- 14 Mayıs 2016
- 946
- 2.590
- 28
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #17.041
Kaynanasını sevmeyen gelinlerin benziyornişanlıyken ablamlarla otururken nişanlım vardı yanımda bi istatistik yapmıştım ablam kv. Sini hiç sevmez ona benzedi diğer ablamda sevmez onun çocuğu da kaynanasına benzedi bende benim çocuğumda kayınvalideme benzicek zar didimdi
Herkese merhaba ben de Kasım annesi olucam inşallah. Sayfayı zevkle takip ediyorum
oyyy maşallah, paşa geliyorKızlar bugün doktora gittik bidaha giremem annemin ev taşıyoz haber edeyim dedim inşallah oğlum olcak dualarım kabul oldu çok şükür isteyen herkese dilediğini versin. Sonra detayları görüşürüz bye
Ayyyy ben severim kayınvalidemiii, çok severimmm, pek severimmm, severim yani, pek, en çok, fazla fazla
Ayy sinir oldum vallahi var mı böyle insanlar ya ne gıcık sıkma canını bu cahiller için değmez evlat evlattır kızı erkeği olmaz başlarının çocuklarıyla da karşılaştırılmaz her biri kendine özel bebişlerimizinay canım yine sana bunu söyleyen eltin ve oğlu yokmuş.. benim eşimin abisinin oğlu var ve ailede erkeklerden oğlu olan bi o var. hep işte tek varis benim oğlum fln derdi.. ki bu zaten saçmalık, bi sürü kız evlat var ve ablalarının da toplam 3 oğlu var.. neyse bu hazımsız eşime cinsiyeti sormuş, bizimki erkek deyince, doktorlar yanlış bakıyolar siz pek inanmayın demişve daha bi sürü böyle saçma şey.. tabi eşim canım benim hiç cevap vermemiş, bu da bu sefer bozulmuş, kız olsaydı biz alırdık o yüzden diyorum demiş insan hiç olmazsa önce bi hayırlı olsun der, sonra bunları söyler yani bu nasıl bi hazımsızlık neyin kıskançlığı? tüm sülale arayıp hayırlı olsun dedi, karı koca bunlar beni aramadıkları gibi kocama da bunları dediler biz böylelerine karnı dar diyoruz, bunlar ne olsa kıskanırlar, o yüzden çok takmamak lazım canım.. gerçi yazarken yeniden sinirlendim ama Rabbim bizi sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun, hayırla da büyütmeyi nasip etsin, geri kalan cinsiyeti saçı başı boyu posu Allah ne nasip ederse şükrederiz inşallah
Ben istiyorum tatlim benzesin insallah hic tanimadim kayin validemi esim askerdeyken annesi vefat etti ama cok guzel anneymis rabbim nasip ederse onun adinida koymak istiyorum mevhibe ikra ve meyra tuana koymamizi nasip etsin ikiz kizlarima insallah ayyyy gonlum kiz diyor hep yaa ne guzel kelimeymis kizlarima demek rabbim cumlemize saglikla nasip etsin gonlumuzdekini insallah
zaten siparişle oluyodu, bu kayınvalideme bu eşime bu bana benzesin, şu da brad pitt gibi olsun diyosun hemen oluyorVallahi öyle diyor, ikinci çocuğu yapıp, kız olursa, o zaman bize benzesinmiş, teeee Allaaam
Çoookk haklısın canım, tüm söylediklerinde. Takalım gözlükleri biz
Amin hepimiz inşallah canım.canım bebişini sağlıkla al kucağına.gönlünü ferah tut.herşeyin hayırlısı.zaten herşey çok şükür iyiymiş.hiç birşeycik çıkmayacak Allah ın izniyle.
Dua eden dillerinize cumleten amin diyorum annisler ve minnaklari :)Kuzucum senin bu güzel kalbinle, Allah gönlündekini verir, sen merak etme. İsmiyle çok yaşasın kızların diyorum şimdiden
arkadaşlar ya çok dertliyim. vajinamda batık oluşmuş, iltihap da toplamış. sıktım patladı, kanamaya başladı. ama kıl çıkmadı. iğnenin ucunu yakıp onunla çıkarmaya çalıştım ama çıkaramadım. Mikrop kaparsam diye de daha fazla uğraşmadım. Pamuğa sirke damlatıp onunla sildim kanayan yeri. İnşallah mikrop falan kapmam. Kıl da orada kaldı, nasıl çıkarabilirim?
Hiççç sinirlenme kuzum kıskananlar çatırçatır çatlasın. Gözü olanında gözü çıksın. Nazarlardan korusun yawrucağımızı rabbim.Kızlar benim eşimin tarafında benim bebişim ilk erkek olacak abilerinin kızları var hep. Bugün el tim beni aramış hayırlı olsun hamileymişin diye bende teşekkür ettim kadarlık dedi 4 ay dedim sonra cinsiyeti sordu erkek dedim. Ayyy benim 2 tane kızım var bunlardan birisi erkek olsaydı bilmiyorum bu kadar sevebilir miydim kız çocuğu çok farklı kesinlikle oğlum olsa bu kadar sevmezdim dedi.
Bende evlattir kız erkek fark eder mi hiç ikiside sevilir dedim.
Sonra da ben sarişın renkli gozluyum eşim esmer inşallah sana benzemez babasına benzer erkeğin sarişinindan nefret ederim dediBen şok
Neden sarışın erkekler de gayet yakışıklı oluyor ben çok severim şöyle kabak kafalı renkli gözlü bi erkek bebek dedim. Ayyy yok yok oğlumuz esmer olsun erkek dediğin esmer olur dedi. Bende sağlıklı olsun yeter anne baba olarak dünyanın en çirkin cocugu da olsa bizim için en güzeldir dedim. Ama çok.moralim bozuldu sinirlendimböyle bir zihniyet var mi ya
ne kadar güzel temiz düşünüyosun canım ya Rabbim gönlüne göre versin inşallahBen istiyorum tatlim benzesin insallah hic tanimadim kayin validemi esim askerdeyken annesi vefat etti ama cok guzel anneymis rabbim nasip ederse onun adinida koymak istiyorum mevhibe ikra ve meyra tuana koymamizi nasip etsin ikiz kizlarima insallah ayyyy gonlum kiz diyor hep yaa ne guzel kelimeymis kizlarima demek rabbim cumlemize saglikla nasip etsin gonlumuzdekini insallah
Aslında benim de aklımdan böyle yapmak geciyor. İkili test gibi testlerin belli dönemlerde hastaneye gelen hastaların ortalamaları alınarak yapıldığını ve sapmalar olabildigini duymuştum ilk çocuğumda. Kafamı karıştırmak istemiyorum sanirim. Yas nedeniyle zaten yüksek çıkacaktır :)Ben doktora ikili test istemiyorum ama ayrıntılı usg'ye girmek istiyorum ense,burun ölçüsünü alalım kan vermek istemiyorum dedim tamam dedi ayrıntılıya girdim fakat kan vermedim sende söyle öyle bile demez doktor canım çekinme sağlıkta çekinme olmaz
Benim o ben çok zekice değil mi.. Ama maşallah topikte rabbim herkesin gönlüne göre verdi... Çok şükür bin şükür demekki çok doğruymuş hamileler hisseder..ben girmeyeli 800 mesaj olmuşgeriye doğru okumaya çalışıyorum :) kimdi hatırlayamadım da bi arkadaş sizin doktora topictekiler merak ediyor deseydin gibi bişey demiş çok güldüm haftaya cuma da söylemezse biz toplanıp gelicez doktora zorla söyletcez haberi olsun şaka bi yana herşeyden önce Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah.. ama öğrenince bizi de haberdar et hemen nolur, ikizleri sevgi ve merakla bekliyoruz
Bende buna çok güldüm.. Ne güzel olur du şuna benzesin buna benzesin oğlum ikinizede çok benzemiyor maşşallah eşim okadar yakışıklı değil hamileyken hep derdim ki eşime benzesin ama burnu benzemesin inan duam kabul oldu eşimin kocaman burnu var benim de kemerli burnum oğlumun fındık gibi kalkık bir burnu var.. Bir de en güzel ayrıntı ne biliyormusun eşimin neresinde beni varsa oğlumun da orasında var saçının içindeki bene kadar yerleri aynı.. Rabbimin mucizesi işte...zaten siparişle oluyodu, bu kayınvalideme bu eşime bu bana benzesin, şu da brad pitt gibi olsun diyosun hemen oluyornerde benim gözlüklerim
aynen canım aynen.. doğmamaış çocuğu yarıştırmak nedir? duymıycaz mecbur.. yerim ben bebişimi yahu, hatta tüm bebişleri :)Ayy sinir oldum vallahi var mı böyle insanlar ya ne gıcık sıkma canını bu cahiller için değmez evlat evlattır kızı erkeği olmaz başlarının çocuklarıyla da karşılaştırılmaz her biri kendine özel bebişlerimizin
Allah razi olsun canim sizlerde oylesiniz tum annelerin yuregi temiz olur canim enpatiyi daha iyi kurarlar tatlim sizlerin yuregine ve dilinize saglik canlarne kadar güzel temiz düşünüyosun canım ya Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Rabbim sana 51 cm olduğu zamanı da göstersin inşallah sağlıkla kucağına al cnm
Maşallah minnaklara yerim ben onlarıCanlar gittim randevusuz oldugum icin en sona birakti ama cinsiyetini soylemedi daha cok kucukmus 16 -17 haftalari bekliyor galiba neyseki ikizlerim.saglikli cok sukur canim 15+4 digeri 15+1 haftadayiz canlar guzel dualariniza amin diyorum tatli minnaklarin guzel anneleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?