bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aaaa tuttunuz mu? Diyordun ne zamandir harika olmus tatille bir valla hadi hayirli olsun

off cok acı dimi bende de husky vardı onu kaybettik kasımda. hala ev bomboş :/ sevemiyorum bile benzeyen bir köpüş görünce
acı olmaz olurmu
komalık oldum.. bidaha alamiyorum bile
geçen ay bi yawru aliyim dedim yaa yine kaybedersemm. ya bişey olursa diye felaket senaryoları kafamda....
ama ilerde sahiplencem tekrar evde bi can la büyüyen çocuklar çok şanslı çünkü...
benim ailem de çok sever kedi köpek tavsan evde eksik olmaz... seninkini sıkıştır şimdi benim yerime... çok tatlı minnak..

geldi geldi de geçiyo ama o çooook cesur görünen kocacığımı ikna edemiyorum bi türlü :/ gerçi adam da haklı habire beni tuvalete taşıyo sonra günlerce hayır bi de korktukça daha çok geliyo meret
o zaman sana izlemediysen güzel bir film tavsiyesinde bulunacağım orphan evdeki düşman ı izlemişmiydin? aşırı korku değil gerilim türü. çişe bile gitmezsin :)

evet biraz şiddetle seviyorum doğrudur yeğenlerimi hala mıncıklarım biri üniv 3.sınıf biri 8. sınıf ha bu arada küçük abimle eşimi de kafalarına vurarak seviyorum

yorulmamak için ikisini bir arada hırpalayıp aradan çıkarman iyi bir çözüm olmuş arada birbirlerini de tokatlasınlar bari şu hamişlik süreci geçene kadar en azından yorulma sen hiç

ya bu türk olanlarda beni kötü yapıyor. hani dinimizde olan şeyler olduğu için beni turstırıyor. izliyorum ama korka korka. sen izle bakalım tavsiye edersen bende izlerim eşimle.
ayyynı duyguları paylaşıyorum canısı.. şimdi mesela yabancı filmlerde böyle şeytan girdi içine olayı falan fıs anlıyo musun niye çünkü bizim inancımızda yok amaaa herkesin dandik bulduğu o yerli korku filmleri var yaaa işte tek kelimeyle 3.5 atıyorum onlarda.. en son ilk evlendiğim yıl sinemada izlemiştim birini deli kovalamıştı beni çünkü bi de korkunçluğu yetmez gibi olayları yaşayan kadınla ilahiyat profu konuşturmuşlar filmin sonunda bari koyun zekeriya beyaz gibi bi amca şenlenelim yokkk!! ilahiyatçı amca beni filmden fazla korkuttu bu da son oldu yerli türk filmi maceramda

My moonlight irkeklere zırnık yok diyosun yane
Yok kuzum olur mu tabiki vardır. Cahiliye döneminde kız evlatı hor görenler için onların eve bereket getirdiğini onlara iyi bakanlara cennet vadedildiğini anlatan ayet ve hadisler bunlar. Bebişlerin hepsi rızkına gelir eve huzur getirir. Bak mesela benim kociş terfi aldı

yorulmamak için ikisini bir arada hırpalayıp aradan çıkarman iyi bir çözüm olmuş arada birbirlerini de tokatlasınlar bari şu hamişlik süreci geçene kadar en azından yorulma sen hiç
doğuma gelicek inşallah abimler onu da yaptırıcam sen merak etme hele eşim aaahhhh zavallı.. o tam mazlumu oynıcakkk mazlumu getirin banaaaaaaaa diye seslenicem doğumhaneden

aynen al benden de o kadar. bizde de eşim açıyordu deli ediyordu beni, yoksa hayatta açıp izlemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…