bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim risk cok yuksek cikti ayrica 5 ayri dr gorundum hepside ayni olctu bu durumlarda kan alinsada risk cikacagi icin kesin kan teati yapmiyorlarmis yani gerek duymuyorlarmis. Bakalim insalllah birsey cikmaz bizimde tek duamiz ama cok zor bir durum 1 haftadir uyuyamiyorumm inanin. Ogluma kardes gelecek hemde cinsi arkadas olacaklar ama ona bile sevinemedim

Moralini yüksek tut Rabbim tüm dertlere derman verir.Yarın kandil.İçini güzelce ferahlat. Berat Kandilinde güzelce dualarıni oku.Sen annesin sesini duyar Rabbim.önce herseyin hayırlısı ama sen aç kalbini Rabb'e.

İnşallah hiç bişeycik çıkmaz. Çok örnek oluyor sağlıkli şekilde doguran. Bazen bu testler bizi üzmek ten öteye girmiyor. Üzme bebişini de.

Pamidoru duymadım internetten mi alıyorsun? Aldıkca aldıklarını paylaş da bizim cinsiyetler belli olursa biz de oradan alalım
Ben magazasına bakmıstm canım, sitesi oldugunu burda bi arkadaş soyledi, ben de ondan ogrendm, paylasalm aldklarimzi da fikir olur alırız ☺☺

Anaa eltin tam bi kıskancmis canım, bosver catlasn ☺☺

Canim kendine zehr etme emin ol sagliklidir bebisin canini hic sikmaa cokca dua et sagliklica al kucagina insallah
Yaa ense normal cikip burun kemigi oluo sagliksz doganlar var Allah muhafaza kmsenn basina vermesin Rabbim
Burda okumustum bi bayan acmsti konuyu anne karnndayken hersey normal denilmis testlerin sonucu hep olumlu iken bebis yavrum doğdugunda anlasilior rahatszligi tam tersini yasayanlarda var..
Allah sagsaglim aldrsn bebislermzi kcaklarimza canim

Guzelliklerim hepinize iyi geceler diliyorum Ada yi uyutmaya gidiyorum yarin mubarek Berat Kandili bu gece dualarimda topic deki annelerimize de yer vermeyi unutmayacagim hepinize opucukler simdiden mubarek olsun kandiliniz
Hayrli geceler canm adayi op benim yerime
Bende kzimi uyutayim iyi aklima getrdin

Canım insallah guzel sonuclar alicaksn salı gunu, oglusun sag salim dogck, dualarımız seninle.

Guzelliklerim hepinize iyi geceler diliyorum Ada yi uyutmaya gidiyorum yarin mubarek Berat Kandili bu gece dualarimda topic deki annelerimize de yer vermeyi unutmayacagim hepinize opucukler simdiden mubarek olsun kandiliniz

Güzel kalpli meleğim, sana ve Ada kuzuya da iyi geceler. Allah tümmmm dularını kabul etsin, kandilin şimdiden mübarek olsun

Canm dün bir programda dinledim bebeği down sendromlu bir kadın o kadar mutluymus ki arkdsi sasrms ve sormuş. Allah içime diğer bebeklerimden çok farklı bi sevgi ve şefkat verdi bu bebeğe karşı dems.diğer evlatları da bebeğe karşı çok sefklatliyms bizi uzuyolardi ergenlikten dolayi onlar da düzene grdi evimize huzur ve mutluluk geldi dems.ve diğer evlatlarimin ahiretlerinden sorumluyum ve tedirginim nasıl insanlar olacak diye dems.ama bu evladımin ahireti de güzel olacak hc bsy düşünmeden sadece sevgimi veriyorum demiş. Bn çok etkilendim ve yine anladm ki bzm ser gördüğümuz şeyde çok büyük hayırlar olabiliyor.bz bilemeyiz Allah bilir.inşallah sağlıklı doğar oğlun ama eğer olmzsa da Allah sana bir melek gönderecek bu abla gbi belki çok mutlu bir Aileniz olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…