bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Maşallah minnaklara yerim ben onları Yarın benimde pek ümidim yok cinsiyet konusunda bana da söylemez doktorum
Hic belli olmaz soyleyende var umarim soyleyenlerden doktorun saglikla gonlundekini nasip etsin tatlim

Yuh bu kadar fesatlık görmedim çatlamış bildiğin hasretinden inşallah oğlusun sarışın ,mavi gözlü olur tatlım kıskananlar çatlasın

Canım ya inşallah herşey normal çıkar inan senin için çok dua ediyorum ve oğluşunun sağlıklı doğacağına tüm kalbimle inanıyorum

çok haklısın canım evet ya hemen hemen herkesin kendi tahmin ettiği gibi oldu heralde, çok şükür
oyy maşallah ya bak şimdi aklımı karıştırdın tatlım, ben de dua edeyim madem çünkü aynı şeyi diyorum, eşime benzesin ama burnu ne bana ne eşime benzemesin oğluşum için diyorum yani, yoksa ben onun kemerli burnunu da yirim

Toplu burun duası edicez anlaşılan

Yuh bu kadar fesatlık görmedim çatlamış bildiğin hasretinden inşallah oğlusun sarışın ,mavi gözlü olur tatlım kıskananlar çatlasın
Amin inşallah canım. Şöyle renkli gözlü sarışın dünya tatlısı ogluşum olsun el time sevdirmiycem sen bu tipleri sevmezsin dicem

Kizlar minnosu gordum bugun hersey yolund cok sukur erkekmis minigim cok tatliydi ama smdiden cok ozledim
Bi geldim eve asansor yok 6. Kata yurudum valla doktorda dinlenmen gerek ilaclara devam dedi kasilmalarimi soyleyincen
Insallah hep boYle guzel haberler alriz
Minnosum eliyle oynuodu agzina flan götürüyor cok tatli yaaa kiZim bozuldu biraz erkk deyince

Maşallah pasaya annesi. Ne güzel bi kız bi erkek olmuş Rabbim ikisini de sana bağışlasın ins

Evet canım doktor buyuk ihtimal erkek dedi hayrlsyla, bu fotosunu attgm takımı da pamidorda gördum guzel şeyler vardi, sitesne de bkaym teşekkurler☺
Pamidoru duymadım internetten mi alıyorsun? Aldıkca aldıklarını paylaş da bizim cinsiyetler belli olursa biz de oradan alalım

Toplu burun duası edicez anlaşılan
o zaman birbirimizin bebişlerine de dua edelim Rabbim önce hayırlı evlat eylesin hepsini.. sonra sağlıklı ömürler versin.. sonra da bahtlarını da yüzlerini de güzel eylesin inşallah

Oyy maşallah ya sağlıkla böyle devam inşallah

Massalah pasana tatlim rabbim saglikla nasip etsin insallah usg gore kac hafta dedi kilo boy dedimi saglikla kalin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…