- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #41.541
Allah yardımcınız olsun arkadaşım inşallah sağ salim kucagina alirsin bebisiniAyyy inşallah kuzum inşallahhh
Korkma cnm rabbim isterse hicbiseycik olmaz icini ferah Allahim sifa versin
sagol cnim Allah razi olsunGecmis olsun canim aynen tavuk suyuna corba kesinlikle icmen lazim onun haricinde gun icinde bol bol balli limonlu sicak su ve varsa ihlamur icip dinlen canim cabuk gecer ins
Canim benim hamileligim zor geciyor arada girip acil olanlara cvp yaziyorum kasilmalarim var sagli sollu tepecikler oluyor nefesim kesiliyor derin nefes aliyorum alabildigimce 5 dkk yuruyemiyirum catimda agirlik oluyor penguen gibi yuruyorum sizlerin uzerinde gozlerim rabbim hepimizin kucagina nasip etsin bebeklerimiziNilke de en azindan 34 gorcek inaniyorum ..... dua ile ecmain
Bende bunların aynilarini duydum herkes bir şey diyor. Annemde ben size verdim ne dış ne damak yapınız bozuldu ne konuşmanızı etkiledi her seyi o kadar ince eleyip sık dokuma kızım diyor. Hak vermiyor da değilim valla çok titizleniyoruz şimdiki anneler olarak
Canim 23 temmuzda 31+5 de ikiz dunyaya geldi kiz 1450 kilo oglu 2100 dogdu sisligi indi kiz 1300 oglu 1900 oldu ve oglu kuvezde 3 hafta kaldi kizi daha dun cikti 20 agostosda 3 gun sonra 1 ay olucakti ve senin tek gebelik ve senin kizcen 32 de 2.500 dogar ve kuveze girse bile 1 hafta kalir yada kalmaz sen rahat ol yeterki bebegin 30-32 haftayi gorse sukur ederiz artik cok imkanlar var rabbimin izni ile senin kizcen saglikla kucagina gelicek mutlu eviniz senlenecek sen rahat ol sadece dinlen bol bol gerekirse 20 gun hastanede kal kuzum rabbim sizi korusun... dua ile ecmain
Insallahhhhh.Kuzum biz de valla en azından 28. haftaya kadar hastanede kalalım istiyoruz. Bu kadar endişeli olmamın sebebi doktorların geçirdiğimiz bir günü bile altın değerinde saymaları, biz de korkuyoruz tabi. Ama yine de umutlular. Şu 28 bi sağlıkla gelip geçse de inşallah, 30'u, 32'yi, 34'ü beklesek
Allah yardımcin olsun canım. İnsallah 2
36 haftayı bile görürsün. Ayrıca kontrol altındasın Allah buyuktur. Bi arkadaşım yakında 26 haftalık doğurdu. Şimdi 3 kiloya çıkmış bile kuzusu. Sen rahat ol. Tıp çok iyi durumda bence. Stres yapıp kendini ve bebişini üzme. Dualarımız seninle ve ihtiyacı olan arkadaşlarımızla.
Nilke Can'ım Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah ..Ankara'dasın ve çok şanslısın yeni doğan yoğun bakım bakımları çok gelişmiş düşün ki geçenlerde biriyle karşılaştım 26 da doğmuş bir bebek 1.100 gram doğmuş şimdi 4 aylık dı hemde Balıkesir'de doğmasına rağmen çünkü buranın koşulları gerçekten iyi değil Ankara'nın en kötü hastaneleri burda iyi hastane diye geçiyor:)))) rabbm ömür verdiyse sağlıkla doğup büyütecekler inşallah ..
Allah yardımcınız olsun arkadaşım inşallah sağ salim kucagina alirsin bebisini
Gayet iyi gitmissin canim ben spor yapmasam kimbilir kac alicaktimBen de hamis spor hareketlerine bakayim evde yapabilecegim biseler var mi diye. 30 haftada 6-6.5 kg aldim son 2 ay cok onemli hareket katmam lazim olaya
Canim hic korkma
@BegumBB @My pure loveMy moonlight @Tugra034 @gonulll @amaralli Ikra meyra @ahmoz alp_se @Enfal97 @because of you @papatya005 @urashaa A Antihindistancevizi ve tabi ki @Ada ve deniz
Canım arkadaşlarım her birinize tek tek teşekkür ederim ilginiz, sevginiz, dualarınız için. Aynı şekilde kalbi, duaları bizimle olan tüm güzel arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum.
Kimsenin canını sıkmak istemediğim için fazla detay yazmayacağım. Oldukça büyük bir risk içindeyiz. Geçirdiğimiz her güne şükrediyoruz. İlk hedefimiz 28. hafta, sonra 30. Sanırım en iyi ihtimalle 32'ye kadar güzel kızımı karnımda taşıyabileceğim. Öyle kritik zamanlardayım ki pek çok kişi 32'den korkarken, benim hayalim, mıcizem olacak.
Hastanede yatıyorum. Sorun benim rahmimin çok güçsüz olması ve serklaja rağmen açılma tehdidinin olması. Serviks boyu çok kısa ve U şeklinde (bu en tehlikelisi) hunileşme var. Dualarınızı bizden esirgemeyin. Siz de her zaman benim dualarımdasınız.
amin insallah kuzumun kuzuda 26+ haftaya geldi sukur canim 1+ hafta var 28 olmana sonra derin nefes sonra diger haftalar ardi ardina gelicek insallahhhhhh.... ecmainKuzum biz de valla en azından 28. haftaya kadar hastanede kalalım istiyoruz. Bu kadar endişeli olmamın sebebi doktorların geçirdiğimiz bir günü bile altın değerinde saymaları, biz de korkuyoruz tabi. Ama yine de umutlular. Şu 28 bi sağlıkla gelip geçse de inşallah, 30'u, 32'yi, 34'ü beklesek
amin inşallah canım.Allah senden de razı olsunÇok sağol bitanem, amiiinn, Allah razı olsun. İnşallah hepimiz sağlıkla, mutlulukla, vakitlice kavuşuruz bebeklerimize.
Canım benim eminim ki kızın senin kadar güçlü ve dayanıklı üzme kendini ciğer geliştirici iğne olmuşsundur mutlaka. İnşallah 32 yi bekler kızımız ama acele edersede sağlıkla güçlü olarak annesine kavuşacak. Bütün dualarımız seninle inşallah uslu uslu bekler prenses. Annesinin gözbebeği
@BegumBB @My pure loveMy moonlight @Tugra034 @gonulll @amaralli Ikra meyra @ahmoz alp_se @Enfal97 @because of you @papatya005 @urashaa A Antihindistancevizi ve tabi ki @Ada ve deniz
Canım arkadaşlarım her birinize tek tek teşekkür ederim ilginiz, sevginiz, dualarınız için. Aynı şekilde kalbi, duaları bizimle olan tüm güzel arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum.
Kimsenin canını sıkmak istemediğim için fazla detay yazmayacağım. Oldukça büyük bir risk içindeyiz. Geçirdiğimiz her güne şükrediyoruz. İlk hedefimiz 28. hafta, sonra 30. Sanırım en iyi ihtimalle 32'ye kadar güzel kızımı karnımda taşıyabileceğim. Öyle kritik zamanlardayım ki pek çok kişi 32'den korkarken, benim hayalim, mıcizem olacak.
Hastanede yatıyorum. Sorun benim rahmimin çok güçsüz olması ve serklaja rağmen açılma tehdidinin olması. Serviks boyu çok kısa ve U şeklinde (bu en tehlikelisi) hunileşme var. Dualarınızı bizden esirgemeyin. Siz de her zaman benim dualarımdasınız.
Benim de o civarlar nabzım. Bir de küçük tansiyonum daha düşük çıkıyor. İnşallah randevun güzel geçer birşeyin çıkmaz.Benim 108 e filan çıkıyor senin daha mı yüksek kardiyolojiden randevu aldım ama insan merak ediyor :/
İnşallah teşekkür ederimBenim de o civarlar nabzım. Bir de küçük tansiyonum daha düşük çıkıyor. İnşallah randevun güzel geçer birşeyin çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?