bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

sende aynı benim gibisin bende tezcanlıyım valla hemen her şey olsun sonra rahat edeyim diyorum. şimdi ufak tefek şeyler kaldığı için ohh diyorum.

bayramda tatil planınız var mı canım?? bi de hep çalıştın sen valla iyi gelir.. kayınvalideciğinin ışık açık mı diil mi görmiceği uzaklıkta bi yer olsun mümkünse
Valla alinacaklar onlarin yazliga gelmicez diye.. ucaga binmek istemiyorum uzun yol da gidemiyoruz malum nasil yapicaz hicbir fikrim yok mumkun oldugunca uzaklara kacmak lazim sen napican var mi planlar?

Ay ben kabus gördüm demeyim ozaman sen baya korku filmi tadında görmüşsün

File çek Can'ım balkonuna ..üst tavanından korkuluklara bağla hiç gelip mahvedemezler

Canım ben bukadar ayrıntı bilmiyodum. Ne güzel bilgi paylaşımı hep aklımda olacak.

Allah yardımcın olsun. Ama emin olun kız evlat bereket getiriyor eve bolluk neşe geliyor. İlk çocuğu kız anneler çok şanslı inşallah Eylül bebek anne babasının tüm sıkıntılarını alıp götürecek
"
İlk çocuğun kız olması kadının bereketindendir. Çünkü, Cenâb-ı Hak âyet-i celileye “Dilediğine kız verir ...” diye başlamıştır.
: Kimin kızları olur da onlara iyi bakar ve ev-bark sahibi yaparsa, o kimse için bu, Cehennemle arasına perde olur.
.: Allahü Teâlâ’dan beni zahmetsiz rızıklandırması
nı istedim. Beni kızlarla rızıklandırdı.
.: Kızları kerih görmeyiniz. Çünkü ben de kızlar babasıyım. (Rûhu’u-Beyân, C., S. 342-343)
.: Kişinin kız çocuğu olduğu zaman, Allahü Teâlâ bir grup melek gönderir. Onlar: “Esselâmü Aleyküm yâ ehle beyt” (Ey ev halkı size selam olsun) derler ve kanatlarıyla giydirip, elleriyle başını meshederek “Şu zayıf kadından doğan zayıf kızdır. Bunu bakıp büyütene Allahü Teâlâ kıyâmete kadar yardımcı olsun” derler. (Kenzü’l-Ummal, 45378)
: Kim kız çocuğunu baliğ oluncaya kadar yetiştirirse, kıyâmet günü ben ve o kimse yan yana bulunuruz. (Mübarek parmaklarını biri birine bitiştirmişlerdir) (Riyâzü’s-Sâlihîn C.1, S.311)
.: Sizden birinizin üç kızı veya üç kız kardeşi olur da onlara güzel bakar, giydirir ve evlendirirse, Cehennemle kendi arasında perde olur ve Allahü Teâlâ kendisine Cennet nasip eder. (Kenzü’l-Ummal, 45368-45369)
.: İçinde kız çocuğu bulunan her eve gökten her gün 12 rahmet iner ve melekler o evi gece gündüz (aralıksız) ziyaret ederler. Ve ana babasına her gün bir senelik ibâdet sevâbı yazarlar. (Riyâzü’n-Nâsih
in 328).
.: Kızını sevindireni Allahü Teâlâ Cennetle sevindirir, (O kimse) kurtulur. (Şir’a, 451)
.: Çarşıdan getirilen şeyi çocuklar arsında taksim ederken kızlardan başlamalı. Onlar kalben daha hassas, ruhen daha incedir. (Şir’a)

Selam kızlar. Arabamız geldiii ay çok helecanlı :) bugün yarın gidio maxi cosi sini de alıcass

Şöförü de tam vaktinde gelebari :)

güle güle kullan canım. çok iyi bir marka diye biliyorum,fiyatları da bayağı yüksek tabi. ama ben en çok arkadaki sarı minnoşa tutuldum. o nasıl bir tatlılıktır öyle. ehhh geldi bizim papucu dama atacak bebeğin arabası, ben şu arabayı bir cırmalayımda görün siz der bakışı atmış. yerimmm yaaa

Suç kuşların değil bacım siz evi kuşların tuvaletine yapmışsınız

evet Allahın izni ile inş. kızımızda her bebek gibi rızkı ile doğacak inşallah. kız bebek ile ilgili çoğu kişi aynı şeyi söylüyor gerçekten. kızın yeri başka bu sebeple bende hep kız istemişimdir. hepsinin yeri ayrı bir güzel, rabbim hepsini ne güzel de yaratıyor. bahtları güzel olur inşallah.

M musmutlu06 daha pazar gününe kadar 3-4 parça kıyafetten başka birşey yoktu ..pazar günü çok zor da olsa benim için çıkıp en azından doğum u ve 4o günü kurtaracak kıyafet olayunı hallettim ..büyük şeyler arabadır ,yataktır daha sonra inşallah doğsun onlar kolay :) ikinci Bebek olunca panik yapılmıyor sanırım hastane de durumu kurtarmak yeterli geliyor :)

Ya joker indirimiyle süper fiyata geldi bize. Yoksa bugaboo alacaktık ama 4000 falan bu böyle 300 tl ye 120 tl indirim cekiyle 2200 e araba ama 840 tl indirim ceki aldık. Maxi cosi falan belese geliyo ayırmıstım parasını cok süper oldu bana.

Yok arkadaki minnoşun pabucu dama atılmaz :) gözbebegim o benim bitane daha var. British short hair cakması bi gri :) onlar canlarım benim. Bebitoma abi ile abla olacaklar inşallah

Valla alinacaklar onlarin yazliga gelmicez diye.. ucaga binmek istemiyorum uzun yol da gidemiyoruz malum nasil yapicaz hicbir fikrim yok mumkun oldugunca uzaklara kacmak lazim sen napican var mi planlar?
var kuşum var önce bi dedik ki yaylalara mı vursak kendimizi sonra dedik yok son kez deniz tatili olsun mersine gidicez inşallah annemlerle beraber.. hem bebişten önce onlara da bi depo olsun :))çok güzel temiz apart daireler vardı onlardan tuttuk bi tane inşallah güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…