bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ah canım aynı dert bende de var ama reflü ve gastrit de var. Midemle başım belada
Kıyamam çok geçmiş olsun.yatmadan 1 veya 2 saat öncesine kadar yemek yemeyi bırakmam gerekebilir.baharat soğan sarımsak ve Kızartma lütfen yeme ayrıca çerezlere de dikkat et.Rabbim şifa versin.

Kıyamam çok geçmiş olsun.yatmadan 1 veya 2 saat öncesine kadar yemek yemeyi bırakmam gerekebilir.baharat soğan sarımsak ve Kızartma lütfen yeme ayrıca çerezlere de dikkat et.Rabbim şifa versin.
Amin canım en son saat 5-6 arası yemek yiyorum. Sonrasında da kendimi iyi hissedersem elma falan yiyorum ama yok. Doktor sabredeceksin ilaç vermek istemiyorum dedi. İnşallah bir an önce geçer de biraz olsun rahatlarım.

Gunaydın guzel annişler, kandilimiz mubarek olsun, dualarmda sizlere de yer verecegm ben de sizin o guzel dualariniza talibim, Rabbim huzur, saglik, mutluluk versin, bebeklerimiz sag salim dogsun buyusun, akıllı bıdıklar olsun ☺ cinsiyet ogrenen arkadaslarm olmus hayrli ugurlu olsun, gözleriniz aydin olsun ☺

geçen hafta detaylı ultrasonda kız dediler hatta burdada arkadaşlar kız dedi fakat dün gittim erkek dedi
Benim oğlanı 6. Aya kadar kız sanıyordum kıyafetler almıştım pembiş bimbiş sonra hepsini dağıttım hala pembe battaniyesi duruyor ama neyse ki sen erken öğrenmişsin kız olmadığını yine de alışveriş yapma bence canım bekle

Amanııııın Hakkı'mızda hayırlısı ben öğrensem hemen alışverişe başlıcam diyodum yok anam yok ben 25. Haftaya kadar beklicem bu gidişle

Kizlar babamin arkadasinin esine doguma kadar kiz demisler neyse kadin herseyi pembe aliyo tabi bundan 15 20 sene evvel olan bi olaymis neyse hersey pembe hastane cikisina kadar cocuk bi doguyor erkek herkez şok

Simdi ayrintili usg falan filan var doguma kadar olmasa da en gec 24 hf da ogreniliyo halen belli olmazsa o vakte kadar cok canim bisey almak isterse sarı yeşil turuncu filan alirim gerci ben adaya mavide giydirdim erkege pembis olmaz tabi

Merhaba Kızlar, kandiliniz mubarek olsun, hayırlı hafta sonları...
Biz doktor kontrolümüzden geldik çok şükür iyiyiz ve çapraz bacak kapamasına rağmen doktorumuz kız olabileceği tahmininde bulundu Hayırlısıyla ve sağlıkla Allahın izniyle prensesimiz yolda

Gozun aydin canimm seninde kandilin mubarek olsunn

Ohh canım çok şükür, çok sevindim her şeyin iyi olmasına. İnşallah hep böyle. iyi haberlerin olur. Plasenta ne alemde, artık ayağa kalkabilir misin?

Herkese hayırlı kandiller Rabbim bugün ettiğimiz duaları actigimiz elleri bos çevirmez inşallah
Dün kontrolümuz vardı yine uyuyordu bebis çok çikolata da yedim hareket lensin die yok hep uyuyor hiçbir kontrolde uyanık görmedik acaba bi sorunmu var die korkmaya başladım ikili için kan verdim inşallah güzel çıkar ense kalınlığı 1.20 çıktı nasıl sizce kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…