bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Korkma cnm rabbim isterse hicbiseycik olmaz icini ferah Allahim sifa versin

Amin kuzum, çok sağol. Zaten Allaha sığınmak güç veriyor, en büyük umudumuz Rabbimiz. Bence bir insanın sahip olduğu en büyük lütuf Allah inancı. Yoksa nasıl umut edebilir, ayakta kalırdık?

Amin kuzum hep birlikte inşallah. Allahım senin de yardımcın olsun, sağlıkla, mutlulukla, 34'ten sonra kavuş inşallah yavrularına. Bol su içmek çok önemliymiş. Benim günde en az 3,5 lt içmem gerekiyor. Sen de bollll bol iç kuzum

Cnm bugün e bebeğe gittim senin için resim çektim.bu model en uygunms Die okudum.

Eklentiler

• IMAG0412.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 97

Kuzum biz de valla en azından 28. haftaya kadar hastanede kalalım istiyoruz. Bu kadar endişeli olmamın sebebi doktorların geçirdiğimiz bir günü bile altın değerinde saymaları, biz de korkuyoruz tabi. Ama yine de umutlular. Şu 28 bi sağlıkla gelip geçse de inşallah, 30'u, 32'yi, 34'ü beklesek

Kızlar kendimi bugün şanslı hissettim :) e bebekte 10 lu hastane çıkışını 27 liraya gördüm.alt zıbın eksik oldgu için fiyatı düşükmüş.çok da beğendgm bi modeldi.Zaten bi tane daha penye battaniye almak istiodm.battaniye fiyatına takım aldım gibi oldu :) altına düz bi zıbın ekledim.34 liraya geldi bana çok iyi değil mi.Bi de çıkmadan tulum indirime girdi 26 dan 13 e düştü.O da çok begendgm modeldi onu da dayanamadm aldım.düşünenlern aklında olsun.int.te de indirimde aynıları

Eklentiler

• IMAG0415.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 87
  • IMAG0408.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 98
Insallahhhhh.

Canım benim amiin, Allah razı olsun. Arkadaşına da büyük geçmiş olsun, çok şükür bebeği kavuşmuş sağlığa. Allah hepimizin yardımcısı olsun, sağlıkla, mutlulukla, vakitlice kavuşalım yavrularımıza. Hepsinin ömrü uzun, sağlıklı, mutlu olsun inşallah

Kuzummm, çok sağol Allah razı olsun. Rabbim inşallah güzel yazgılar yazmıştır hem bebeklerimiz, hem de bizim hakkımızda. Evet Allah doktorlarımdan da razı olsun, hepsi çok iyi ilgileniyor. Rabbim herkese iyi doktorlar, iyi hastaneler nasip etsin. Eşimle de bunu konuşuyoruz ara ara. Allah imkanı olmayanlara da yardım etsin diye dua ediyoruz.

Kızlar kendimi sudan cıkmış balık gıbı hissediyorum o kdr tecrubesız ve saskınımkki yavruma neler almalıyım nasıl almalıyım hep endısedeyım kararsız olusumda buna bır engel zaten...! Onun için en iyisini saglıklısını istiyorum bu yuzden de birkac parca giyim dısında bısey imiz yok henuz ..

Canim hic korkma hersey guzel olacak oyle dusun bugun bir teyze ile konustum sokakta esimi bekliyordum.. 32. Haftasinda dogurmus ve saglikli bir cocugu olmus simdide hukuk okuyormus... Olumsuz dusunme canim zaman ve kosullar da gelisti hep sen dokotorlarini dinle gerekli mudehaleleri yapacaklardir. Dualarimiz senle ve bebisinle

amin insallah kuzumun kuzuda 26+ haftaya geldi sukur canim 1+ hafta var 28 olmana sonra derin nefes sonra diger haftalar ardi ardina gelicek insallahhhhhh.... ecmain

Nilke cm çok geçmiş olsun.Rabbim bu yasadgn duyguları tekrar yaşamadan.en güzel zamanda 36 38 .haftalarda bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallah.
Şuan Tek ihtiyacn moral cnm.insallah çok düşünmemeye çalış.korkuları çıkar aklından bence.güven duy Hem kendine hem bebeğine Hem doktorlrna.senin Bunu başarablcgni dusunuyrm.Sen çok güçlü bi annesin.
Allah m kalbine ruhuna aklına ferahlık versin inşallah cnmcm

Canım benim eminim ki kızın senin kadar güçlü ve dayanıklı üzme kendini ciğer geliştirici iğne olmuşsundur mutlaka. İnşallah 32 yi bekler kızımız ama acele edersede sağlıkla güçlü olarak annesine kavuşacak. Bütün dualarımız seninle inşallah uslu uslu bekler prenses. Annesinin gözbebeği

Benim 108 e filan çıkıyor senin daha mı yüksek kardiyolojiden randevu aldım ama insan merak ediyor :/
Benim de o civarlar nabzım. Bir de küçük tansiyonum daha düşük çıkıyor. İnşallah randevun güzel geçer birşeyin çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…