- 4 Mayıs 2012
- 1.187
- 1.681
- 333
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #42.021
bn herseyini aldım sayılır. çok tatliş bir pespembe odası oldu. işten eve gelince bir de yatmadan önce bakıyorum odasına :)
eksiklerim odasına güzel şirin bir halı beğenemedim henüz. birde güzel bir avize istiyorum.
birde kendime gecelik alıcam o kdar.
evde kese dikip kıyafetlerini yıkayıp pembiş bavulumuuz hazırlamayı düşünüyorum.
ben ve eşim tez canlıyız. ufak ufak almaya basladık cinsiyeti öğgrendikten sonra bir baktık tamamlanmış hersey :)
bebişimiz sağlıklı sıhhatli tam zamanında gelir inşallah.
Valla alinacaklar onlarin yazliga gelmicez diye.. ucaga binmek istemiyorum uzun yol da gidemiyoruz malum nasil yapicaz hicbir fikrim yokbayramda tatil planınız var mı canım?? bi de hep çalıştın sen valla iyi gelir.. kayınvalideciğinin ışık açık mı diil mi görmiceği uzaklıkta bi yer olsun mümkünse
Ay ben kabus gördüm demeyim ozaman sen baya korku filmi tadında görmüşsünAyyyy dun gece gordum ben de oyle kabuıslar uyuyamadım bırturluağrılarımız oluyor karın sürekli şiş sıcaklar var el ayak şiş hep sıkıntı.. Bunlar da ruyalara yansıyor sanırım Ben de geçen rüyamda daha önce gördüğüm rüyanın devamını gördüm resmen : Kendi evimde salonda oturuyorum. Biranda duvarımda kapı beliriyor benim evin asimetriği gibi ama kolidoru upuzun ve bitmiyor dip odada bir ışık yanıyor kolidorun ısıgı ıse yanıp sonuyor, kapı kendi kendine aralanıyor korkup giremiyorum.. (Daha once gormustum o kapıyı 1 sene once yine bir kabus içerisinde o kez girmiştim o kolidora orası çocuk hastanesiymiş ama çocukların kafası kopuk bulundugu ıcın kapatılmıs bir yermiş, ruhları ise orda dolanıyordu daha önceki kabusumda) bu kez gördüğüm rüyada da oyle oldugunu bildiğim için kalbim duracak gibi oldu evde kımıldayamıyorum bagıramıyorum .. Eşim uyandırdı allahtan da kalkıp uyandım bidaha da uyku muyku yok
File çek Can'ım balkonuna ..üst tavanından korkuluklara bağla hiç gelip mahvedemezlerkuzucum kendimizi bağlasak boş korkuluk niyetine!! yoksa poşetler cdler bilumum aklına ne gelirse bağladımburda hem çok var güvercin hem de besliyolar zaten.. urfa merkez burdan daha beter durumdaymış en son tayine oraya çıkan arkadaşım artık konuşuyorum onlarla diyodu
ahhh ortalığı birbirine katardık negzel olurdu :)))
Canım ben bukadar ayrıntı bilmiyodum. Ne güzel bilgi paylaşımı hep aklımda olacak.Ay öyle oldu canım sorma. O kadar gerçekti ki her şey. Rabbim hayra çıkarsın rüyalarımızı :)
Canım benim eğer Dr. önemli değil gebelikte olur derse sakın sakın ciddiye almamazlık yapma. Benim de aynı senin gibiydi ayaklarım, üzerine basmakta zorlanıyordum. Hatta bir gün işe giderken eşimin spor ayakkabılarını giymek zorunda kalmıştım şişlikten dolayı. Sana bir kaç tavsiyem olacak;
1- Dr. bebeğini besleyen damarlarda direnç var mı yok mu diye baksın, bu çok önemli,
2- Tansiyonun normal seyretse de preeklampsi olabiliyorsun buna en iyi örnek benim, bu sebeple Tam idrar tahlili yaptır Dr.un istemese de, idrarda protein kaçağı var mı yok mu diye baksınlar,
3-NST gireceksen eğer sonuçlarını benimle paylaşırsan sevinirim (30.haftadasın, NST'ye girmeye başlaman gerek)
4- Ayaklarını yüksekte tutmaya çalış.
AAaa katiyen oyle bisey yok serinlemeyi teklif ettimbak ya hamile evli barklı kadına ahlaksız teklifte bulundu
Allah yardımcın olsun. Ama emin olun kız evlat bereket getiriyor eve bolluk neşe geliyor. İlk çocuğu kız anneler çok şanslı inşallah Eylül bebek anne babasının tüm sıkıntılarını alıp götürecekev başka olmasa valla ilk işim bakmak olacaktı. o kadar paraya ihtiyaç var ki bu dönem. sırf bu yüzden paramı devletten almayayım kesinti olmasın diye 36. ya kadar çalışma kararı aldım. dinlenmek yok bize :) masraf çok hiç bitmiyor ihtiyaçlar valla.
Selam kızlar. Arabamız geldiii ay çok helecanlı :) bugün yarın gidio maxi cosi sini de alıcass
Şöförü de tam vaktinde gelebari :)
Suç kuşların değil bacım siz evi kuşların tuvaletine yapmışsınızDeme kız şunlara yazık diye bana yazık banaaagençliğimi yediler allahın belaları 1hafta önce sildiğim camdan dışarıyı göremiyoruz şu anda yavv anladık yaptınız bu pisliği niye işi fanteziye bağlayıp püskürtüyosunuz
Güle güle kullanın. Arkadan da bakmış şirin kedicikSelam kızlar. Arabamız geldiii ay çok helecanlı :) bugün yarın gidio maxi cosi sini de alıcass
Şöförü de tam vaktinde gelebari :)
Allah yardımcın olsun. Ama emin olun kız evlat bereket getiriyor eve bolluk neşe geliyor. İlk çocuğu kız anneler çok şanslı inşallah Eylül bebek anne babasının tüm sıkıntılarını alıp götürecek
"
İlk çocuğun kız olması kadının bereketindendir. Çünkü, Cenâb-ı Hak âyet-i celileye “Dilediğine kız verir ...” diye başlamıştır.
: Kimin kızları olur da onlara iyi bakar ve ev-bark sahibi yaparsa, o kimse için bu, Cehennemle arasına perde olur.
.: Allahü Teâlâ’dan beni zahmetsiz rızıklandırması
nı istedim. Beni kızlarla rızıklandırdı.
.: Kızları kerih görmeyiniz. Çünkü ben de kızlar babasıyım. (Rûhu’u-Beyân, C., S. 342-343)
.: Kişinin kız çocuğu olduğu zaman, Allahü Teâlâ bir grup melek gönderir. Onlar: “Esselâmü Aleyküm yâ ehle beyt” (Ey ev halkı size selam olsun) derler ve kanatlarıyla giydirip, elleriyle başını meshederek “Şu zayıf kadından doğan zayıf kızdır. Bunu bakıp büyütene Allahü Teâlâ kıyâmete kadar yardımcı olsun” derler. (Kenzü’l-Ummal, 45378)
: Kim kız çocuğunu baliğ oluncaya kadar yetiştirirse, kıyâmet günü ben ve o kimse yan yana bulunuruz. (Mübarek parmaklarını biri birine bitiştirmişlerdir) (Riyâzü’s-Sâlihîn C.1, S.311)
.: Sizden birinizin üç kızı veya üç kız kardeşi olur da onlara güzel bakar, giydirir ve evlendirirse, Cehennemle kendi arasında perde olur ve Allahü Teâlâ kendisine Cennet nasip eder. (Kenzü’l-Ummal, 45368-45369)
.: İçinde kız çocuğu bulunan her eve gökten her gün 12 rahmet iner ve melekler o evi gece gündüz (aralıksız) ziyaret ederler. Ve ana babasına her gün bir senelik ibâdet sevâbı yazarlar. (Riyâzü’n-Nâsih
in 328).
.: Kızını sevindireni Allahü Teâlâ Cennetle sevindirir, (O kimse) kurtulur. (Şir’a, 451)
.: Çarşıdan getirilen şeyi çocuklar arsında taksim ederken kızlardan başlamalı. Onlar kalben daha hassas, ruhen daha incedir. (Şir’a)
güle güle kullan canım. çok iyi bir marka diye biliyorum,fiyatları da bayağı yüksek tabi. ama ben en çok arkadaki sarı minnoşa tutuldum. o nasıl bir tatlılıktır öyle. ehhh geldi bizim papucu dama atacak bebeğin arabası, ben şu arabayı bir cırmalayımda görün siz der bakışı atmış. yerimmm yaaa
var kuşum var önce bi dedik ki yaylalara mı vursak kendimizi sonra dedik yok son kez deniz tatili olsun mersine gidicez inşallah annemlerle beraber.. hem bebişten önce onlara da bi depo olsun :))çok güzel temiz apart daireler vardı onlardan tuttuk bi tane inşallah güzel olurValla alinacaklar onlarin yazliga gelmicez diye.. ucaga binmek istemiyorum uzun yol da gidemiyoruz malum nasil yapicaz hicbir fikrim yokmumkun oldugunca uzaklara kacmak lazim sen napican var mi planlar?
ilk kez duyuyorum balkonlar için özel satılıyo mu ki canım??File çek Can'ım balkonuna ..üst tavanından korkuluklara bağla hiç gelip mahvedemezler
heee şu korku filmlerine konu olan hastanelerden olurdu biz de saçları önünde pozlar verirdik elimizde oyuncak bebeklerle!! ayyy ruby resmen iki dkda korku senaryosu yazdım yaaaa boş durmaktan işte bunlar hephastane kanımca biz den sonra kapanırdı
bak daha devam ediyoAAaa katiyen oyle bisey yok serinlemeyi teklif ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?