bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Aa süper hayırlı olsun beybisi . Valla bizim işlerde açıldı düşününce. Kısmetiyle geliyo kuzular inşallah.

ilk kez duyuyorum balkonlar için özel satılıyo mu ki canım??
Yanı benim kuş sorunum yok ama yüksek katta oturanlarım balkonlarında hep görüyorum balık ağı gibi şeffaf yada pazar filesi gibi beyaz olanlarını çekiyorlar ..üste Kattakinin tavanına çakılıyor senin de korkuluğuna bağlanıyorsun ..balkona kuş gelemiyor burda öyle yapıyorlar çok etkili oluyormuş temizlik olarak birde o güvercinler bit yapıyormuş Allah korusun yanı çok titizlenmek gerek ..en iyisi ağ la kapatmak ..belki balık malzemeleri satan yerlerden alıyorlardır bir araştırsana

Ay maşaallah ben ütüydü kahvaltıydı derken muhabbet baya ilerlemiş... Çok şükür hallettim az bir çamaşır kaldı sonra oğlanın küçüklük kıyafetlerini çıkartıp işe yarayacakları yıkayıp ayırcam yine yorgun bir gün beni bekler...

because of you kuzum bak biraz bakındım nette balkon güvenlik filesi diyede satılıyormuş birde balıkçılarda olanlarda varmış metrelerce kestiriyormuşsun..Aslı'nda daha güzel fotolar buldum senin için ama yüklenmiyor boyutları büyük

Eklentiler

• image.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 61
because of you bak bir resim daha buldum..çarpıp ölmezler korkma duvara çarpıyorlarda ölmüyorlar kuş gelecek ama giremeyip uçacak ..sen den sonra tüm ilçe bundan yaptırır heralde bir akımın başlangıcı olacaksın :))

Eklentiler

• image.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 54
Kolay gelsin canım. Bende kızınkini ayırdım erkekde giyebilecek olanları. Yıkadım ama ütülenecek yeni aldıklarımıda eklicem dağ oldu maşallah. Dolap yapılcak çocuk odasına yapılsın haftaya ütüleyip dolapa yerleştiriyim diyorum bayram temizliğide var yoğun bi hafta beni bekler.

Bu süpermiş. Acaba urfa da bu işe mi girsek iyi para vardır

Bu saati beklemen hata canim yazilar bitmez bak ben sesiz sessiz takip ediyorum suan

Sabah uyandım konu rüya be kuş poku idi sonra uyumuşum yine uyandım konu filme ve kuş poku yalnız tebrik ederim hergün yeni konu bulunuyor konu tekrarına pek düşülmüyor

Kizlar hepinize selam hi :)
Bugun samsun cok sicak ve kocaciimin dis agrisi vardi hastaneye falan gittim kanal tedavi yaptilar o ise ben geri ev
Sohbetiniz tadindan yenmio masallah beybiler
Sportif arkadasim idolum urashaa cim bebis araban gelmiss hosgelmiiss en tatlis soforu de gelcek ins saglikla mutlulukla annesi nerelere goturup gezdircek serseriyi ahh o gunler geleydiii

Gecmis olsun canim ben de aksama gidicem discime daha once kanal tedavisi olan ust kesici disimin dolgusu ilginc bisekilde delinmis ici dolup duruyor bakalim tekrar acip biseyler yapicakmis disim kirilmasa bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…