bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

oy yerim ben onları ya. benimde önceden bir britishim vardı balım dı o benim. şimdi bebişimiz doğsun azcık büyüsün ayaklansın alacağım ona bir kardeş çok istiyorum. atılmayacağından eminim tabi ama onlar çok hisli olduğu için eminim sinsi planlar yapıyorlardır hepsi ayrı ayrı güzel gerçekten.

Göbüşüme yatıyo ateş bi tekme çakıyo. Bu söylenip kalkıyo. Anlıyo kanımca içerde bi bebito olduğunu

File be işte :) voleybol filesi bile olur nolcak ki:) kedisi olanlarda onlardan alıp geriyodu civiyle. Kedi asagı ucmasın die.
nee biliyim beeeeee sporla alakam mı var benim heee voleybol duymuştum gerçi elinen şeyedilen.. dur ben antebe gidince sorayım alayım bi yerlerden bu seferde fileye çarpıp ölmesin bu kuş beyinliler sonra bi de katil oldum diye yan dur

heee şu korku filmlerine konu olan hastanelerden olurdu biz de saçları önünde pozlar verirdik elimizde oyuncak bebeklerle!! ayyy ruby resmen iki dkda korku senaryosu yazdım yaaaa boş durmaktan işte bunlar hep

ahahaha. ayaklarıda ters ters yürüttümmü abbowwww yani bende işteyim ama boşum şuanda mesela, katılıyorum. bizim korku filmi izleme zamanımız gelmiş canım.

Yok yahu bizden akıllı onlar :) bi iki alısırlar. Sor kuzum böyle kuruyunca cok zor olur sana :/ bebito sonrası hergün ugrasamazsında hem kuşlarda gazabından kurtulur

ahahaha. ayaklarıda ters ters yürüttümmü abbowwww yani bende işteyim ama boşum şuanda mesela, katılıyorum. bizim korku filmi izleme zamanımız gelmiş canım.
geldi geldi de geçiyo ama o çooook cesur görünen kocacığımı ikna edemiyorum bi türlü :/ gerçi adam da haklı habire beni tuvalete taşıyo sonra günlerce hayır bi de korktukça daha çok geliyo meret

Selam kızlar. Arabamız geldiii ay çok helecanlı :) bugün yarın gidio maxi cosi sini de alıcass

Şöförü de tam vaktinde gelebari :)
arabanız hayırlı olsun tatlim

ama ama ama o yandan bakan varyaaaa
ona bittim bennn yerim ben onu.....nasıl güzel poz vermiş
ben kedi mi geçen sene kaybettim bidaha da cesaret edemedim (

Ben aylardır maggie yi bekliyordum cıktı sonunda sinema da izlemeyi yemedi totom cocugu düşürmeyeyim die evde izlicem bizim arkadaşla :)) türk olan maggie

File be işte :) voleybol filesi bile olur nolcak ki:) kedisi olanlarda onlardan alıp geriyodu civiyle. Kedi asagı ucmasın die.
kediler top gibi balkonda gidip geliyordur artık kuşların peşinden falan atlama... aaaaaa dur kızzzz because of you aklım ane geldi. eve hemen bir kedi al kediler kuşlara hayatta göz açtırmaz, onu gören kuşta zaten o balkona gelmez. düşünsene azman gibi kedisi olan bir evin balkonuna hangi kuş yanaşır. yürek yese gelemez valla haksızmıyım? urashaa

arabanız hayırlı olsun tatlim

ama ama ama o yandan bakan varyaaaa
ona bittim bennn yerim ben onu.....nasıl güzel poz vermiş
ben kedi mi geçen sene kaybettim bidaha da cesaret edemedim (

off cok acı dimi bende de husky vardı onu kaybettik kasımda. hala ev bomboş :/ sevemiyorum bile benzeyen bir köpüş görünce

Kedi mi alsın günah kediye ya ben because of you nun kedisi olmak istemezdim severken bile paralar hayvancagızı

Yok yahu bizden akıllı onlar :) bi iki alısırlar. Sor kuzum böyle kuruyunca cok zor olur sana :/ bebito sonrası hergün ugrasamazsında hem kuşlarda gazabından kurtulur
valla canım benim annemde balkon takıntısı var bana göre dış dünya yani mesela ben tuvalet banyo mutfak temizliğine takığımdır seve seve yaparım benim kadar hayat dolu klozet ovan bi tip daha az görürsün ya da marc mutfağı bağımlı gibi koklayan ( bu arada en sevdiğimdi marc mutfak üretimini durdurmuş şerefsizler ) her neyse ama annem kışın ayazın ortası olsa çıkar temizler o balkonu o yüzden şurda az kaldı annemin gelmesine o gelsin nöbeti devredicem

Ben aylardır maggie yi bekliyordum cıktı sonunda sinema da izlemeyi yemedi totom cocugu düşürmeyeyim die evde izlicem bizim arkadaşla :)) türk olan maggie

ya bu türk olanlarda beni kötü yapıyor. hani dinimizde olan şeyler olduğu için beni turstırıyor. izliyorum ama korka korka. sen izle bakalım tavsiye edersen bende izlerim eşimle.

hmmmm iviiiittt iyi dedin de datlım en başta ben de giremem eve sanırsam zira bende yoğun kedi olsun köpek olsun fobisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…