bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ben cok meyve tüketiyorum, demin kontrolden geldim, büyümesi önde gidiyor dedi doktorumuz. 15cm olmuş.

ay canım yine sana bunu söyleyen eltin ve oğlu yokmuş.. benim eşimin abisinin oğlu var ve ailede erkeklerden oğlu olan bi o var. hep işte tek varis benim oğlum fln derdi.. ki bu zaten saçmalık, bi sürü kız evlat var ve ablalarının da toplam 3 oğlu var.. neyse bu hazımsız eşime cinsiyeti sormuş, bizimki erkek deyince, doktorlar yanlış bakıyolar siz pek inanmayın demiş ve daha bi sürü böyle saçma şey.. tabi eşim canım benim hiç cevap vermemiş, bu da bu sefer bozulmuş, kız olsaydı biz alırdık o yüzden diyorum demiş insan hiç olmazsa önce bi hayırlı olsun der, sonra bunları söyler yani bu nasıl bi hazımsızlık neyin kıskançlığı? tüm sülale arayıp hayırlı olsun dedi, karı koca bunlar beni aramadıkları gibi kocama da bunları dediler biz böylelerine karnı dar diyoruz, bunlar ne olsa kıskanırlar, o yüzden çok takmamak lazım canım.. gerçi yazarken yeniden sinirlendim ama Rabbim bizi sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun, hayırla da büyütmeyi nasip etsin, geri kalan cinsiyeti saçı başı boyu posu Allah ne nasip ederse şükrederiz inşallah

kızlar sağlık ocağındaki ebeler takibinizi yapıyor mu?
tatlım ilk başta kayıt almıştı, kan ve idrar tahlili yapmışlardı.. bide tetanoz aşısı için çağırıcaz dediler, onun içinde henüz aramadılar.. sağlık ocağıyla esas bebek doğduktan sonra kilo takibi aşı fln işleri başlıyor sanırım :)

Bir söz vardır böylelerinin kafasını duvara sürterek ateş çıkarcan diye neyin kafası bu ya Allah olmayan herkese nasip etsin nedir yani

Bir söz vardır böylelerinin kafasını duvara sürterek ateş çıkarcan diye neyin kafası bu ya Allah olmayan herkese nasip etsin nedir yani
ay hakettikleri o gerçekten.. ama işte eşimin abisi bişey yapamıyom bu devirde hala kız erkek muhabbetimi kaldı.. ha gönül ikisinden de olsun ister doğrusu :) ama bu daha 1.yani, sağlıkla buna bi kavuşalım da inşallah ondan sonra belki insan 2.ye cinsiyet hayal eder :) ki o bile diyelimki kız olmadı, sevmiyecek miyim? onun minik ayaklarını ısırmayacak mıyım? mis kokusunu koklamayacak mıyım? mümkün değil Rabbim bizi sağlıkla yavrularımıza kavuştursun, bunların nazarından da korusun gerisi boş :)

Bu bilinçi Allah herkese nasip etsin

canım benim bu testlere hiç takılma, hemen hemen herkesin çevresinde vardır, %80 90 sendromlu deyip normal doğan bebişler.. üstelik doktor sana diğer herşeyi normal demiş, inşallah bişeyi yoktur bebeğinin.. bir de bi doktor bana tüm bu testlerin aslında şu an hiç bi değer ve kesinlik ifade etmediğini, sadece hangi şart ve genlerde bu durumun ortaya çıktığını anlamak için istatistik amaçlı yapıldığını söylemişti.. yanılma ihtimali çok yüksek bu testlerin.. kendi canını da bebişi de üzme annesi, herşey yolunda inşallah :)

Ben doktora ikili test istemiyorum ama ayrıntılı usg'ye girmek istiyorum ense,burun ölçüsünü alalım kan vermek istemiyorum dedim tamam dedi ayrıntılıya girdim fakat kan vermedim sende söyle öyle bile demez doktor canım çekinme sağlıkta çekinme olmaz

Benimki henüz küçük olduğu için kimse cinsiyetini sormuyor. Halbuki biz öğrendik kızımız olacağını, fakat söylemiyorum Bendeki sorun biraz farklı, kızımız inşallah eşimin ailesindeki tek kız olacak. Kayınvalidem sürekli diyor ki "kız olursa bana benzesin, dua ediyorum. Benim çok az küçüklük resmim var, ona bakarım, demek ki ben de böyleymişim diye"... Babasına benzesin diyorum hayır diyor inatla
Ben de aman dua filan etmesin, ümidi kessin diye haftaya erkekmiş deycem. Ama kızlar napiiimmm, kim kayınvalidesine benzeyen bir çocuk ister ki

Son düzenleme:
Yaa canim sana da mi kucuk dedi
Gercekten kucuk mu bu hafta cinsiyet icin, niye oyle diyo bu doktorlar ?
Devlet hastanesine mi gittin sen de ?
Doktorumda 16 -17 haftalarda soyluyor tatlim haftaya cuma gitmeyi dusunuyorum canim iki oglumdada 16 -17 haftalarda soyledi doktorum heyecanliydim ama soylemedi israrima ragmen

o da ayrı bi dertmiş yani hiç dert olmayacak şeyleri insana zorla dert ettiriyolar, bi huzurla kızmış oğlanmış sevinemiyo insan canım ya bide bana benzesin de demiyosun, babasına benzesin diyosun ama hayır diyor öyle mi ay bu insanlar beni öldürcek.. işte duymamazlıktan gelicez mecbur, takalım pembe gözlükleri

Kaynanasını sevmeyen gelinlerin benziyor nişanlıyken ablamlarla otururken nişanlım vardı yanımda bi istatistik yapmıştım ablam kv. Sini hiç sevmez ona benzedi diğer ablamda sevmez onun çocuğu da kaynanasına benzedi bende benim çocuğumda kayınvalideme benzicek zar didimdi

Doktorumda 16 -17 haftalarda soyluyor tatlim haftaya cuma gitmeyi dusunuyorum canim iki oglumdada 16 -17 haftalarda soyledi doktorum heyecanliydim ama soylemedi israrima ragmen
ben girmeyeli 800 mesaj olmuş geriye doğru okumaya çalışıyorum :) kimdi hatırlayamadım da bi arkadaş sizin doktora topictekiler merak ediyor deseydin gibi bişey demiş çok güldüm haftaya cuma da söylemezse biz toplanıp gelicez doktora zorla söyletcez haberi olsun şaka bi yana herşeyden önce Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah.. ama öğrenince bizi de haberdar et hemen nolur, ikizleri sevgi ve merakla bekliyoruz

Vallahi öyle diyor, ikinci çocuğu yapıp, kız olursa, o zaman bize benzesinmiş, teeee Allaaam

Çoookk haklısın canım, tüm söylediklerinde. Takalım gözlükleri biz

Ben istiyorum tatlim benzesin insallah hic tanimadim kayin validemi esim askerdeyken annesi vefat etti ama cok guzel anneymis rabbim nasip ederse onun adinida koymak istiyorum mevhibe ikra ve meyra tuana koymamizi nasip etsin ikiz kizlarima insallah ayyyy gonlum kiz diyor hep yaa ne guzel kelimeymis kizlarima demek rabbim cumlemize saglikla nasip etsin gonlumuzdekini insallah

İnşallah gönlünde ki için amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…