bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Massalah pasana tatlim rabbim saglikla nasip etsin insallah usg gore kac hafta dedi kilo boy dedimi saglikla kalin cnm
Cok sagol canm sende kzlarinn mujdesini al insallah
Valla boy degilde kilo soylemisti hic dinelemdm bile onu izlemektn canm
Babasi 1.90 canm minnosumda babasina cekerse iri olur
Ayyy Rabbm yavrularmza saglik versin canim

Oğlumda da yaptırmamıştım zaten o zaman doktorun %60 mı, %70 mi ne doğruluğu var demişti 2'li ,3'lü hiçbirini yaptırmamıştım aynen bunda da düşünmüyorum dediğin gibi yaşın da etkisi olur o yüzden boşver

Oh oh maşallah maşallah. Gözünaydın canım, Allah uzun ömür versin oğluşa, sağlıkla gelsin. Ablası da çabucak alışır inşallah kerdeşine

arkadaşlar bursadan olan var mı aranızda?ben bursa inegöldeyim bursada jimer hastanesinde cenk beye gidiyorum?
Canm bn varım bn bursada fakülteye doçent aral atalaya gdyrm beni miyomlardan dolayi fakülteye sevk ettiler ama özelde çok sevdiğim doktorm smdi rentip ta hilal cankılıç. Çok iyi bi doktor

masallah sen cınsıyetı cabuk oğrenmıssn benm dr m 4. ayda soylıycekmıs

Gözün aydın oğlusun tatlım Allah sağlık sıhat versin sevindim adına . Bu arada oğlanlar çoğaldı gerçekten

Aaaa gozun aydin bitanemmmmm yaaa bizede dua edersin dmi cok sevindim

Slm kizlar bugun bebisimi gordum bende cinsiyeti kesinlesti kizzzz usg ye gore 16+4 2gun buyuk cikti. Cok sukur hersey yolunda boyu 15cm kilosu 163gr 20.haftada ayrintili ultrasona cagirdi
Tahminde bulundummu canim rabbim saglik versin insallah massalah kizina tatlim ilk bebekmi canim saglikla kalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…