bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Çok çok sağol bitanem. Benim de tüm dileğim şu yirmili haftaları bitirebilmek. 30-32 olunca derinden bi ohhh diyicem inşallah.

Gunaydin beybiler
Uykumdan bi anda soguk soguk terleyerek uyandim boyle midem de bi garip dedim sekerim falan mi dustu azcik ekmekle recel yedim daha iyi gibiyim geri yattim. Bizim cocuk icerden "anneeeee reeeceeeel" diye bagirdi muhtemelen o bende soguk dus etkisi yaratti sanirim

Amiiinnn, Allah razı olsun canım benim, çok teşekkür ederim. Elimden geleni yapıyorum. O kadar haklısın ki psikoloji çok önemli. Hele benim gibi durum sınırdaysa. O yüzden tatlı uterusumla iyi geçinmeye, onu hep sakin tutmaya çalışıyorum. Gerçi gece kendisi coştu yine, şimdi yine serum takıldı. Rahatlıycak inşallah.

Çok sağol bitanem, amiiinn. Kızım çok uslu ve sabırlı maşallah teyzesi de, zıpçıktı olan annesinin uterusu, serviksi. Gece gece kızımı da uykusundan ettiler yine deli gibi kasılıp. Ama inşallah Allahın yardımı, dualarımızla birlikte sakinleşip, kızımı taşımaya devam edecekler inşallah. Pek severim ben onlarıııı

Canımmm çok geçmiş olsun. Rabbim kızını sağ salim kucağına almanı nasip etsin sana canım. Ben de kendi derdimdeyim yazamadım sana ve diğer arkadaşlarıma kusura bakmayın

Amiiinn bitanem çok teşekkür ederim. İnşallah Rabbim sana da şifalar verir, seni ve güzel yavrularını korur

günaydın güzel anneler. iyi haftalar dilerim. benim her yerim ağrıyor. sanırsın güreşte madalyayı rio da ben aldım artık gelsin şu izin dinlenmek istiyorum. ne giyeceğimi şaşırdım artık, her şey dar geliyor. şu izin bir gelsin evde çıplak dolaşacağım yeminlen ^.^

Günaydın tatlım :) Sorma ben de sabırsızlıkla bekliyorum izin günlerini... Eee ne yaptınız? Nasıldı hastane? Eğitimden memnun kaldı mı eşin?

Günaydın herkese dün yığın bir gündü yorgunluktan uyuyamadım belimin Ağrı'sından hala da devam ediyor hayırlısıyla geçsin inşaallah şu günler yoksa çok ağırlaştık herşey yoruyor şimdi de yataktan çıkamıyorum

Çok çok sağol bitanem. Benim de tüm dileğim şu yirmili haftaları bitirebilmek. 30-32 olunca derinden bi ohhh diyicem inşallah.
Günaydın canım, ayrıca da çok çok geçmiş olsun. Bir kaç gündür giremiyorum foruma o nedenle yeni okuyorum yazılanları. Kızlar dirençli olur annesi, Allah'ın izniyle atlayacaksınız bu zamanları. Bende de preeklampsiden dolayı erken doğum riski var, bu sebeple Dr.umla sürekli bu konu hakkında konuşuruz. Bana dediği şey şuydu Bebek 1 kg olduktan sonra korkma, Allah'ın izniyle tıp çok ilerledi artık, küvezde kalır bir süre, sonra da alır evine götürürsün demişti. Çok şükür canım siz en riskli haftaları atlatmışsınız. Bebeğinle birlikte geçirdiğin her gün çok değerli, seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki... Ben de hep diyorum Rabbimin izniyle şu 30lu haftaları görebilsek diye... İçini rahat tutmaya çalış, biliyorum zor ama moral çok önemli unutma... Rabbim yar ve yardımcımız olsun arkadaşım.

ruby87 canım çok güzel olmuş odanız güle güle sağlıklı günlerde kullansın prenses.Ya bu kıyafet isi de beni sıkıyor şimdiden okula topu topu 3 hafta gideceğim dr rapor vermezse.şimdiden alışveriş yapmam gerek hep küçüldü.Tatilde bi eşofman tişört isimi görüyordu. Kızlar bugün 2 de dr randevum var dua edin kızımın beynindeki sıvı miktarı normal çıksın.

Nilke canım çok şükür ki imkanlarınız var ve güvenli bi yerde kontrol altındasınız allahın izniyle ne zaman hayırlıysa o zaman kavuşucaksın bebeğine tabii ki gönlümüzden geçen en 32.haftayı görmen ama gerçekten biz bilemeyiz sizin için hangisi hayırlı.. hem arkadaşların da dediği gibi tıp gerçekten o kadar ilerledi ki çooookkk daha erken doğan bebekler bile sapasağlam çıkıyolar hastanelerden.. sen gönlünü ferah tut şu rahmine de laf edip durma kızz organlarımız hassastır hissederler bizi :)) bak ben memiklere o kadar laf ettim daha bi gr süt oluşumu yok canımın içlerinden onlar benim hayatımın anlamı biliyo musun memiklerim bi yana dünya bi yana

günaydın canım.. yorulmuşsunuzdur mutlaka ama değmiş çok tatlı olmuş minnağın odası elinize sağlık.. sağlıkla büyüdüğünü agucuklar yaptığını kahkahalar attığını gçrürsün inşallah o odada

kıyafet olayı ortak sıkıntımız sanırım.. ben hamileliğin başında aldığım hamile pantolonuyla galiba atlatıcam sonuna kadar diyodum ama geçen bi giydim tekrardan tam oluyo üstüme dr randevumu zaten biraz öne çekmek istiyorum o gün alışveriş de yapıcam galiba antebe gitmişken.. bebişin de inşallah sağlıklı çıkıcak annesi.. dualarımız sizinle.. haberlerini bekliyo olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…