bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cnm :) %100 mü dedi cnm. Ne güzel bi haber cinsiyetin belli olmasi :))
Ben geçen salı gittim tam belli olmadı benim ki de bağdaş kurmuş :) bana %55 erkek dedi. Senle satlar aynı bizim sanırız :) 15 gün sonra gideceğim ben öğrenmek için :) çok merak ediyorum doktor o zaman belli olur dedi

canım gecen hafta anlamadı doktor . galiba kız ama emin degilim dedi.
haftaya gel bir de o zamn bakalım demişti
dün gittim. aslında önce bacakları açıktı ama hemen anında uzattı ve kapattı bacaklarını sonra da iki eliyle de kusunu iyicene örttü :) doktor dedi hah tamam eliylede kapadı kesin kız dedi :) sonra biraz dürtükledi sarstı ters cevirdi. baktı tamam dedi kız. :) yani baya emin konustu. heralde sonradan süpriz olmaz :)
çnkü evime yeni tasındım ve bebegimin odasını boyatmamıştım belli olmadı diye boyalar hazır balkonda duruyordu aksam ustayı aradık bgn geldi şimdi ben işteyim usta kızımın odasını pembe boyuyor :)

Kızlar ara ara bakınıyorum size..Bu saatlerde onlardan...Benim oğlum olacakmış.2li test için gittiğimizde benim bebekbayağı aça aça gösterdi.Doktor yüzde 95 dedi... :) Sizde gelişmeler nasıl

Gözünaydın canım, maşallah. Allah sağlıkla kavuştursun yavruna

Hayırlı olsun meleğin canım sağlıkla kucağına al canım. Herkesin kandili mübarek olsun kızlar. Bugünnhepimiz için dua edelim inşallah sağlıkla kalın

Vallahi inşallah yer veren olur canım. İstanbul da insanlık kalmamış ama başka yeri bilemem. Geçenler de arkadaşım doktor kontrolünden dönüyormuş bu ara kendisi tam 35 haftalık. Otobüste ayaktayım önde hamilelere ve yaşlılara ayrılan yerde bir genç oturuyordu rica etsem bana yer verir misiniz ben Hamileyim ayakta durmakta zorlanıyorum demiş oturan gencte çirkin bir yüz ifadesiyle napiyim bende uykusuzum demiş terbiyesiz kalkmamış yani. O yuzden benim hiç ümidim yok

Massalah prensesine canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah biz tahminde bulundukmu tatlim varsa usg paylasirmisin saglikla kalin

Günaydın güzel annişler :) bu mübarek günde allahım hepimizin dualarını duysun inşallah
Bu arada ben cinsiyeti öğrenemeyenletden olarak ciddi taktım bu konuya bazı yerlerde 9 ay kız denilip erkek doğuran yada tam tersi şeyler okudum bizde böle değişen oldu mu hiç mesela erkek denip kız çıkan ya da tam tersi bana zor gibi geliyor ama

Ah canım aynı dert bende de var ama reflü ve gastrit de var. Midemle başım belada

kızlar tahmın sızce kız mı erkek mı :) sonunda yukledım 3 hafta oncekının usg sı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…