bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım ayrintili ultrasonu genelde radyoloji uzmanları yapıyor ama perinatoloji uzmanı tercih etmek daha iyi. İkisi de aynı şeye bakıyorlar ama perinatoloji uzmanları bu işte daha uzmanmis

Canım ayrintili ultrasonu genelde radyoloji uzmanları yapıyor ama perinatoloji uzmanı tercih etmek daha iyi. İkisi de aynı şeye bakıyorlar ama perinatoloji uzmanları bu işte daha uzmanmis
Her şerde bi hayır vardır canım benim bebek yer değuştirsede hep yan duruyo bizi stres yaptı ama ayrıntılı ultrasona girmiş olcam bende böyle düşünüyorum artık napıyım

Yok Can'ım ya tecrübeyle sabit bebeğin büyümesiyle alakalı değil ilkaylardan itibaren top yutmuş gibiydim şimdi yayvan geniş bir göbeğim var zaten göbekle kesenin olduğu alan belli...

Evet canım benim randevum da o zamanlarda 24 haftada filan ama 2 kez gircem galiba ense kalınlığı burun kemiği ölçülemediği için salı günü 13 haftalık gircem

Anladım canım ben test ve ölçümleri yaptırmadığım için. Yoksa benim gittiğim hastanede bu testleri ölçümleri perinatologa yaptırıyor ayrıntılı usg de

Canım tüm gebelerin takibinde mfm ultrason kullanılıyor. Radyologların ve perinatologların ultrason cihazları daha ayrıntılı verileri gösteriyor. Eğer senin gittiğin doktor perinatologsa, zaten cihazı detaylı ultrasona uygundur. İleriki haftalarda detaylı ultrason için radyoloğa değil, perinatoloğa gitsen de olur. Hatta daha doğru olur.

Anladım canım teşekkür ederim

Canm bana doktor 19.hafta gel dedj ama bn 20.hafta gtcem.senin erken değil bnce normal

Ben girdim detayli ultrasona 12+2 de dublere canim ense boy damarlar falan hepsi kontrol ediliyor canim

Ben girdim detayli ultrasona 12+2 de dublere canim ense boy damarlar falan hepsi kontrol ediliyor canim
12+2 girdiğiniz detaylı usg değil 2 li tarama testi için ense derisi kalınlığı ölçülüyor kanla birbirini tutuyormu dıye esas ayrıntılı 22 haftada yapılcak detaylı usg yarık damak,yarık dudak, varmı diye kalp böbrek karaciğer ayak ve el parmakları tek tek incelenecek hatta kalp kapakçıkları femur denılen bacaktaki en uzun kemik vs ölçüleri alınacak

Banada 20 haziranda anatomik taramaya randevu ver dedi 21 haftalik olacagiz o zaman bebegin her yerini gorcegiz ic organlar falan dedi canim

içime doğan erkek açıkçası bende 11 haftada ögrendim hatta benımkınn o görüntüsüne çok benzıyor foton.
Ustteki kizimin resmi alttaki de insallah dedigin gibi oglumun resmidir bakalim canimin ici daha bilmiyoruz insallah kalbinden gecen olur

Ustteki kizimin resmi alttaki de insallah dedigin gibi oglumun resmidir bakalim canimin ici daha bilmiyoruz insallah kalbinden gecen olur
sizde farkedıyormusunuz bilmıyorum erkekler daha kaba hatlara sahip oluyor ve hızlı gelişıyor aslında sen suan 13 haftadasın dr gıtsın görür bence cınsıyetıfotoyu yükleyebılırsem benımknı görceksın senınkıne benzıyor gelişimğ kemık yapısı birde bu hurafeler varya onlarda bende tutanlar var oğlum olcak nasıpse tatlı yıyıorum bırde ayaklarım çok üşüdü ki normalde ben yaz kış çorapsız gezerim.

Evet kizima gore daha iri sanki yuz hatlari filan daha keskin eltimin oglunun usg si de boyleydi koca kafali koca govdeli dedim erkek kendiminkinden hic ama hic emin diiliz ama esimde bende..... bu arada ben cok tatli yemiyorum ama ayaklarim cok cok usuyor benim de kansizlik filan olmadigi halde dogrudur canim ya ben aslinda 30 mayista gidiyim dedim esim hayir dedi sabirli ol 13 unde normal randevumuzda birlikte ogrenelim dedi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…