bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Oy canimin ici ya hic korkma oyle sevecek ki kiskanacak kimseye el surdurtmeyecek gor bak saglikla buyut insallah amin amin aminnn
Aminn canim agzina saglik..
Kiz belirSzlik kotu olur mu hic daha dur bak ben yeni ogrendim sende ogrenrsn insallah varya butun derdimz boyle olsun kuzum
Oglusun olur insallah. Aslan gbi

Aminn canim agzina saglik..
Kiz belirSzlik kotu olur mu hic daha dur bak ben yeni ogrendim sende ogrenrsn insallah varya butun derdimz boyle olsun kuzum
Oglusun olur insallah. Aslan gbi
Insallah kuzum aceba ne zaman hissetmeye baslariz ki hareketlerini

Slm kizlar bugun bebisimi gordum bende cinsiyeti kesinlesti kizzzz usg ye gore 16+4 2gun buyuk cikti. Cok sukur hersey yolunda boyu 15cm kilosu 163gr 20.haftada ayrintili ultrasona cagirdi

Maşallah canım, gözünaydın. Sağlıkla gelsin bebecik, analı babalı büyüsün inşallah. Darısı bebişlerin cinsiyetini öğrenmek isteyen tüm minnoş annelere

Canim ben hissediyorum cok sukur bu kizima gore daha erkn oldu tecrübeli oldugumzdan heralde sen bir hafta snra baslarsin hisstmeye insallah yani 14. Haftada yok ozaman iki haftan falan var
Hmmm evet kuzum daha minik hissetmek icin dmi 2 hf sonra pitirtilar duyulur

Ama benim randevuma coooooooooookkkk var kii 13 haziran teeee
Bana 13.haftada fakültedeki doktor demedi 14te ozele gttm:) 16.hafta hala fakültedeki soylemiçekti belli olmz daha fln diyordu bn çoktan öğrenmstm zaten:) snra aa pipisi var erkekms dedi.15.haftada gt başka doktora istersen canm bn 2 haftada bir gtmezsem catliyorum bebisim napiyo diye:)

Ahaha ben esim kizmasa dk basi surdaki poliklinige giderim de kiziyo neymis bebegi rahatsiz ediyomus usg

Ama canm o onemli die biliorum benm dr taramalari onermio ama bunda Allah korusun bazi seylerin onlemini alabiliormusz
Olmadi ben burda ki servet unsal tip merkezine gidip baktircam canim 250 liraymis aradim bugun yine bi dr uma sorayim bidaki ay ki randevuda belki orda bakarlar ayrintili usg ye

Benimde tum tetkiklerim baskentte hakan bey bakiyor riskli gebelerin takibini yapio zaten. Ayeica bugun gittigim prof. Dr ebru tarim idi o da onceden baskentteydi ancak simdi kendi ozel muayahanesini acmis ziyapasaya ona gittim. Kadin cidden isi de 1 numara riskli gebelikte adanada 1 numara diger illerden bile gelen var. Insallah baska sikinti yasamazsin hamileliginde bebegini saglicakla kucagina alirsin canim.

Ahaha ben esim kizmasa dk basi surdaki poliklinige giderim de kiziyo neymis bebegi rahatsiz ediyomus usg
Bzm ilk hem de 2 sene bekledik bebek icin.sıkıntı da olunca eşim de merak ediyor gtme demiyor bnm de işime geliyor:) bi arkadsm var o kızıyor ama yeter rahat bırak bebeği diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…