bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Geçmiş olsun canım. Kesinlikle normal doğum yapma bence. Birde benim doktorum 9. Ay beloc kesmemiz gerekir suyunu azaltır dedi. İyi bi doktor araştır tatlım iyi birine git bence. Rabbim yardımcın olsun.
Bak bundan da haberim yoktu canım çok sağol söylediğin için. Önümüzdeki randevu da detaylıca konuşucam doktorumla ve sanırım doktorumu ve hastanemi de değiştiricem öyle hissediyorum

Canımmm çok geçmiş olsun. Rabbim kızını sağ salim kucağına almanı nasip etsin sana canım. Ben de kendi derdimdeyim yazamadım sana ve diğer arkadaşlarıma kusura bakmayın

Dualarımız seninle canım. Inşallah her şey yolunda gidecek. Bebişlerimizin sağlıkla zamanında gelmesi dileği ile

Kızlar saat öğlen 12:00 de başladığımız duvar kağıdı maceramız saat akşam 18:00 de feci yorgunlukla bitti. Eşimde bende pertiz. Ne kadar yorucuymuş ya. Ama çok içime sindi gerçekten ^.^

Eklentiler

• image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 98
  • image.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 100
  • image.webp
    27 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar saat öğlen 12:00 de başladığımız duvar kağıdı maceramız saat akşam 18:00 de feci yorgunlukla bitti. Eşimde bende pertiz. Ne kadar yorucuymuş ya. Ama çok içime sindi gerçekten ^.^

Cok guzel olmus elinize saglik canim. Eylul bebek mutlu mutlu buyusun bu guzel odada ins

Kızlar az evvel ölüyorum zannettim. Bir sancı cektim ki yok böyle bişey. Salatalık yiyodum uzandığım yerden film izlerken. Birden iki gögsümün arası alt kısım bir şişti bir sancı bir sancı. Dogrulamadım bile. Gaz sancısı değilse dogum sancısı herhalde dedim.
Zorla kalktım attım kendimi sokaga yürüyeyim insin gazsa diye. Çıkan bişey olmadı ama yerine yerleşti galiba biraz azaldı ne fena bişey bu ya..

Güzel arkadaşım çok sevindim iyi olmanıza senden haber almak bizi ancak Mutlu eder sakın morallerini bozuyorum diye düşünme bir daha biz burda iyi gün de birlikte sevinmek yaşanabilecek olumsuzluklarda dualarda buluşmak destek olmak için varız.. Ve ben inanıyorum sen 32. Haftayı göreceksin bir arkadaşım da senin gibi 27. Haftada hastanede yattı ciğer geliştiriciler yapıldı ve çok şükür 34. Haftada doğum gerçekleşti şimdi evlerindeler.. Sende öyle olacaksın az daha sabır ve bizleri merakta bırakma olur mu seni çok seviyoruz.. Aramıza dön o pozitifliğinle sana hep ihtiyacımız var..

Bak bundan da haberim yoktu canım çok sağol söylediğin için. Önümüzdeki randevu da detaylıca konuşucam doktorumla ve sanırım doktorumu ve hastanemi de değiştiricem öyle hissediyorum

Kızlar muhabbetin başını bilmiyrm ama bırakılması gereken nedir.normal doğumu riskli kılan @Aydede88

Muhtemeln migdeden kaynakli veya gaz sancisidir canim.dogum sancisi bel ve kasik bolgesinde olur.gecmis olsun canim.

İyi geceler hatunlar....

herkes iyidir umarim...

ellerinize sağlık tatlım çok güzel olmuş

Geçmiş olsun canım. Gaz sancısı yaşamışsın ama o da fenadır yaaa ben de iki gece önce oldu sabaha kadar kıvrandım

rabbim yar ve yardımcı olsun cnm inşallah evladını sağlıklı birşekilde kucağına alacaksın dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…