gün de olup bitecek gözünüzde büyütmeyin bence sonucunu düşünün rahatlayin
Emzik anneyi rahatlatan bir araç diye düşünüyorum ama uzun süreli kullanımda dış yapısını bozuyormuş diyorlar ama ben oğlum a zorla vermeye çalıştım almadı 3 aylıkken tamamen attı emziği ..haaaaa diyeceksin ki dişleri çok mu düzgün düzgün ama hepsi çürüdü birçoğunu çektirdin daha 3 yaşındayken bir çoğunda dolgusu var..şuan 4.5 yaşında ve dişi sallanıyor erken dökecek var olan azıcık dişiinideKızlar emzik hakkında ne düşünüyorsunuz. Emzige alistirmali miyiz bebisleri?
Birde süt pompası muhakkak alınması gerekenler arasında mi? Bebek emdiği sürece pompaya ihtiyaç var mi? Sanki bebek doğduktan sonra duruma göre alınması daha mantıklı gibi geliyor bana.
Sizler ne düşünüyorsunuz
Allah yardımcin olsun canım. İnsallah 2
canım benim dualarımız seninle.Sen güçlü ol inan ki prensesimizde telaş yapmasın annesi.Rabbim 32. 33...haftaları görmeyi nasip etsin inşallah güzel ve sabırlı anne...
sen yeterki içini ferah tut.. moralini yüksek tut.. elinden gelenin en iyisini yapıyosun ve yapicaksin... hic kötü düşünme... prensesin kucağına sağlıkla geldiğinde bugünlere hatirlaticam sana
Nilke cim daha da iyi olacaksınız. Bizim de erken doğum riskimiz olduğu için o kadar çok prematüre doğum yazıları okudum ki senin farkedilip ne güzel erken tedbir alınmış ciğer geliştirici iğnelerin de yapılmış bu en güzeli.. Ayrıca kendi ablamdan biliyorum o da 6. Ay da yatmıştı 2-3 hafta kaldık serum tedavileri falan derken 8 buçuk aylıkken doğdu yeğenim.. Kimine göre bu süreç zor geçse de inşallah sonunda biz de yavrularımızı sağlıkla alacağız kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?