bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ayyyy ben severim kayınvalidemiii, çok severimmm, pek severimmm, severim yani, pek, en çok, fazla fazla

Kızlar bugün doktora gittik bidaha giremem annemin ev taşıyoz haber edeyim dedim inşallah oğlum olcak dualarım kabul oldu çok şükür isteyen herkese dilediğini versin. Sonra detayları görüşürüz bye
oyyy maşallah, paşa geliyor Rabbim sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin inşallah canım

Ayy sinir oldum vallahi var mı böyle insanlar ya ne gıcık sıkma canını bu cahiller için değmez evlat evlattır kızı erkeği olmaz başlarının çocuklarıyla da karşılaştırılmaz her biri kendine özel bebişlerimizin

arkadaşlar ya çok dertliyim. vajinamda batık oluşmuş, iltihap da toplamış. sıktım patladı, kanamaya başladı. ama kıl çıkmadı. iğnenin ucunu yakıp onunla çıkarmaya çalıştım ama çıkaramadım. Mikrop kaparsam diye de daha fazla uğraşmadım. Pamuğa sirke damlatıp onunla sildim kanayan yeri. İnşallah mikrop falan kapmam. Kıl da orada kaldı, nasıl çıkarabilirim?

Kuzucum senin bu güzel kalbinle, Allah gönlündekini verir, sen merak etme. İsmiyle çok yaşasın kızların diyorum şimdiden

Vallahi öyle diyor, ikinci çocuğu yapıp, kız olursa, o zaman bize benzesinmiş, teeee Allaaam

Çoookk haklısın canım, tüm söylediklerinde. Takalım gözlükleri biz
zaten siparişle oluyodu, bu kayınvalideme bu eşime bu bana benzesin, şu da brad pitt gibi olsun diyosun hemen oluyor nerde benim gözlüklerim

Sirkeyle olmaz canım batikon sür hemen. Zamanla atar o kılı da vücudun, merak etme. Geçmiş olsun çok

Hiççç sinirlenme kuzum kıskananlar çatırçatır çatlasın. Gözü olanında gözü çıksın. Nazarlardan korusun yawrucağımızı rabbim.

ne kadar güzel temiz düşünüyosun canım ya Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Aslında benim de aklımdan böyle yapmak geciyor. İkili test gibi testlerin belli dönemlerde hastaneye gelen hastaların ortalamaları alınarak yapıldığını ve sapmalar olabildigini duymuştum ilk çocuğumda. Kafamı karıştırmak istemiyorum sanirim. Yas nedeniyle zaten yüksek çıkacaktır :)

Benim o ben çok zekice değil mi.. Ama maşallah topikte rabbim herkesin gönlüne göre verdi... Çok şükür bin şükür demekki çok doğruymuş hamileler hisseder..

zaten siparişle oluyodu, bu kayınvalideme bu eşime bu bana benzesin, şu da brad pitt gibi olsun diyosun hemen oluyor nerde benim gözlüklerim
Bende buna çok güldüm.. Ne güzel olur du şuna benzesin buna benzesin oğlum ikinizede çok benzemiyor maşşallah eşim okadar yakışıklı değil hamileyken hep derdim ki eşime benzesin ama burnu benzemesin inan duam kabul oldu eşimin kocaman burnu var benim de kemerli burnum oğlumun fındık gibi kalkık bir burnu var.. Bir de en güzel ayrıntı ne biliyormusun eşimin neresinde beni varsa oğlumun da orasında var saçının içindeki bene kadar yerleri aynı.. Rabbimin mucizesi işte...

aynen canım aynen.. doğmamaış çocuğu yarıştırmak nedir? duymıycaz mecbur.. yerim ben bebişimi yahu, hatta tüm bebişleri :)

ne kadar güzel temiz düşünüyosun canım ya Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Allah razi olsun canim sizlerde oylesiniz tum annelerin yuregi temiz olur canim enpatiyi daha iyi kurarlar tatlim sizlerin yuregine ve dilinize saglik canlar

Maşallah minnaklara yerim ben onları Yarın benimde pek ümidim yok cinsiyet konusunda bana da söylemez doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…