bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ohh canım çok şükür, çok sevindim her şeyin iyi olmasına. İnşallah hep böyle. iyi haberlerin olur. Plasenta ne alemde, artık ayağa kalkabilir misin?
Teşekkür ederim canım çok şükür herşey iyi diğerini 18. Haftada kayıp ettiğim için doktor temkinli davranmak istiyor. Daha ayağa kalkma dedi 2 haftaya raporum bitince ayaklanmaya başlarsın dedi. Ama herşeyi normal süreçteki gibi gidiyor dedi çok şükür. Amin inşallah hepimiz hayırlı haberlerle döneriz

Maşallah canım, gözünaydın. Sağlıkla gelsin bebecik, analı babalı büyüsün inşallah. Darısı bebişlerin cinsiyetini öğrenmek isteyen tüm minnoş annelere
aminnnnn canim hepimizin ki saglikli sihhatli dogsun.Hayirli ömürler versin hepsine insallah

pek edepli hanımefendi bi prenses olcak belliki annesi, maşallah

benim kuzenimin başına geldi tatlım geçen sene.. kız dediler oğlan doğdu ilk başlarda söylemiş doktor, sonra da pek göstermemiş kerata heralde, paşamız var şimdi

Canım maşallah çok güzel çıkmış ense kalınlığı. Nazal kemiği de gördüyse süpper. Uyuması normal, denk gelmiş üst üste. Bundan sonraki haftalar daha hareketli olur, merak etme

Son düzenleme:
Sağol canım benim nazal kemiği gecen hafta bakmıştı vardı yanlış hatırlamıyor sam 3 mm idi :)) inşallah uyanık olur sonraki kontrollerde

Biricik anneler hepimizin Berat Kandili mübarek olsun. Bu gece çok çok önemli gecelerden biri. Birbirimize bebeklerimize bolca dua edelim. Rabbim şimdiden dualarimizi kabul eylesin kapısından boş çevirmesin. Amin

Not: yarın kpss ye girecek annelere de özellikle dua etmeyi unutmayalım

Canım ben gireceğim de 22. Haftalarda.

Kızlar bizimde randevumuz 30 mayista. Geçen kontrolde doktor bebeğini bu ekranda baştan ayağa son görüşün bi daha ki kontrolde büyüyeceği için artik tamamı ekrana sığmayacak dedi. Demek ki paşam epey büyüyecek

Ayrıca ben dün detaylı ultrason için 20+2 ye randevu alabildim bu tarihte erken olmaz değil mi?

20-25 hafta arası bakıyolar canım normal yani

Kızlar mfm ultrason detaylı ultrasonla aynı mı 24.Hafta için radyolojiden randevu almıştım salı günü kadın doğumda gircem ultrasona perinatolojide aynı mı ikisi neye gireceğimi hiç anlamadım doktora da soramadım çok yoğunlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…